Vigyáznak Rád, egy láthatatlan spirituális védőpajzs vesz most körül

Ezen a héten már stabilizálódni és enyhülni látszanak az idei év intenzív energialökései. A hét elején még számíthatsz a túlérzékenység hatásaira, azonban a hét második felében ezek enyhülni fognak és kezelhetővé válnak. Nagyon fontos, hogy a most következő időszakban megerősödik  benned a vágy, hogy megnyílj a külvilág felé és kapcsolatokat teremts, ami most viszonylag könnyedén fog menni számodra.

Eljött az idő, hogy a világnak megmutasd új önmagad. Te fogod érezni annak az ellenállhatatlan késztetését, hogy önmagad légy. Másokat ez talán meglep majd körülötted, de az az elsőre talán szokatlan érzésed lesz velük kapcsolatban, hogy többé nem akarsz majd megfelelni nekik semmilyen szempontból. Ne ijedj meg ettől. Próbáld ki milyen szabadon, korlátok és elvárások nélkül élni. Ez nem jelenti azt, hogy meg kell bántanod másokat. Éppen ellenkezőleg kedvesnek, könnyednek és humorosnak fogod találni az új önmagadat.

A 9. hét energiáinak számmisztikai képlete

2017.02.27
2    8   2   9
10      11
1       2
3

Kattints ide és a születési dátumod alapján díjmentesen elkészítem neked a 2017 évi számmisztikai előrejelzésed>>>

 

A 11-es szám energiájának hatása alatt rendkívüli belső erőt érzel magadban

Ez az energia tovább növeli az önbizalmadat és még inkább energikussá tesz téged. Érzed, ahogy szinte vibrál körülötted a levegő. Akár ki is mondhatnád, amit érzel most: “Ide nekem az oroszlánt is”. Ugyanakkor érzed magadban ennek az erőnek a szelíd bölcsességét is. Nem a hatalom vezérel most téged, hanem egy sokkal magasabbrendű akarat.

Annak a magabiztosságát érzed magadban, hogy magad mellett tudhatod a Belső Irányítástól kapott útmutatások erejét. Ahogy az idei évben egyre határozottabban kezded használni ezt az képességet, úgy érzed majd egyre magabiztosabbnak magad. Mások is látják most rajtad, hogy milyen határozottan nyilvánulsz meg. Semmi jelét nem mutatod annak, hogy alá kívánnád rendelni magad mások akaratának vagy meg kívánnál felelni az elvárásaiknak.

A 2-es szám energiájának hatására együttműködést kezdesz keresni a magányos út helyett

Egy olyan korban születtél, amikor mindenki a saját feje után akart menni és minden áron önmagát akarta megvalósítani. Ebben a korban mindenki jobb színben tüntette fel önmagát annak érdekében, hogy a saját egóját erősítse. A XXI. századba átlépve azonban új időszámítás kezdődött. Ez a korszak az egymáshoz való kapcsolódásról és a kölcsönös együttműködésről szól.

Az az érzékenység, amit az idei évben tapasztalsz nemcsak arról szól, hogy kiszűrd a rosszat, hanem arról is, hogy megérezd a jót és meglásd a lehetőséget másokban. Ahogy elkezded kiszűrni a negatív embereket magad körül úgy válik világossá kik azok, akikkel az új életedben új és magasabb rezgésű kapcsolatokat teremthetsz.

Kattints ide és a születési dátumod alapján díjmentesen elkészítem neked a 2017 évi számmisztikai előrejelzésed>>>

A 3-as szám energiájának hatására képes vagy őszintén önmagadat adni

Ennek az energiának a hatására most végre először fogsz rádöbbenni arra, hogy milyen sokszor és milyen feleslegesen rejtetted el magad a múltban attól való félelmedben, hogy mit szólnak hozzád mások. Úgy gondoltad és érezted, hogy talán könnyebben boldogulsz, ha belesimulsz a környezetedbe, mintha megpróbálnád érvényesíteni önmagad. Mennyi feszültséget és szorongást okozott egy jó szándékú hazugság. Mások persze ugyanezt tették veled szemben és észre sem vettétek, hogy mindannyian egy nagy közös színjátékot játszotok.

