Az Univerzum most feltárja előtted az új jövőd

Ezen a héten az idei év gyakran feszültséget hozó energiái ismét megerősödnek kissé, ezért jó ha felkészülsz rá, hogy kreatívan tudd felhasználni ezeket az erőket. Annál is inkább szükséged lesz erre, mert ezen a héten és valójában az egész hónapban érdemes az előtted álló új jövőre fordítanod minden figyelmedet. Ha maradt még bármi a múltból, amit szükségszerűen el kellene engedned, akkor annak most tényleg eljött az ideje.

Ha egy hónappal ezelőtt nem sikerült végképp lezárnod a múltból magaddal hozott régi terheket, akkor az előtted álló időszak ismét lehetőséget teremt számodra, de azzal könnyíti meg a dolgodat, hogy eléd vetíti az előtted álló lehetséges jövőd legjobb és legnagyobb fejlődést ígérő változatát. A múlt lezárásának legjobb módja, ha a jövőre fordítod a figyelmed. Minél több energiát kap a jövőd, annál kevesebb erőt kap a múlt, annál kevésbé lesz képes visszahúzni téged.

A 11. hét energiáinak számmisztikai képlete

       2017.03.13
       2   8   3   4
10  
          1         7
         8

Kattints ide és a születési dátumod alapján díjmentesen elkészítem neked a 2017 évi számmisztikai előrejelzésed>>>

A 13-as szám energiája újabb lehetőséget és megerősítést ad neked ahhoz, hogy elengedhesd a múltad

Ezt az energiát már megkaptad egyszer az idei évben pontosan egy hónappal ezelőtt. Most azért érkezik ismét az életedbe, hogy segítsen tovább lendülni és a múlt energiáinak maradványait is kitisztítsa az energetikai rendszeredből. Ez az energia abban segít neked, hogy az idei évben könnyebben végbemehessen az a belső átalakulás, aminek hatására magadba fogadod az új spirituális energiákat. Ez a változás leginkább ahhoz hasonlít, ahogy a hernyóból a bebábozódást követően pillangó lesz.

A pillangó új képességek birtokában szárnyakat növeszt, ahogy te is szárnyakat kapsz a spirituális fejlődéshez. Az átalakulás láthatatlanul a felszín alatt zajlik és időre van szükséged ahhoz, hogy végbemenjen. Nem fog sem előbb sem később megtörténni, mint ahogy itt van az ideje. Egy azonban biztos, ahogy a hernyónak is hátra kell hagynia a régi életét, neked is magad mögött kell hagynod a múlt energiáit, hogy az új életed elkezdődjön.

A 4-es szám energiája abban segít neked, hogy megerősödj és stabil talajt találj ebben a rendkívüli  időszakban

A 13-as számhoz hasonlóan a 4-es szám stabilizáló energiája is visszatér hozzád egy hónappal az első jelentkezése után. Azért érkezik most hozzád ez az energia, hogy legyen ideje leülepedni és stabilizálódni annak az új energiának, amit az év eleje óta magadba fogadsz. Ahhoz, hogy fejlődni tudj nemcsak tanulásra és edzésre, hanem pihenésre és beépülésre is szükséged van. Ez az energia most egy rövid szusszanásnyi időt ad neked arra, hogy megállj és pihenj egy kicsit.

Ez az energia azért is érkezik most, hogy segítsen neked elkezdeni a közös munkát az új spirituális energiákkal. Az energiák azáltal válnak a részeiddé, hogy dolgozni kezdesz velük. Teremteni, materializálni fogsz tudni a tudatod erejével és a 4-es szám energiája ezt a képességedet erősíti. Képzeld el, amit akarsz, kérj segítséget az Univerzumtól, tegyél meg miden szükséges lépést és ebben a társteremtési folyamatban valósággá válik, amit elképzeltél. Ez a materializálás, a tudatos teremtés csodálatos képessége.

Kattints ide és a születési dátumod alapján díjmentesen elkészítem neked a 2017 évi számmisztikai előrejelzésed>>>

A 7-es szám energiája azért érkezik most, hogy segítsen rátalálni az új ösvényre

Az év első felében arra eszméltél, hogy nem találod magad körül a jól megszokott és kitaposott ösvényeket. Úgy érezted magad, mint akinek kicsúszott a lába alól a talaj. Irány vesztett és elveszett voltál, hiszen egy új valóságba csöppentél. Szerettél volna visszatérni a régi kerékvágásba, de akárhol kerested is nem volt sehol a régi csapásirány. Rá kellett jönnöd, hogy valami végérvényesen megváltozott, amit te magad sem értesz igazán.

