Különleges gyógyító erőket hoznak a most érkező energiák

Ezen a héten csökken az előző hét csillapíthatatlannak hitt feszültsége, de most ismét a hiperérzékenység veszi át a helyét az idén már sokadik alkalommal. Ha tudatos vagy ezekre az energetikai változásokra, akkor könnyedén megtanulhatod kezelni őket. Ezen a héten ismét érdemes több figyelmet fordítanod arra, hogy védőburkot készíts magad köré. A körülötted lévő negatív emberek energiája most erősebbnek tűnik mint máskor, ezért le kell választanod magadról.

Mint már korábban is írtam erről az intuitív hiperérzékenység azért fontos hogy a belső üzenetekre sokkal fogékonyabb legyél, de ehhez meg kell tanulnod szétválasztani a kívülről érkezőt a belülről érkezőtől. Ezen a héten ismét visszatér az egy hónapja érkezett gyógyulást, enyhülést és megváltást hozó energia, ha maradt még benne a múltból hozott fájó seb, akkor most kérheted ezt az energiát, hogy segítsen begyógyítani.

A 12. hét energiáinak számmisztikai képlete

2017.03.20
2  8   3   2
10         
1        5

6   

Kattints ide és a születési dátumod alapján díjmentesen elkészítem neked a 2017 évi számmisztikai előrejelzésed>>>

A 20-as szám energiája újra elhozza számodra a gyógyulást és az enyhülést

Minden újjászületés természetes velejárója az azt megelőző megtisztulási folyamat. Ez nem történik meg egyik percről a másikra. Februárban már részese lehettél a megtisztulást hozó energiák jótékony hatásának, ami most visszatér hozzád, hogy azt is kitisztítsa, ami korábban még túlságosan le volt ragadva ahhoz, hogy könnyedén távozhasson.

Olyan ez mint egy hosszan tartó, de alapos tisztító program a mosógéppel. Több fázisban zajlik, többféle intenzitással. Ne ijedj meg attól, ha most újra felerősödnek a korábban már gyógyultnak hitt problémáid. A megtisztulás következtében, ahogy elengeded a szennyeződéseket még egyszer utoljára átmennek rajtad, de már nem ragadnak le. Adj ennek időt és segítsd azzal ezt a folyamatot, hogy gondolatban is elvégzed a belső megtisztító munkát. Ezzel felerősítheted és meg is gyorsíthatod a hatását.

A 2-es szám energiája most ismét megerősíti az intuitív képességeidet

A megtisztulást követően még érzékenyebbé válsz, még tisztábban érzed a körülötted lévők energiáit, de a belső üzeneteket is tisztábban tudod fogni. Egyre tudatosabban kell védened magad és egyre több időt kell töltened azzal, hogy a Belső Irányítás felé kérdéseket fogalmazol meg és figyelsz a belülről érkező intuitív válaszokra. Nem kell többé arra várnod, hogy a sugallat véletlenszerűen megérkezzen, mert most te lehetsz a sugallatok kezdeményezője.

Nem győzöm elégszer elmondani, hogy ez része az idei évben megkapott új spirituális   képességeidnek. Azért érzed egyre erősebbnek és erősebbnek, mert még koránt sem érte el a teljes aktivitását. Persze rajtad is múlik mennyire tanulod meg uralni, de abban biztos lehetsz, hogy az idők folyamán egyre erősebbé és erősebbé válik.

Kattints ide és a születési dátumod alapján díjmentesen elkészítem neked a 2017 évi számmisztikai előrejelzésed>>>

Az 5-ös szám energiáját azért kapod most, hogy a körülményeidben hozzon megtisztulást

Míg a 20-as szám energiája belső megtisztulást hoz számodra, addig az 5-ös szám az életed körülményeiben hoz olyan változást, ami segít, hogy könnyebben elengedd azt, amibe most talán még tudat alatt kapaszkodsz. Ennek az energiának a változásai hirtelen érkeznek, de minden esetben jó szándékúak. Amikor elveszítesz valamit a történések hatására az csak azért történik, hogy helyet teremtsen az újnak.

