Ezen a héten nyitott csatornaként kezded fogadni az Univerzum üzeneteit

Számmisztikai előrejelzés január negyedik hetére

Ezen a héten valamelyest enyhülnek az idei év intenzív energiái, legalábbis a hét első felében. Az intuitív energiák viszont ebben a hónapban először annyira megerősödnek majd, hogy olyan leszel, mint egy rádióvevő, aki egyszerre fogja az összes rádióadást az Univerzumból és a körülötted lévő valóságból is. Ezt az energiát azért kapod most, hogy elkezdj egyre intenzívebben a Belső Irányítás üzeneteire figyelni.

Most meg fogod tanulni, hogy az egyre fokozódó intuitív képességeidet hogyan irányítsd egy adott cél felé. Ha nem teszed akkor azt fogod észrevenni, hogy magadra vonod a körülötted lévő emberek érzelmi energiáit, amik teljesen összezavarnak majd. Ha úgy érzed, hogy már nem tudod eldönteni, hogy mi az, ami belülről és mi az, ami kívülről érkezik, akkor azt javaslom, hogy végezz rövid légzőgyakorlatokat és figyelj befelé, összpontosíts a tested középpontja felé, hogy megtaláld a belső rádióadást és meghallhasd az útmutatásait.

A negyedik hét energiáinak számmisztikai képlete

2017.01.23
2  8   1  5
10         
1      6
7

Kattints ide és a születési dátumod alapján díjmentesen elkészítem neked a 2017 évi számmisztikai előrejelzésed>>>

A 7-es szám energiája most abban segít neked, hogy kiválaszd az utad és elindulj rajta

Ez most nem is olyan könnyű és csak akkor fog sikerülni, ha összhangban vagy a belső üzenetekkel. Az előtted álló időszakban nem választhatod ki az utad valaki más útmutatásai alapján. Bármilyen lépés, amit mások elvárásainak megfelelően teszel kudarcra lesz ítélve. Azonban minden lépést, amit belső késztetéstől vezérelve teszel meg biztos siker kísér majd.

Ne kérdőjelezd meg önmagad. Higgy abban, hogy, amit érzel jól érzed és akkor nem fogod becsapni magad. Ez az idei év egyik legfontosabb feladata, szóval legyél türelmes és adj időt magadnak, hiszen most egy évezredek óta itt lévő spirituális energia változik meg, te pedig ennek a változásait tapasztalod magadon. Ez a változás mindenkinek új éppen ezért van szükséged arra, hogy a saját belső vezérlésed kövesd akkor is, ha bizonytalan vagy bennük

A 6-os szám energiája segít neked, abban, hogy jó döntést tudj hozni

Ezt az energiát most azért kapod, hogy megerősítsen a vágyaidban. Csak akkor hozol a szíved szerint jó döntést, ha a döntéseddel egy nagyon határozott vágyat fejezel ki. Amikor így érzel az olyan, mintha szerelmes lennél, senki nem tud rávenni arra, hogy mást tegyél, mint amit a szíved diktál. Ha nincs jelen ez az érzés az azt jelenti, hogy nem arra kell menned. Ha a legkisebb kétséget érzel a döntéseddel kapcsolatban, akkor inkább dönts úgy, hogy nem.

A 6-os szám energiájával kapcsolatban meghozott döntések mindig egyértelműek. Ha erős késztetést érzel csak akkor indulj útnak. Ha a legkisebb kétség is van benned, akkor inkább dönts úgy, hogy nem döntesz. Ennek az évnek a legfontosabb tanulási feladata, hogy csak az számít, hogy te mire vágysz, te mit akarsz. Mindenki más véleménye, csak egy vélemény, hiszen a saját életedről kell most döntened. Dönts inkább a szíved szerint.