A színjátéknak most vége, mert megláttad a valódi arcodat és többé nem lennél képes mást mutatni, mint aki valójában vagy. Szinte kéjes örömet érzel afelett, hogy végre valahára önmagadat adhatod. Az önazonosság nemcsak a beszédedben, de az öltözködésedben, a mozdulataidban és a döntéseidben is megjelenik. Rájössz, hogy mindenáron nincs szükséged senkire. Csak azokat az embereket akarod magad mellett tudni, akik veled együtt készek arra, hogy önmagukat adják.

A 27-es és a 9-es szám magas rezgésű spirituális rezgésekkel vesz körbe téged

Úgy fogod érezni magad ennek az energiának a hatására, mintha egy láthatatlan védőpajzs venne körbe, ami eddig ismeretlen bátorsággal ruház fel téged. Olyan érzés lesz, mint amikor gyerekkorodban a védett és biztonságos szobádban játszottál. Az a határozott érzésed lesz, hogy egyáltalán nincs mitől félned. Energikusnak fogod érezni magad, de nem a szó aktív, hanem spirituális értelmében.

Ahogy kezdesz megbarátkozni az új energiákkal, elkezdesz határozottan és otthonosan mozogni ebben a világban. Ahogy megemelkedik a rezgésed érzed, hogy érinthetetlenné válsz bizonyos hatások számára, mintha csak egy léghajóval emelkednél a város fölé. Van ebben valami különös és megmagyarázhatatlan, de megijedned nem kell tőle. Szép fokozatosan megbarátkozol majd ezzel az új, de annál izgalmasabb tudatállapottal.

Ugye érzed, hogy most minden erő  téged támogat?

Akkor miért nem engeded meg végre nekik, hogy tegyék a dolgukat? Miért nem fogod meg  végre a kezüket, hogy magukkal vigyenek oda, ahová mindig is menni szerettél volna? Miért nem követed a tanácsaikat, amiben megmutatják neked, hogy tudnád végre megkapni, amit mindig is kértél. Az idő gyorsan ketyeg és már két hónap eltelt ebből a csodás évből…Mire vársz még? Meddig vársz még? Hogyan segíthetnék neked, hogy végre legyen elég bátorságod megbízni a csodában, ami ebben a pillanatban is körülvesz téged?

Az első lépésben a születési dátumod alapján elkészítem számodra a 2017-es évre szóló személyes előrejelzésedet, amiből megtudhatod, hogy milyen feladatot kaptál az előtted álló csodás évre. Azt is megmutatom mi az a három nagy kihívás, amivel szembe kell nézned 2017-ben és utat mutatok számodra a megoldáshoz is.

Kattints ide és a születési dátumod alapján díjmentesen elkészítem neked a 2017 évi számmisztikai előrejelzésed>>>

mit_hoz_neked_2017_fekvo_banner

About The Author

Schilling Péter

A 2019 A Bőség Éve, az Ébredj Fel! és a Nincsenek Véletlenek című spirituális sikerkönyvek szerzője. Üzeneteit és útmutatásait közel 60.000 olvasó követi hétről hétre. Péterről kevesen tudják, hogy eredetileg villamosmérnök, és korábban évekig szoftverfejlesztő mérnökként dolgozott. Már 18 éves korában megismerkedett a spirituális filozófiákkal. Hatalmas fordulatot vett az élete, amikor 2002-ben beiratkozott egy spirituális szabadegyetemre, ahol megismerkedett az emberi tudat fejlődésének szimbolikus rendszerével, a számmisztikával és a tarotval. Ez az élmény örökre megváltoztatta a világról alkotott minden addigi elképzelését. Elhatározta, hogy kísérletként kezeli az életét és figyelni kezdte, milyen hatással vannak rá a különböző energiák, amiket a számmisztika módszereinek segítségével képes kiolvasni. Már az első megfigyelései is döbbenetes felismeréseket hoztak számára, amiket 2008 óta folyamatosan megoszt olvasóival gyakorlatias útmutatók formájában.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment-template.php on line 1478

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment.php on line 921

Fatal error: Uncaught Error: Cannot create references to/from string offsets in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment.php:927 Stack trace: #0 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment-template.php(1482): separate_comments('') #1 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-content/themes/optimizePressTheme/themes/3/single.php(74): comments_template('/comments.php', true) #2 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/template-loader.php(77): include('/web/indigoonli...') #3 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-blog-header.php(19): require_once('/web/indigoonli...') #4 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/index.php(17): require('/web/indigoonli...') #5 {main} thrown in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment.php on line 927