Ez az energia úgy viselkedik, mint egy nyári vihar. Hirtelen jön, gyakran nagy zajjal és felfordulással jár, de lehűsíti körülötted a levegőt és mindenképpen magával viszit azt, amire már nincs szükséged. Úgy készülhetsz fel az érkezésére, hogy tudatosan választod ki azokat a területeket, ahol már időszerű lenne a változás, így együttműködve ezzel az erővel sokkal tudatosabban végezheti a munkáját.

A 6-os szám energiáját azért kapod, hogy a megtisztulást követően még erősebben érezd az új életed hívását

Minden megtisztulás kiüresedett állapotot hagy maga után és neked most éppen erre van szükséged. Ez az energia azért érkezik most az életedbe, hogy a benned lévő megtisztult űrt betöltse szenvedélyes vágyakkal. Nem először érkezik ez az erő az életedbe, de minden visszatérésekor erősebbnek fogod érezni a hívást, amit a vágyaid okoznak benned.

A vágyaid vezetnek téged az új életedbe. Minél inkább engeded, hogy a vágyak megerősödjenek benned annál jobb lesz a kapcsolatod a benső hangoddal. A Belső Irányítás a vágyaidon és érzéseiden keresztül üzen neked. Minden egyes vágy egy tanulási feladat, egy elhívás az életed új és izgalmas területe felé. A vágyad kielégítése során szerezett tapasztalat pedig bölcsességé alakul. Mondj igent a vágyaidra és igent mondasz a boldogságra.

Ideje útnak indulni, most már nem késlekedhetsz…

Az energiák egyre intenzívebb hívását talán érzed, talán csak abból veszed észre, hogy egyre zavarosabb, egyre bizonytalanabb körülötted minden. Ennek nem kell így lennie. A bizonytalanságot, zavart és feszültséget az okozza, hogy nem vagy összhangban az energiák egyre emelkedő rezgésével. Az energiák nem az ellenségeid, hanem a barártaid, akik egyre intenzívebben hívnak magukhoz, de ehhez neked is lépéseket kell tenned Azonban nem kell megijedned, mert minden segítséget megkapsz tőlük ehhez a munkához.

Én abban tudok segíteni neked az első lépésben, hogy  a születési dátumod alapján elkészítem számodra a 2017-es évre szóló személyes előrejelzésedet, amiből megtudhatod, hogy milyen feladatot kaptál az előtted álló csodás évre. Azt is megmutatom mi az a három nagy kihívás, amivel szembe kell nézned 2017-ben és utat mutatok számodra a megoldáshoz is.

Kattints ide és a születési dátumod alapján díjmentesen elkészítem neked a 2017 évi számmisztikai előrejelzésed>>>

mit_hoz_neked_2017_fekvo_banner

 

About The Author

Schilling Péter

A 2019 A Bőség Éve, az Ébredj Fel! és a Nincsenek Véletlenek című spirituális sikerkönyvek szerzője. Üzeneteit és útmutatásait közel 60.000 olvasó követi hétről hétre. Péterről kevesen tudják, hogy eredetileg villamosmérnök, és korábban évekig szoftverfejlesztő mérnökként dolgozott. Már 18 éves korában megismerkedett a spirituális filozófiákkal. Hatalmas fordulatot vett az élete, amikor 2002-ben beiratkozott egy spirituális szabadegyetemre, ahol megismerkedett az emberi tudat fejlődésének szimbolikus rendszerével, a számmisztikával és a tarotval. Ez az élmény örökre megváltoztatta a világról alkotott minden addigi elképzelését. Elhatározta, hogy kísérletként kezeli az életét és figyelni kezdte, milyen hatással vannak rá a különböző energiák, amiket a számmisztika módszereinek segítségével képes kiolvasni. Már az első megfigyelései is döbbenetes felismeréseket hoztak számára, amiket 2008 óta folyamatosan megoszt olvasóival gyakorlatias útmutatók formájában.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment-template.php on line 1478

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment.php on line 921

Fatal error: Uncaught Error: Cannot create references to/from string offsets in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment.php:927 Stack trace: #0 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment-template.php(1482): separate_comments('') #1 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-content/themes/optimizePressTheme/themes/3/single.php(74): comments_template('/comments.php', true) #2 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/template-loader.php(77): include('/web/indigoonli...') #3 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-blog-header.php(19): require_once('/web/indigoonli...') #4 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/index.php(17): require('/web/indigoonli...') #5 {main} thrown in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment.php on line 927