Kattints ide és a születési dátumod alapján díjmentesen elkészítem neked a 2017 évi számmisztikai előrejelzésed>>>

Az 5-ös szám energiája abban segít neked, hogy eltünteti az útból a zavaró tényezőket

Ezt az energiát most azért kapod, hogy megkönnyítse a döntésedet. Gyors és váratlan változást hoz az életedben, amibe látszólag nincs beleszólásod, de csak azért érzed így, mert ez az energia elvesz valamit, amire valójában nincs is szükséged. Felszabadító erőket hoz működésbe, amik a körülményeket úgy alakítják, hogy bizonyos döntési lehetőségeket eleve kizárnak, amik csak elbizonytalanítanának téged. Ne ijedj meg ez a változás jó szándékú és abban segít, hogy valóban a szívedre hallgatva hozhasd meg a döntéseidet.

A 23-as szám energiája azt üzeni neked, hogy a változásokat te magad kérted

Bármily meglepően hangzik is, de ennek az energiának a jelenléte azt üzeni neked, hogy egy magasabb tudatosság szemszögéből nézve a most történő eseményeket te magad kérted és aktiváltad most. Olyan, mintha a jövőből így üzennél magadnak, hogy valami csodálatos dolog vár most rád, de ahhoz, hogy megkaphasd előbb el kell tüntetni mindent az útjából. Tedd fel a kérdést magadnak, hogy: “Mi az az ajándék, ami most be akar lépni az éltembe? Hogyan segíthetek abban, hogy ez megtörténjen?”

2017-ben minden segítséget megkapsz az Univerzumtól, hogy megvalósíthasd az álmaid

Nem kell félned, tudom, hogy mindez lehetetlennek hangzik én csupán annyit kérek tőled, hogy tegyél egy próbát, tegyél egy lépést. Itt leszek veled és fogom a kezed. Az első lépésben a születési dátumod alapján elkészítem számodra a 2017-os évre szóló személyes előrejelzésedet, amiből megtudhatod, hogy milyen feladatot kaptál az előtted álló csodás évre. Azt is megmutatom mi az a három nagy kihívás, amivel szembe kell nézned 2017-ben és utat mutatok számodra a megoldáshoz is.

Kattints ide és a születési dátumod alapján díjmentesen elkészítem neked a 2017 évi számmisztikai előrejelzésed>>>

mit_hoz_neked_2017_fekvo_banner

About The Author

Schilling Péter

A 2019 A Bőség Éve, az Ébredj Fel! és a Nincsenek Véletlenek című spirituális sikerkönyvek szerzője. Üzeneteit és útmutatásait közel 60.000 olvasó követi hétről hétre. Péterről kevesen tudják, hogy eredetileg villamosmérnök, és korábban évekig szoftverfejlesztő mérnökként dolgozott. Már 18 éves korában megismerkedett a spirituális filozófiákkal. Hatalmas fordulatot vett az élete, amikor 2002-ben beiratkozott egy spirituális szabadegyetemre, ahol megismerkedett az emberi tudat fejlődésének szimbolikus rendszerével, a számmisztikával és a tarotval. Ez az élmény örökre megváltoztatta a világról alkotott minden addigi elképzelését. Elhatározta, hogy kísérletként kezeli az életét és figyelni kezdte, milyen hatással vannak rá a különböző energiák, amiket a számmisztika módszereinek segítségével képes kiolvasni. Már az első megfigyelései is döbbenetes felismeréseket hoztak számára, amiket 2008 óta folyamatosan megoszt olvasóival gyakorlatias útmutatók formájában.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment-template.php on line 1478

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment.php on line 921

Fatal error: Uncaught Error: Cannot create references to/from string offsets in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment.php:927 Stack trace: #0 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment-template.php(1482): separate_comments('') #1 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-content/themes/optimizePressTheme/themes/3/single.php(74): comments_template('/comments.php', true) #2 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/template-loader.php(77): include('/web/indigoonli...') #3 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-blog-header.php(19): require_once('/web/indigoonli...') #4 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/index.php(17): require('/web/indigoonli...') #5 {main} thrown in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment.php on line 927