Július negyedik hetében sorsfordító energiák érkeznek az életebe

Az egész július hónap sorsfordító átalakulást hoz számodra, de az utolsó héten különösen intenzív energiák érkeznek hozzád, amik véglegestik az általad kért változásokat. A hét első napján kapod meg a 7:7:7 dimenziókapu energiájának utolsó megerősítését. Ez egyben ennek az energiának a legmagasabb szintű spirituális aktiválódása is.

Júliusban újra írhatod a sorsodat. Akármilyen életfeladatot írtál is magadnak a születésedet megelőzően most új feladatot kérhetsz. Nem számít milyen nehéz és fájdalmas tapasztalatok vannak mögötted, mert mindezt most egyetlen döntéssel semlegesítheted, hogy új fejezetet kezdj az életedben. Minden, amit magad mögött hagysz egycsapásra érvényét veszti, abban a pillanatban, hogy meghozod ezt a döntést. Mondd ki bátran: “Készen állok rá, hogy saját magam alakítsam a sorsomat”

Július utolsó hetének számmisztikai képlete megmutaja milyen energiák érkeznek most az életedbe

2016.07.25
2  7   7   7
9      14
        5
14
5

A tripla 7-es energiája sorsfordító hatású változást hoz most neked

A 7-es szám energiája felelős a spirituális fejlődésedért és azért, hogy rajta maradj az úton, amit a születésed előtt választottál. Azonban időről időre szükség van arra, hogy módosításokat hajts végre a terven és új irányt adj az életedben. Ezt most megteheted te a felettes éneddel együttműködésben. Ez korábban úgy működött, hogy a felettes éned a “fejed felett” hozta meg ezeket a döntéseket és neked csak annyi szerep jutott, hogy végre hajtsd a tervet.

Az emberi tudatosság azonban olyan szintre fejlődött, hogy most már lehetőséged van beleszólni a változásokba, természetesen egy belső összehangolódást követően, aminek a során tudatosan kapcsolódsz össze a lelked energiájával és kezded meg a közös társteremtés munkáját. Ennek a munkának a során meghagyod a lelkednek, hogy vezessen téged az úton intuitív üzeneteivel, de nem csak “elszenvedője”, hanem alakítója is leszel a tervnek. Milyen életre vágysz pontosan? Fejezd ki a szándékod minél gyakrabban és minél hangosabban és légy tudatában a belülről érkező intuitív késztetéseknek, amik megmondják mit kell tenned annak érdekében, hogy a vágyott változás bekövetkezhessen.

A dupla 5-ös szám energiája gyors és intenzív változásokat hoz

Az 5-ös szám energiája a jótékony átalakító. Látszólag felforgat körülötted mindent, de valójában annyi a dolga, hogy kizökkentsen a jól bevált kerékvágásból annak érdekében, hogy észrevedd más lehetőségek, más utak is léteznek azon kívül, amit újra és újra a végtelenségig ismételgetsz. Ennek az energiának a hatására leszel képes kilépni az eddigi életed eddig jól ismert, de unalomig járatott körforgásából.

Az 5-ös szám mindig olyan eseményeket hoz számodra, ami kizökkent a megszokásból. Elsőre ilyesztő lehet, amit látsz, de hamarosan észre fogod venni az ebben rejlő jótékony erőt, ami azt akarja, hogy felemeld egy pillanatra a fejed és megpillantsd a most érkező újat.

A dupla 14-es energiája az életed egy következő szintjére emel téged

A 14-es szám energiája a változásokat elindító 5-ös szám egy magasabb frekvenciája. Ez az energia hozza el számodra azt a felhajtó erőt, amibe belekapaszkodhatsz és az új spirituális szintre repítheted magad. Amit az 5-ös szám a hétköznapi élet szintjén elkezd, hogy kizökkentsen téged azt a 14-es szám energiája fejezi be azáltak, hogy véghez viszi az életedben a spirituális és energetikai átalakulást.

Ez az átalakulás olyan mint egy újjászületés. Önmagad tisztább és magasabb rezgésű változata jön most létre. Mélyen legbelül ugyanaz az ember maradsz, aki mindig is voltál, pusztán annyi történik, hogy lekerül rólad még egy réteg, így még tisztábban, még közelebbről tapasztalhatod meg a benned élő csodát. Ezt a megtisztulást  a létrejövő magasabb spirituális rezgés teszi lehetővé, ami legéget rólad minden felesleges réteged és megmutatja önmagad fényesebb és tágasabb valóságát. Ebből a valóságból nézve leszel képes most újra írni a sorsod alakulását, amennyiben te is úgy döntesz.

About The Author

Schilling Péter

A 2019 A Bőség Éve, az Ébredj Fel! és a Nincsenek Véletlenek című spirituális sikerkönyvek szerzője. Üzeneteit és útmutatásait közel 60.000 olvasó követi hétről hétre. Péterről kevesen tudják, hogy eredetileg villamosmérnök, és korábban évekig szoftverfejlesztő mérnökként dolgozott. Már 18 éves korában megismerkedett a spirituális filozófiákkal. Hatalmas fordulatot vett az élete, amikor 2002-ben beiratkozott egy spirituális szabadegyetemre, ahol megismerkedett az emberi tudat fejlődésének szimbolikus rendszerével, a számmisztikával és a tarotval. Ez az élmény örökre megváltoztatta a világról alkotott minden addigi elképzelését. Elhatározta, hogy kísérletként kezeli az életét és figyelni kezdte, milyen hatással vannak rá a különböző energiák, amiket a számmisztika módszereinek segítségével képes kiolvasni. Már az első megfigyelései is döbbenetes felismeréseket hoztak számára, amiket 2008 óta folyamatosan megoszt olvasóival gyakorlatias útmutatók formájában.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment-template.php on line 1478

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment.php on line 921

Fatal error: Uncaught Error: Cannot create references to/from string offsets in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment.php:927 Stack trace: #0 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment-template.php(1482): separate_comments('') #1 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-content/themes/optimizePressTheme/themes/3/single.php(74): comments_template('/comments.php', true) #2 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/template-loader.php(77): include('/web/indigoonli...') #3 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-blog-header.php(19): require_once('/web/indigoonli...') #4 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/index.php(17): require('/web/indigoonli...') #5 {main} thrown in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment.php on line 927