Erős hangulatingadozást hoznak a héten érkező energiák

Számmisztikai előrejelzés február második hetére

Az előtted álló héten hullámokban megint nagyon intenzívvé válnak az idei év energiái Ez azt jelenti, hogy könnyen tapasztalhatsz erős hangulatingadozásokat, amit érzelmi túlérzékenység fűszerez meg az előtted álló héten. Az intuitív energiák ezen a héten is rendkívül intenzívek lesznek. Érdemes reggelente spirituális védőburkot készítened magad köré. Elég ha elképzeled, hogy egy erős és ellenálló burok vesz körül, ami minden negatív energiát kívül tart.

Ez most azért is nagyon fontos, mert különbséget kell tenned a kívülről érkező, mások érzelmi állapota által okozott érzések és a belülről érkező intuitív útmutatások között. Az előtted álló héten nagy valószínűséggel fontos döntést kell meghoznod, amiben szerepe lesz az intuícióidnak, a vágyaidnak és a józan eszednek is. Három képességedet kell ezen a héten együtt használnod, és ez része az új spirituális energiák gyakorlatának, amely segít neked egyensúlyt találni az életed minden területén.

Az előtted álló hét energiáinak számmisztikai képlete

2017.02.06
2   8    2   6
10          
1     8
9

Kattints ide és a születési dátumod alapján díjmentesen elkészítem neked a 2017 évi számmisztikai előrejelzésed>>>

A 2-es szám érzékennyé, de tisztán látóvá is tesz téged

A 2-es szám intuitív energiáját nagyon intenzíven éled meg az idei évben és különösen intenzíven ebben a hónapban. Kezdetben elviselhetetlennek tűnik a rengeteg rázúduló érzés, melyek egy része belülről, más része kívülről érkezik. Olyan vagy most, mint egy érzékeny rádióantenna, ezért meg kell tanulnod azokra az frekvenciákra hangolódnod, ahonnan az útmutatás és nem mások érzelmi befolyása érkezik.

Ez először roppant nehéz, hiszen nehéz szétválasztani a kettőt. A kívülről érkező hatásokat az esetek nagy részében ki kell zárnod egy tudatos kijelentéssel: “Most nem akarom érezni, amit mások éreznek”. Máskor meg, amikor erre van szükséged akkor tudatosan kell megnyitni magad a következőket mondva: “Látni és érezni akarom milyen az az ember valójában, akivel beszélek”. Meg kell tanulnod ki és bekapcsolni ezt a képességedet annak érdekében, hogy ne őrülj bele abba, ami történik körülötted.

A 6-os szám segít felismerni a vágyaidat, amik útmutatást adnak neked

A vágyaidat onnan ismerheted fel, hogy olyan érzéseket keltenek benned, mintha szerelmes lennél. Egyszerűen nem tudsz másra gondolni, mint, hogy megvalósítsd a vágyadat. Azokra a vágyaidra kell különös figyelmed fordítanod, amik újra és újra visszatérnek és nem hagynak nyugodni téged. Ezek a vágyak hívások, amiknek megvalósítása újabb és újabb utakat mutat számodra.

Ha elfogadod a hívást és elkezdesz cselekedni a megvalósításért meglátod, hogy minden segítséget megkapsz annak érdekében, hogy célba érj. A vágyaid a legintenzívebb útjelzőid. Minden erős vágy, amit érzel egy-egy újabb mérföldkő az út szelén, ami jelzi, hogy jó úton haladsz-e. Nem szabad figyelmen kívül hagynod őket, mert akkor boldogtalanná teszed az életed. A boldogságod kulcsa, hogy folyamatosan legyen egy vágyad, amit ki akarsz elégíteni.

Kattints ide és a születési dátumod alapján díjmentesen elkészítem neked a 2017 évi számmisztikai előrejelzésed>>>

A 8-as szám segít neked éretten és tudatosan gondolkodni és dönteni

Az idei év energiája a spirituális felnőtté válásról szól. A 8-as szám energiája, pedig újra és újra megerősíti azt, hogy készen állsz rá, hogy a mindennapokban és spirituálisan is nagyobb szabadságot, de több felelősséget is birtokolj. A 8-as szám az egész év energiájában ott van, hiszen a 2017-es év 17-es számának egyjegyű száma 8, ennek az energiának a megélése folyton visszatér majd az életedbe. Ez az energia segít, hogy ne csak a szíveddel gondolkodj, mint egy gyermek, de lásd milyen gyakorlati lépésekre van szükséged a vágyaid megvalósításához.

