A most érkező energiák megmutatják milyen csodás dolgokra vagy képes

Az előtted álló hét energiája azért érkezik most az életedbe, hogy megerősítsen abban a tudatban, amiről az egész év energiája szól, vagyis hogy Isteni teremtő erővel rendelkezel. Az előtted álló héten ismét csökken az idei év feszültséget és túlérzékenységet hozó energiáinak hatása, azonban a május hónap első hetében aktiválódik egy olyan változást és megtisztulást hozó energiaáramlat is, ami tovább segíti a régi energiák elengedését és az érkező új energiák befogadását. A változás energiáihoz hasonló intenzitással lesznek jelen az életedben ezen a héten és az egész előtted álló hónapban az utad megtalálását és az új célok kitűzését segítő energiák.

Lehet, hogy még mindig nem vagy teljesen biztos abban, hogy a helyes utat választottad-e, de ezen a héten olyan élményekben lesz majd részed, amik megerősítenek abban, hogy mi igaz és mi az, ami mindig is hamis volt körülötted. A választ nem a szemed és nem a füled segít megtalálni, hanem a szíved, a legtisztább és legőszintébb érzékszerved, ami az új spirituális energiákkal átitatott életedben rendkívül fontos szerephez jut majd.

A 18. hét energiáinak számmisztikai képlete

2017.05.01
2  8   5   1
10      6
16
7

Kattints ide és a születési dátumod alapján díjmentesen elkészítem neked a 2017 évi számmisztikai előrejelzésed>>>

Az 5-ös szám energiája azért érkezik most az életedbe, hogy további segítséget nyújtson az elengedésben

Az 5-ös szám energiája a jótékony változások elősegítője, az egész május hónapban intenzív jelenlétével támogat téged az előtted álló úton. Nem mindig lesz kellemes, amit ennek az erőnek a jelenléte okoz, hiszen folyton kibillent téged a megszokott egyensúlyodból. Arra ösztönöz ez az energia, hogy mozdulj és szabadítsd fel a lekötött energiákat, amik börtönbe zárnak téged. Olyan hatást gyakorol rád, ami nem engedi meg, hogy bármibe belekapaszkodj, ami visszatartana téged a fejlődésben.

Erre az energiára bátran rábízhatod magad. Olyan ez az erő, mintha egy hullámvasúton ülnél. Sokszor félelmetesnek tűnik, amit magad körül látsz, de biztonságosan be vagy kötve az ülésbe, ezért biztos lehetsz benne, hogy nem esik bajod. Az utazás végére pedig felszabadulnak a lekötött energiák, amiket könnyedén el tudsz engedni. Készülj fel arra, hogy az egész előtted álló hónapban egy állandó hullámvasutazás vár rád. Ne akard ezt megállítani, próbáld meg inkább élvezni az utazást és a változást.

Az 1-es szám energiáját most azért kapod, hogy ne feledkezz meg arról, hogy mire vagy képes

Ez az energia azért érkezik most az életedbe, hogy megerősítsen abban a tudatban, amiről az egész év energiája szól, vagyis hogy Isteni teremtő erővel rendelkezel. Akár tudsz erről, akár nem a gondolataiddal formálod a valóságot és a gondolataid ereje hatással van az életed minden történésére. Ez akkor is így van, ha negatívan gondolkozol és akkor is, ha az álmaid és a céljaid lebegnek a szemed előtt.

Az egész év energiája a teremtő képességed megerősödése köré csoportosul. Minden változás, minden történés abban segít neked, hogy felébreszd magadban ezt az erőt, tudatosítsd és megtanuld uralni. Bármire képes vagy ennek az erőnek a birtokában. Ez az erő eddig nyugvó állapotban aludt, de most felébredt és felhívja rá a figyelmedet, hogy milyen csodás dolgokat vagy képes teremteni, ha tudatában vagy a benned élő csodálatos erőnek.

Kattints ide és a születési dátumod alapján díjmentesen elkészítem neked a 2017 évi számmisztikai előrejelzésed>>>

A 6-os szám energiája azért érkezik most az életedbe, hogy segítsen továbbfejleszteni a szíveddel való látás képességét

Ahogy a jól ismert idézetből is tudod “Jól csak a szívével lát az ember.”. Ez a képesség nem alakul ki benned egyik napról a másikra. Túlságosan is hozzászoktál már ahhoz, hogy az öt érzékszerveddel fogd fel a világot. Túlságosan is hagytad, hogy a múltban becsapjon az, amit látsz és amit hallasz. Továbbra is tartsd nyitva a szemed és a füled, de a szíveddel is meg kell tanulnod látni. Hamarosan rá fogsz jönni, hogy milyen ellentmondás van sokszor aközött, amit látsz és amit érzel.

