7:7:7:8:8 – Szellemi erők vezetnek az előtted álló héten

A most induló héten bátran rábízhatod magad az égiekre. Olyan érzésed lesz, mintha egy láthatalan kéz vigyázna rád, de nem csak vigyáz, hanem fel is emel téged. Légy nyitott és járj nyitott szemmel a következő napokban. Azt fogod észrevenni, hogy mindig tudod mit kell tenned. Egyetlen dolgod lesz csupán minden nap megtenni egy lépést a célod felé.

2016.01.25
2  7   1   7
9        8
17
8

Amennyiben úgy érzed, hogy nem tudod merre kell menned és mit kell tenned semmi más dolgod nem lesz, mint befelé figyelni és megkapod az útmutatást, amire vársz. Azonban nem ülhetsz ölbe tett kézzel. Az előtted álló hét energiája határozott lépéseket vár tőled. Ne feleddkezz meg a céljaidról és idézd fel őket amilyen gyakran csak lehet. A most érkező energiák csak abban tudnak támogatni téged, amit a saját belső elhatározásodból teszel.

Ne várj semmiféle csodát, ha te magad nem vagy hajlandó tenni érte. Minden csoda, ami most történik belőled fakad. Bármibe kezdesz is bele sikerre van ítélve a lényeg, hogy legyen elég bátorságod a szívedet követni a külvilág elvárásai helyett.

7:7:7 – A 7-es szám segít neked ezen a héten, hogy csak a legfontosabb dolgokra figyelj.

A 7-es szám ezen a héten segít neked elengedni a múltból magaddal cipelt érzelmi és testi terheket. Ha van az életednek bármely területe, ahol ideje lenne búcsút intened, akkor azt most kell megtenned. Minden búcsú, amit most mondasz ki könnyedén fog menni és lehetővé teszi számodra, hogy hamarosan az életed egy következő szintre léphessen.

Minden teher, amit most magad mögött hagysz erővel ruház fel téged. Nem csupán könnyebb, hanem erősebb és energikusabb is leszel. Észre fogod venni magad körül a lehetőségeket, amik öszhangban vannak az életerveddel. Járj nyitott szemmel és meglátod az életed megajándékoz téged a helyes döntés csodájával. A tisztánlátásod és nyitottságod lesz most az, ami hozzá segít téged, hogy mindig a lehető legjobb döntést hozhasd meg.

8:8  – A 8-as szám szellemi segítő erőként vezeti majd a lépéseid

Ha már megláttad a lehetőséget, amit az életed ezen a héten kínál fel számodra, akkor nem kell mást tenned, mint befelé figyelve követnek a vezércsillagodat, ami a célod elérése felé vezet téged. Ezt az erőt, az előző évből hoztad magadda és most bizonyosságként fogod megtapasztalni, hogy képes vagy bármikor segítségül hívni.

Elég ha a célodra gondolsz és olyan óriási erő szabadul fel benned, ami megállíthatatlanná és legyőzhetetlenné tesz téged. Ébreszd fel magadban ezt az erőt, azáltal, hogy mélyen megbizol önmagadban és a belső elhatározásodban, hogy kitartasz önmagad mellett, bármi történjék is. Ha kitartasz a földi küldetésed betöltése mellett, akkor az élet mindent megad számodra, amire csak szükséged lehet. Semmiben sem fogsz hiányt szenvedni. Csak kérned kell és minden a rendelkezésedre áll.

Nincs mitől félned, 2016-ban semmi sem lehetetlen

Csupán annyit kérek tőled, hogy tegyél egy próbát, tegyél egy lépést. Itt leszek veled és fogom a kezed. Az első lépésben a születési dátumod alapján elkészítem számodra a 2016-os évre szóló személyes előrejelzésedet, amiből megtudhatod, hogy milyen feladatot kaptál az előtted álló csodás évre. Azt is megmutatom mi az a három nagy kihívás, amivel szembe kell nézned 2016-ban és utat mutatok számodra a megoldáshoz is.

Kattints ide és a születési dátumod alapján elkészítem a 2016-os évre a személyes számmisztikai előrejelzésedet>>>

mit_hoz_neked_2016_fekvo_banner

 

About The Author

Schilling Péter

A 2019 A Bőség Éve, az Ébredj Fel! és a Nincsenek Véletlenek című spirituális sikerkönyvek szerzője. Üzeneteit és útmutatásait közel 60.000 olvasó követi hétről hétre. Péterről kevesen tudják, hogy eredetileg villamosmérnök, és korábban évekig szoftverfejlesztő mérnökként dolgozott. Már 18 éves korában megismerkedett a spirituális filozófiákkal. Hatalmas fordulatot vett az élete, amikor 2002-ben beiratkozott egy spirituális szabadegyetemre, ahol megismerkedett az emberi tudat fejlődésének szimbolikus rendszerével, a számmisztikával és a tarotval. Ez az élmény örökre megváltoztatta a világról alkotott minden addigi elképzelését. Elhatározta, hogy kísérletként kezeli az életét és figyelni kezdte, milyen hatással vannak rá a különböző energiák, amiket a számmisztika módszereinek segítségével képes kiolvasni. Már az első megfigyelései is döbbenetes felismeréseket hoztak számára, amiket 2008 óta folyamatosan megoszt olvasóival gyakorlatias útmutatók formájában.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment-template.php on line 1478

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment.php on line 921

Fatal error: Uncaught Error: Cannot create references to/from string offsets in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment.php:927 Stack trace: #0 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment-template.php(1482): separate_comments('') #1 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-content/themes/optimizePressTheme/themes/3/single.php(74): comments_template('/comments.php', true) #2 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/template-loader.php(77): include('/web/indigoonli...') #3 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-blog-header.php(19): require_once('/web/indigoonli...') #4 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/index.php(17): require('/web/indigoonli...') #5 {main} thrown in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment.php on line 927