A 8-as szám energiája abban segít neked, hogy ne csak álmodozz, de cselekedj is, méghozzá határozottan és magabiztosan, úgy, ahogy egy felnőtthöz illik. Ez az energia megvéd téged a veszélyektől azáltal, hogy láthatóvá teszi számodra a dolgok valódi arcát. Nemcsak az a fontos, hogy a szíved szerint élj, hanem az is, hogy szembe tudj nézni a sokszor fájdalmas igazsággal. Ha a döntéseidet a szíved szerint, de a tényeket figyelembe véve hozod meg, akkor nem történhet semmi, ami árthatna neked.

A 9-es szám energiája segít neked, hogy magasabb nézőpontból láss rá a történésekre

Ezt az energiát most azért kapod, hogy ne vessz el az érzéseidben és a részletekben. Ez az energia segít neked egy bizonyos egészséges távolságból tekinteni az életedre, ahonnan megláthatod azokat az összefüggéseket is, amit máskülönben figyelmen kívül hagynál. Lehet, hogy egy döntés először nehezebbé teszi az életed, de a 9-es szám energiája segít látnod a magasabb célt, aminek a végeredménye boldogabbá teszi az életed hosszú távon, akkor is, ha rövid távon ez áldozatokat követel tőled.

A 9-es szám energiája a legmagasabb rezgésű energia, ami védelmet is jelent számodra. Ne rettenj meg attól, ha úgy érzed egyedül maradsz, mert valójában soha nem vagy egyedül. Körbe vagy véve szellemi segítőkkel, akik minden körülmények között ismerik a szándékaidat és azon dolgoznak, hogy azok megvalósuljanak. Ha segítségre van szükséged, akkor mondd ki hangosan és fogadd el, hogy már úton van hozzád.

Hogyan kezelheted a most érkező szélsőséges energiákat?

Minden érzelmi kibillenést, az okoz, hogy még mindig nem vagy összhangban a rendkívül magas rezgésű energiákkal. Minél nagyobb a különbség a saját rezgésed és az energiák rezgése között annál feszültebb, annál kibillentebb leszel. A hangulatingadozásokat úgy tudod a leghatékonyabban kezelni, ha tudatosítod magadban az aktuális energiák hatásait és hozzájuk emeled a rezgésed.

Az első lépésben a születési dátumod alapján elkészítem számodra a 2017-es évre szóló személyes előrejelzésedet, amiből megtudhatod, hogy milyen feladatot kaptál az előtted álló csodás évre. Azt is megmutatom mi az a három nagy kihívás, amivel szembe kell nézned 2017-ben és utat mutatok számodra a megoldáshoz is.

Kattints ide és a születési dátumod alapján díjmentesen elkészítem neked a 2017 évi számmisztikai előrejelzésed>>>

mit_hoz_neked_2017_fekvo_banner

 

About The Author

Schilling Péter

A 2019 A Bőség Éve, az Ébredj Fel! és a Nincsenek Véletlenek című spirituális sikerkönyvek szerzője. Üzeneteit és útmutatásait közel 60.000 olvasó követi hétről hétre. Péterről kevesen tudják, hogy eredetileg villamosmérnök, és korábban évekig szoftverfejlesztő mérnökként dolgozott. Már 18 éves korában megismerkedett a spirituális filozófiákkal. Hatalmas fordulatot vett az élete, amikor 2002-ben beiratkozott egy spirituális szabadegyetemre, ahol megismerkedett az emberi tudat fejlődésének szimbolikus rendszerével, a számmisztikával és a tarotval. Ez az élmény örökre megváltoztatta a világról alkotott minden addigi elképzelését. Elhatározta, hogy kísérletként kezeli az életét és figyelni kezdte, milyen hatással vannak rá a különböző energiák, amiket a számmisztika módszereinek segítségével képes kiolvasni. Már az első megfigyelései is döbbenetes felismeréseket hoztak számára, amiket 2008 óta folyamatosan megoszt olvasóival gyakorlatias útmutatók formájában.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment-template.php on line 1478

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment.php on line 921

Fatal error: Uncaught Error: Cannot create references to/from string offsets in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment.php:927 Stack trace: #0 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment-template.php(1482): separate_comments('') #1 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-content/themes/optimizePressTheme/themes/3/single.php(74): comments_template('/comments.php', true) #2 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/template-loader.php(77): include('/web/indigoonli...') #3 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-blog-header.php(19): require_once('/web/indigoonli...') #4 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/index.php(17): require('/web/indigoonli...') #5 {main} thrown in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment.php on line 927