A héten semmiképp nem maradhatsz spirituális védelem nélkül

Számmisztikai előrejelzés február negyedik hetére

Az előtted álló héten csúcspontjára ér az ebben a hónapban rendkívüli intenzitással dolgozó intuitív érzékenység energiája. Ha az elmúlt hetekben úgy érezted, hogy túl érzékeny vagy, akkor erre most még rátesznek egy lapáttal a felfokozódó energiák. Tekintsd úgy, mintha rendkívüli kánikula és tűző napsütés lenne odakint. Készíts védelmet magad köré, akár naponta többször is. Végezz jóga légzőgyakorlatokat és aktív testmozgást. Ha csak lehet kerüld a negatív embereket és a negatív híreket.

Igyekezz kizárólag inspiráló és pozitív gondolatokkal feltölteni magad és szánj időt a befelé fordulásra is. Ezen a héten egy intenzív intuitív üzenetet fogsz kapni, ami megoldást hoz számodra egy régóta húzódó problémára, gyógyulást egy betegségre, megváltást egy nagy nehézség alól. Ez az energia egy próbatétel számodra, hiszen a jövőben ebben a formában fogsz tudni kommunikálni a Belső Irányítással és útmutatásokat kapni az életeddel kapcsolatban.

A 8. hét energiáinak számmisztikai képlete

2017.02.20
2  8  2  2
10        
1     4
5

Kattints ide és a születési dátumod alapján díjmentesen elkészítem neked a 2017 évi számmisztikai előrejelzésed>>>

A 20-as szám energiája megváltást hoz számodra bármilyen nehézséggel kell is megküzdened

Ezt az energiát azért kapod most, hogy megoldást hozzon számodra. Megoldást, ami intuitív úton érkezik. Bár belülről kapod az útmutatást, a külvilágban kell majd cselekedned annak érdekében, hogy eljusson hozzád a megváltó segítség. Ha hirtelen eszedbe jut egy régi barátod vagy ismerősöd, akkor ne habozz, lépj vele kapcsolatba. Ha megakad a szemed egy könyvön, akkor vedd meg. Ha érdekesnek tűnik egy hirdetés, akkor nézz utána alaposan.

A lényeg az, hogy semmi sem történik véletlenül, így most minden történést tekints útjelzésnek a megoldáshoz. Nagyon fontos, hogy pontosan megfogalmazd, hogy milyen problémára vagy nehézségre vársz megoldást a most érkező energiáktól. Minél pontosabban meg tudod fogalmazni a kérésed, annál gyorsabban és pontosabban kapod meg a válaszokat is.

A 2-es szám energiája, most hiperérzékennyé tesz téged

Az idei évben most kapod a legerősebb dózist ebből az energiából. Folyamatosan azon kell dolgoznod ennek a hatására, hogy megtanuld irányítani az érzékenységedet és le tudd zárni magad, ha egy olyan ember társaságába kerülsz, akinek az energiái károsak számodra. Onnan veheted észre a negatív energiák érkezését, hogy hirtelen minden ok nélkül levertnek és energiátlannak kezded érezni magad.

Amikor úgy érzed valaki társaságában magad, mintha elnyomna az álmosság, esetleg gyomor vagy torok szorítást érzel, akkor tudd, hogy mivel van dolgot és azonnal kérj védelmet magad köré. Elég ha egy pillanatra arany burokkal veszed körbe magad. Amilyen hamar csak lehet vess véget a találkozónak. Ha megtanulod védeni magad az érzékenységedet arra használhatod, hogy az Univerzum üzeneteit egyre tisztábban tudd venni és útmutatásként használni az életedben.

Kattints ide és a születési dátumod alapján díjmentesen elkészítem neked a 2017 évi számmisztikai előrejelzésed>>>

A 4-es szám energiája stabilizálja a körülötted lévő intenzív energiákat

Ezt az energiát most azért kapod, hogy stabilitást biztosítson számodra. Segít leföldelni az intenzív intuíciós energiákat és abban is segít, hogy a tested képes legyen követni ezt a rendkívül intenzív változást, aminek most a részese vagy. Szánj időt a testedre, amikor csak tudsz végezz intenzív testmozgást. Figyelj oda, hogy ne egyél semmi megterhelőt és fogyassz elegendő mennyiségű vizet.