A 7-es szám energiája, most azért érkezik hozzád, hogy segítsen kiválasztani az új ösvényt. Bár nincs kitaposott ösvény, de az elmúlt hetekben érezted már a hívást, ami egyre erősebbé vált. Most itt az ideje, hogy felelj erre a hívásra. Ez az energia megerősíti a hívást, mint egy távoli világítótoronyként hívogat téged és azt üzeni: “Jó irányba haladsz.”

A 8-as szám energiája azért érkezik most, hogy megmutassa neked a jövőt

Ahogy elindulsz az új ösvényen, még mindig bizonytalan vagy abban, hogy merre vezet ez az út, már ha egyáltalán lehet ezt útnak nevezni. A 8-as szám energiájának hatására felvillan előtted egy határozott cél. Elkezd konkréttá válni az elképzelésed arról, hogy milyen jövőt is képzeltél korábban magadnak. Eddig csak egy hívás volt, egy belső, senki számára nem látható ábránd, azonban most végre körvonalazódik merre is tartasz.

Egyre határozottabbá válik az elképzelésed, ezért most már nem csupán egy álom, hanem sokkal inkább egy konkrét cél. Bár még mindig messze van, még mindig elérhetetlennek tűnik, mégis egyre tisztábban látod. Egy ambíció ébred benned, egy örömérzet afelett, hogy mi fog történni akkor, amikor eléred ezt a célt. Ez a cél egy konkrét jövőképpé fogalmazódik most benned, ami segít abban, hogy végleg lezárhasd a múltad és belekezdj az új életedbe.

A jövődet te alakítod, de az Univerzum minden ereje melletted áll, hogy segítsen neked

Neked kell meghatároznod, hogy hová akarsz eljutni, hiszen a Föld a szabad akarat bolygója, de ha már tudod merre tartasz és kéred a segítséget, akkor minden erő melletted áll majd, hogy támogasson téged. Soha nem vagy egyedül, még akkor sem, ha embereket nem látsz magad körül. A szellemi segítőid, az Univerzum Isteni Energiái minden pillanatban a te oldaladon állnak és mindent megtesznek azért, hogy célba érj

Én abban tudok segíteni neked az első lépésben, hogy  a születési dátumod alapján elkészítem számodra a 2017-es évre szóló személyes előrejelzésedet, amiből megtudhatod, hogy milyen feladatot kaptál az előtted álló csodás évre. Azt is megmutatom mi az a három nagy kihívás, amivel szembe kell nézned 2017-ben és utat mutatok számodra a megoldáshoz is.

Kattints ide és a születési dátumod alapján díjmentesen elkészítem neked a 2017 évi számmisztikai előrejelzésed>>>

mit_hoz_neked_2017_fekvo_banner

About The Author

Schilling Péter

A 2019 A Bőség Éve, az Ébredj Fel! és a Nincsenek Véletlenek című spirituális sikerkönyvek szerzője. Üzeneteit és útmutatásait közel 60.000 olvasó követi hétről hétre. Péterről kevesen tudják, hogy eredetileg villamosmérnök, és korábban évekig szoftverfejlesztő mérnökként dolgozott. Már 18 éves korában megismerkedett a spirituális filozófiákkal. Hatalmas fordulatot vett az élete, amikor 2002-ben beiratkozott egy spirituális szabadegyetemre, ahol megismerkedett az emberi tudat fejlődésének szimbolikus rendszerével, a számmisztikával és a tarotval. Ez az élmény örökre megváltoztatta a világról alkotott minden addigi elképzelését. Elhatározta, hogy kísérletként kezeli az életét és figyelni kezdte, milyen hatással vannak rá a különböző energiák, amiket a számmisztika módszereinek segítségével képes kiolvasni. Már az első megfigyelései is döbbenetes felismeréseket hoztak számára, amiket 2008 óta folyamatosan megoszt olvasóival gyakorlatias útmutatók formájában.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment-template.php on line 1478

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment.php on line 921

Fatal error: Uncaught Error: Cannot create references to/from string offsets in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment.php:927 Stack trace: #0 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment-template.php(1482): separate_comments('') #1 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-content/themes/optimizePressTheme/themes/3/single.php(74): comments_template('/comments.php', true) #2 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/template-loader.php(77): include('/web/indigoonli...') #3 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-blog-header.php(19): require_once('/web/indigoonli...') #4 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/index.php(17): require('/web/indigoonli...') #5 {main} thrown in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment.php on line 927