A szíved, mint érzékszerv megtanít arra, hogyan vedd észre a hazugságot és hamisságot, ami mindenhol körülvesz téged. Arra is rá fogsz jönni hamarosan, hogy hány helyen csaptad be magad a múltban. Fel fogod ismerni, hogy az igazság fájdalmas, de felszabadító. Ha megtanulsz a szíveddel látni, többé nem hozol majd olyan döntéseket, amire a szíved nemet mondana.

A 16-os és a 7-es szám energiáját most azért kapod, hogy megpillanthasd a dolgok valódi arcát és kitarts az elhatározásod mellett

Időről időre történnek olyan események az életedben, amik rávilágítanak arra hogyan, mikor és mivel csaptad be magad. Hideg-zuhanyként ér a felismerés, ami kijózanítólag hat rád. Ez az energia most azért érkezik hozzád, hogy megmutassa a dolgok valódi arcát. Egyik-másikról hamarosan kiderül, hogy nem az, aminek korábban gondoltad. Lehet ez egy emberi kapcsolat, egy gondolat, amit igaznak véltél.

Ha így történik, akkor sem kell bűntudatot érezned. Az emberi természet és fejlődés természetes része, ha időnként légvárakat építünk. Az a fontos, hogyha ezt felismerted, akkor ne kapaszkodj bele, hanem engedd el. Mindez csak azért történik most, hogy megerősítsen abban, hogy jó irányba indult.ál el. Ha rájössz, hogy becsaptad magad, akkor nézz szembe a ténnyel és bocsáss meg magadnak. Tanultál belőle, így többé nem kell elkövetned ugyanazt a hibát, amit korábban.

Csak akkor válsz a teljes erőd birtokosává, ha az energiákkal együttműködésben éled az életed

Az idei év csodálatos teremtő energiája egy különleges fordulópontot hoz az életedbe, aminek a csodáját akkor tudod élvezni, ha az energiákkal együttműködésben éled az életed. Az egyik oldalon az Univerzum csodás teremtő energiája áll, a másik oldalon pedig te, akik fogadod és használod ezt az energiát. A tudatos teremtés az életed csodájának aktiválása az Univerzummal való közös teremtő munka.

Abban tudok segíteni neked az első lépésben, hogy  a születési dátumod alapján elkészítem számodra a 2017-es évre szóló személyes előrejelzésedet, amiből megtudhatod, hogy milyen feladatot kaptál az előtted álló csodás évre. Azt is megmutatom mi az a három nagy kihívás, amivel szembe kell nézned 2017-ben és utat mutatok számodra a megoldáshoz is.

Kattints ide és a születési dátumod alapján díjmentesen elkészítem neked a 2017 évi számmisztikai előrejelzésed>>>

mit_hoz_neked_2017_fekvo_banner

About The Author

Schilling Péter

A 2019 A Bőség Éve, az Ébredj Fel! és a Nincsenek Véletlenek című spirituális sikerkönyvek szerzője. Üzeneteit és útmutatásait közel 60.000 olvasó követi hétről hétre. Péterről kevesen tudják, hogy eredetileg villamosmérnök, és korábban évekig szoftverfejlesztő mérnökként dolgozott. Már 18 éves korában megismerkedett a spirituális filozófiákkal. Hatalmas fordulatot vett az élete, amikor 2002-ben beiratkozott egy spirituális szabadegyetemre, ahol megismerkedett az emberi tudat fejlődésének szimbolikus rendszerével, a számmisztikával és a tarotval. Ez az élmény örökre megváltoztatta a világról alkotott minden addigi elképzelését. Elhatározta, hogy kísérletként kezeli az életét és figyelni kezdte, milyen hatással vannak rá a különböző energiák, amiket a számmisztika módszereinek segítségével képes kiolvasni. Már az első megfigyelései is döbbenetes felismeréseket hoztak számára, amiket 2008 óta folyamatosan megoszt olvasóival gyakorlatias útmutatók formájában.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment-template.php on line 1478

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment.php on line 921

Fatal error: Uncaught Error: Cannot create references to/from string offsets in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment.php:927 Stack trace: #0 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment-template.php(1482): separate_comments('') #1 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-content/themes/optimizePressTheme/themes/3/single.php(74): comments_template('/comments.php', true) #2 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/template-loader.php(77): include('/web/indigoonli...') #3 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-blog-header.php(19): require_once('/web/indigoonli...') #4 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/index.php(17): require('/web/indigoonli...') #5 {main} thrown in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment.php on line 927