Ne csak a mozgásnak és az étkezésnek adj teret, hanem a pihenésnek és a feltöltődésnek is. Ha úgy érzed most, hogy az átlagosnál több igényed van az alvásra, akkor add meg magadnak ezt a lehetőséget. Alvás közben tudnak az intenzív energiák beépülni és stabilizálódni az energetikai rendszeredben. Ha tudsz, akkor végezhetsz földelő gyakorlatokat, aminek a során elképzeled, hogy gyökeret eresztesz a talajban. Ha kimész a természetbe, csodáld meg a tájat, öleld meg a fákat, ez segíteni fog a stabil pont megtalálásában.

Az 5-ös szám energiája most a tanulás és tapasztalatszerzés lehetőségét hozza el számodra

Ezt az energiát azért kapod, mert segít abban, hogy megtanuld kezelni az új energiákat, amik most érkeznek az életedbe. Ez az időszak a gyakorlásé, amikor tapasztalatot szerzel abban, hogyan működnek az új spirituális energiák. Figyeld meg az érzéseidet és ha lehet, akkor vezess naplót róluk. Ne csak azt írd le, hogy mit éreztél, hanem azt is, hogy mi történt éppen körülötted. Ez segíteni fog összekapcsolni az érzések által közvetített üzeneteket az életed jelenségeivel.

Adj most teret magadnak a szabad mozgásra. Akár kinn a természetben, akár az emberek között legyen tered arra, hogy megtapasztald önmagad. Most nem tesz jót számodra, ha a négy fal közé kell zárkóznod. Ha teheted, akkor utazz el vagy végezz olyan munkát, amihez nincs szükséged arra, hogy egy helyben legyél. Meg fogod látni mennyi értékes tapasztalattal leszel gazdagabb az energiáidat illetően, nemcsak túléled, hanem tudatosan meg is éled ezt az időszakot.

Most sokkal fontosabb, hogy tudatában legyél a körülötted lévő energiák változásainak, mint korábban bármikor

Amikor a körülötted lévő energiák ilyen intenzívvé fokozódnak, akkor kizárólag az tud segíteni neked abban, hogy egyensúlyban maradj, ha folyamatosan kapcsolatban maradsz velük és megfogadod a tanácsaikat. Egy olyan új világba csöppentél, ahol az új energiák a házigazdáid, akik jól ismerik az előtted álló nehézségeket a rád váró buktatókat, ezért bolondság lenne nem meghallgatnod, amit mondani akarnak neked az előtted álló kihívásokról

Az első lépésben a születési dátumod alapján elkészítem számodra a 2017-es évre szóló személyes előrejelzésedet, amiből megtudhatod, hogy milyen feladatot kaptál az előtted álló csodás évre. Azt is megmutatom mi az a három nagy kihívás, amivel szembe kell nézned 2017-ben és utat mutatok számodra a megoldáshoz is.

Kattints ide és a születési dátumod alapján díjmentesen elkészítem neked a 2017 évi számmisztikai előrejelzésed>>>

mit_hoz_neked_2017_fekvo_banner

About The Author

Schilling Péter

A 2019 A Bőség Éve, az Ébredj Fel! és a Nincsenek Véletlenek című spirituális sikerkönyvek szerzője. Üzeneteit és útmutatásait közel 60.000 olvasó követi hétről hétre. Péterről kevesen tudják, hogy eredetileg villamosmérnök, és korábban évekig szoftverfejlesztő mérnökként dolgozott. Már 18 éves korában megismerkedett a spirituális filozófiákkal. Hatalmas fordulatot vett az élete, amikor 2002-ben beiratkozott egy spirituális szabadegyetemre, ahol megismerkedett az emberi tudat fejlődésének szimbolikus rendszerével, a számmisztikával és a tarotval. Ez az élmény örökre megváltoztatta a világról alkotott minden addigi elképzelését. Elhatározta, hogy kísérletként kezeli az életét és figyelni kezdte, milyen hatással vannak rá a különböző energiák, amiket a számmisztika módszereinek segítségével képes kiolvasni. Már az első megfigyelései is döbbenetes felismeréseket hoztak számára, amiket 2008 óta folyamatosan megoszt olvasóival gyakorlatias útmutatók formájában.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment-template.php on line 1478

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment.php on line 921

Fatal error: Uncaught Error: Cannot create references to/from string offsets in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment.php:927 Stack trace: #0 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment-template.php(1482): separate_comments('') #1 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-content/themes/optimizePressTheme/themes/3/single.php(74): comments_template('/comments.php', true) #2 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/template-loader.php(77): include('/web/indigoonli...') #3 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-blog-header.php(19): require_once('/web/indigoonli...') #4 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/index.php(17): require('/web/indigoonli...') #5 {main} thrown in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment.php on line 927