Ha nem követed a fényt ezen a héten a feje tetejére állhat az életed

Ennek a hétnek az első felében ismét intenzívek lesznek a feszültséget és túlérzékenységet hozó energiák, azonban a hét második felében enyhülnek és segítenek téged. Az előtted álló hét energiáinak egyik érdekessége, hogy felerősödnek azok a hatások, amelyeknek köszönhetően megint nyitottá válsz. Ezek az energiák segítenek a céljaid egy részét valósággá változtatni, ugyanis az idei évben már második alkalommal készen állnak bizonyos dolgok a megvalósulásra.

Ezen a héten megerősítést nyer számodra, hogy a céljaid eléréséhez nem a külvilágra, hanem a benned lévő fényre kell fordítanod a figyelmet. A külvilágban annyira leszel sikeres, amennyire a benned lévő fényt sikerül megerősítened. Amíg arra figyelsz, hogy mi van odakint, addig csak a levegőt fogod markolászni, de ha a benső értékeidre koncentrálsz azok elkezdenek valósággá válni odakint.

A 13. hét energiáinak számmisztikai képlete

2017.03.27
2  8   3  9
10     12
1      3
4

Kattints ide és a születési dátumod alapján díjmentesen elkészítem neked a 2017 évi számmisztikai előrejelzésed>>>

A 12-es szám energiája azért érkezik most, hogy segítsen magad felé fordítani a nézőpontodat

Amikor az életedben úgy érzed, hogy megrekedtél és nem tudsz tovább lendülni az azért történik, mert nem a megfelelő dolgokra koncentrálod a figyelmedet. Ha mások elvárásainak megfelelően akarsz élni vagy meg akarsz felelni valamilyen önmagaddal folyatott versenynek, akkor önkéntelenül is megreked a fejlődésed és úgy érzed se előre, se hátra.

Ha most is ilyen helyzetben találod magad, akkor ennek az az oka, hogy megfeledkeztél a befelé fordulásról. Ha nem tudod, hogyan tovább, akkor ne a hibát keresd magadban vagy magad körül, hanem tedd fel a kérdést a Belső Irányításnak. Figyelj és a válasz megérkezik. Sokkal nyilvánvalóbb és egyszerűbb lesz mint gondolnád. Azt fogod észrevenni, hogy a belső fény helyett a külsőt követted és ez félrevezetett. Nem kell hibáztatnod magad, csak befelé kell figyelned, hogy a helyes irányt újra megtaláld.

A 3-as szám energiája azért érkezik most, mert bizonyos dolgok megértek a megvalósulásra

Ahogy minden növény más és más időpontban virágzik, úgy az életedben is más és más időpontban jön el az ideje annak, hogy megkapd, amiért dolgoztál. Amikor magokat ültetsz el magad körül, azok sokáig semmi jelét nem adják annak, hogy mi történik a föld alatt. Majd egyszer csak megpillantasz egy zöld hajtást kibújni a földből és akkor tudhatod, hogy jó munkát végeztél, jó irányba indultál el.

Most megint egy olyan időszakhoz érkeztél, amikor az önmagadon folytatott munkád eredménye látszani kezd. Megnyílik egy ajtó, ami eddig zárva volt, úgy ahogy a talaj is megnyílik a friss hajtás előtt, hogy az megpillanthassa az éltető napfényt. Rajtad múlik, hogy elveszed-e, amit az életed most felkínál neked. Rajtad múlik, hogy belépsz-e az ajtón, ami most megnyílik számodra, de ha igen, akkor már senki nem veheti el tőled, amit elértél.

Kattints ide és a születési dátumod alapján díjmentesen elkészítem neked a 2017 évi számmisztikai előrejelzésed>>>

A 4-es szám energiáját azért kapod most, hogy tovább tápláld a friss hajtásokat

Amikor egy pici zöld levél kibújik a földből még rendkívül érzékeny és sérülékeny, ezért nagyon kell vigyáznod rá, nehogy tönkretegye a zord időjárás vagy a túlságosan erős napsütés. Ez az energia azért érkezik most az életedbe, hogy segítsen megvédeni mindazt, amit elértél. Az új energia működése még mindig nem teljesen stabil, még nem használod magabiztosan, de tovább kell ápolnod, erősítened és stabilizálnod tudatos munkával.

Ebben az időszakban jót tesz neked, ha nemcsak az eszedet és a lelkedet, hanem a testedet is használod. Végezz fizikai munkát, mozogj, jógázz vagy tornázz, ne csak egy szobában meditálj. Nagyon fontos, hogy a két kezeddel alkoss, építs valamit. Így tudod az intenzív teremtő energiádat átadni az anyagnak, hogy az áthassa a körülötted lévő környezetet is, hiszen így válik teljes egészében az életed részévé.

