Csodás dolgokat ígérnek neked a Tarot kártyák 2018 évére

Minden évben januárban elkészítem az aktuális év dátumának tarot kirakásárát, aminek segítségével egy nagyon látványos útmutatást kaphatsz az idei évben rád váró kihívások és lehetőségek megismerésére. A tarot kártyák a számmisztika csodás szimbolikus kifejező formái aminek segítségével sokkal mélyebb és átfogóbb útmutatást kaphatsz mintha csupán a számok jelentését néznéd.

18 – A Hold kártya azt üzeni neked, hogy az égiek vigyáznak rád, így semmitől sem kell félned

A Hold a bátorság szimbóluma, amit abból meríthetsz az idei évben, ha bátran hagyatkozol a hitedre és az égi útmutatásokra. Bízz benne, hogy minden pillanatban pontosan megsúgják az ösztöneid, mi a helyes döntés. Tégy bátor lépéseket, akkor is, ha nem vagy biztos benne, hogy milyen kihívások állnak előtted. Bízz abban, hogy abban a pillanatban, amikor szükséged van rá az égi segítség megérkezik hozzád és nem fogja engedni, hogy bármi bajod essék.

9 – A Remete kártya azt üzeni neked, hogy a fény vezet az utadon

A Remete a belső bölcsesség és fény szimbóluma, ami rendkívüli magabiztosságot kölcsönöz neked, ha bátran hagyatkozol rá. Ne másoktól várj megerősítést, mert könnyen félre vezethetnek a vélemények. A benned élő ragyogó fény mindig pontosan tudja mire van szükséged és meg is mutatja neked az utat, ha egy pillanatra elcsendesedsz és megengeded neki, hogy vezessen téged. Az idei évben a fényed egyre ragyogóbbá és tisztábbá válik és egyre tisztábban mutatja majd az előtted álló utat.

Kattints ide és a születési dátumod alapján díjmentesen elkészítem neked a 2018 évi számmisztikai előrejelzésed>>>

20 – A Feltámadás kártya azt üzeni neked, hogy most megszabadulhatsz a karmikus terheidtől

A Feltámadás a belső és külső megtisztulás szimbóluma. Az idei évben égi segítséget kapsz ahhoz, hogy magad mögött hagyhasd azokat a visszahúzó erőket, félelmeket, fájdalmakat és korlátozó kapcsolatokat, amik éveken keresztül megkeserítették az életedet. Mielőtt az életed átnyújtaná számodra a csodálatos és örömteli ajándékait, előbb helyet kell teremtened számukra, azáltal, hogy megszabadulsz mindattól, ami nem visz előre téged

11 – Az Erő kártya azt üzeni neked, hogy az égiek segítségével most bármire képes leszel

Az Erő az égiektől érkező segítség szimbóluma, ami lehetővé teszi számodra, hogy az idei évben meghallgatásra találjanak és megvalósuljanak azok a kívánságaid, amiket évek óta hibába kértél. Az ajtók, amik sokáig zárva voltak, most megnyílnak előtted. Az adja számodra az erőt, hogy megbízol az égiektől érkező segítségben és velük együtt dolgozol a céljaid elérésén. Nincs szükséged semmilyen kivételes lehetőségre, ahhoz, hogy célba érj az idén, mert minden ami ehhez kell a megfelelő pillanatban része lesz az életednek.

Kattints ide és a születési dátumod alapján díjmentesen elkészítem neked a 2018 évi számmisztikai előrejelzésed>>>

2 – A Főpapnő kártya azt üzeni neked, hogy  egyértelmű útmutatásokat kapsz a szellemi segítőidtől

A Főpapnő a spirituális csatornád szimbóluma, ami megnyílik és megtisztul az idei évben annak érdekében, hogy intuitív üzeneteket kaphass a melléd rendelt szellemi segítőidtől. Ők minden pillanatban melletted vannak és azon dolgoznak, hogy semmiben ne szenvedj hiányt. Ahhoz, hogy a legnagyobb segítséget kaphasd tőlük meg kell tanulnod meghallani az üzeneteiket, de ne aggódj mert az idei év energiái ebben is segítenek majd neked.

A 2018-as év rengeteg csodát ígér, de csak akkor ha hiszel a csodákban

Nem kell félned, tudom, hogy mindez lehetetlennek hangzik én csupán annyit kérek tőled, hogy tegyél egy próbát és tegyél egy lépést a csodák felé. Itt leszek veled és fogom a kezed. Az első lépésben a születési dátumod alapján elkészítem számodra a 2018-as évre szóló személyes előrejelzésedet, amiből megtudhatod, hogy milyen feladatot kaptál az előtted álló csodás évre. Azt is megmutatom mi az a három nagy kihívás, amivel szembe kell nézned 2018-ban és utat mutatok számodra a megoldáshoz is.

Kattints ide és a születési dátumod alapján díjmentesen elkészítem neked a 2018 évi számmisztikai előrejelzésed>>>

About The Author

Schilling Péter

A 2019 A Bőség Éve, az Ébredj Fel! és a Nincsenek Véletlenek című spirituális sikerkönyvek szerzője. Üzeneteit és útmutatásait közel 60.000 olvasó követi hétről hétre. Péterről kevesen tudják, hogy eredetileg villamosmérnök, és korábban évekig szoftverfejlesztő mérnökként dolgozott. Már 18 éves korában megismerkedett a spirituális filozófiákkal. Hatalmas fordulatot vett az élete, amikor 2002-ben beiratkozott egy spirituális szabadegyetemre, ahol megismerkedett az emberi tudat fejlődésének szimbolikus rendszerével, a számmisztikával és a tarotval. Ez az élmény örökre megváltoztatta a világról alkotott minden addigi elképzelését. Elhatározta, hogy kísérletként kezeli az életét és figyelni kezdte, milyen hatással vannak rá a különböző energiák, amiket a számmisztika módszereinek segítségével képes kiolvasni. Már az első megfigyelései is döbbenetes felismeréseket hoztak számára, amiket 2008 óta folyamatosan megoszt olvasóival gyakorlatias útmutatók formájában.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment-template.php on line 1478

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment.php on line 921

Fatal error: Uncaught Error: Cannot create references to/from string offsets in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment.php:927 Stack trace: #0 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment-template.php(1482): separate_comments('') #1 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-content/themes/optimizePressTheme/themes/3/single.php(74): comments_template('/comments.php', true) #2 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/template-loader.php(77): include('/web/indigoonli...') #3 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-blog-header.php(19): require_once('/web/indigoonli...') #4 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/index.php(17): require('/web/indigoonli...') #5 {main} thrown in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment.php on line 927