A 27-es és a 9-es szám energiája azért érkezik most újra hozzád, hogy spirituális szinten is megerősítsen téged

Míg a 4-es szám energiáinak munkája az anyagi világra koncentrálódik, addig ez az energia gondoskodik arról, hogy ne veszítsd el az egyre fokozódó spirituális tudatosságodat sem. Nem kell tartanod a fejlődéstől és ettől a gyors ütemű változástól, mert ez csak ahhoz képes tűnik ijesztőnek, ahol eddig voltál az új tudatosság szempontjából, ez az állapot teljesen normális.

A 4-es a 9-es és a 27-es szám együttes jelenléte azt üzeni számodra, hogy az égi és földi találkozik egymással és benned egyesül, hogy új energiás fénylénnyé formáljon téged, aki bár testben él, mégis képes megőrizni a magas rezgésű tudatosságát. Korábban ez a lehetőség nem volt elérhető az ember számára, mert a test nem bírta volna elviselni a magas rezgésű energiákat. A tested azonban az elmúlt években sejt szinten áthangolódott, hogy felkészüljön ennek az erőnek a befogadására.

Innen már csak egy irányba indulhatsz el…

Bár úgy tűnik, hogy mindig vissza lehet fordulni, de azt hiszem ezen a ponton MÁR TÚL KÉSŐ, olyan hosszú utat tettél meg, olyan sok megpróbáltatáson vagy túl, amikor az egyetlen út, ami innen ahhoz az életedhez vezet, amire a szíved mélyén vágysz, ha az energiákkal együttműködésben tovább emelkedsz. Egyszer csak azt fogod észrevenni, hogy a problémáid, nehézségeid és fájdalmaid, amikkel eddig együtt kellett élned semmivé foszlanak, pusztán annak köszönhetően, hogy a spirituális rezgésed annyira magassá válik, ahová a problémáid nem léphetnek be, védetté válsz velük szemben, annak érdekében, hogy hozzá kezdhess a csodálatos teremtő erőd kipróbálásához

Én abban tudok segíteni neked az első lépésben, hogy  a születési dátumod alapján elkészítem számodra a 2017-es évre szóló személyes előrejelzésedet, amiből megtudhatod, hogy milyen feladatot kaptál az előtted álló csodás évre. Azt is megmutatom mi az a három nagy kihívás, amivel szembe kell nézned 2017-ben és utat mutatok számodra a megoldáshoz is.

Kattints ide és a születési dátumod alapján díjmentesen elkészítem neked a 2017 évi számmisztikai előrejelzésed>>>

mit_hoz_neked_2017_fekvo_banner

About The Author

Schilling Péter

A 2019 A Bőség Éve, az Ébredj Fel! és a Nincsenek Véletlenek című spirituális sikerkönyvek szerzője. Üzeneteit és útmutatásait közel 60.000 olvasó követi hétről hétre. Péterről kevesen tudják, hogy eredetileg villamosmérnök, és korábban évekig szoftverfejlesztő mérnökként dolgozott. Már 18 éves korában megismerkedett a spirituális filozófiákkal. Hatalmas fordulatot vett az élete, amikor 2002-ben beiratkozott egy spirituális szabadegyetemre, ahol megismerkedett az emberi tudat fejlődésének szimbolikus rendszerével, a számmisztikával és a tarotval. Ez az élmény örökre megváltoztatta a világról alkotott minden addigi elképzelését. Elhatározta, hogy kísérletként kezeli az életét és figyelni kezdte, milyen hatással vannak rá a különböző energiák, amiket a számmisztika módszereinek segítségével képes kiolvasni. Már az első megfigyelései is döbbenetes felismeréseket hoztak számára, amiket 2008 óta folyamatosan megoszt olvasóival gyakorlatias útmutatók formájában.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment-template.php on line 1478

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment.php on line 921

Fatal error: Uncaught Error: Cannot create references to/from string offsets in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment.php:927 Stack trace: #0 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment-template.php(1482): separate_comments('') #1 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-content/themes/optimizePressTheme/themes/3/single.php(74): comments_template('/comments.php', true) #2 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/template-loader.php(77): include('/web/indigoonli...') #3 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-blog-header.php(19): require_once('/web/indigoonli...') #4 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/index.php(17): require('/web/indigoonli...') #5 {main} thrown in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment.php on line 927