A most érkező energiák felszabadítják a teremtő képzeleted

Ezen a héten az intuitív energiáid működése ismét nagyon felerősödik, ami extra érzékennyé tesz a körülötted zajló eseményekre, ugyanakkor a szokásos feszültséget hozó energiák szintje visszahúzódik, ezáltal is segítve, hogy hatékonyan munkálkodhass az előtted álló héten. Egy nagyon különleges energia is érkezik most hozzád, ami a képzeleted erejét a legmagasabb spirituális energiák szintjén erősíti meg.

A héten érkező energiák ráadásul felszabadítólag hatnak rád, így bármi is volt korábban, ami visszatartott abban, hogy szabadjára engedd a fantáziád az most félreáll az útból, hogy elősegítse a teremtő energiáid továbbfejlődését. A spirituális teremtő képességedet semmi más nem korlátozza, kizárólag a képzeleted. Ha a képzelő erőd fejlődik, akkor azoknak a lehetőségeknek a száma is ugrásszerűen növekszik, amit képes vagy megvalósítani.

A 17. hét energiáinak számmisztikai képlete

2017.04.24
2  8  4  6
10    10
20
2

Kattints ide és a születési dátumod alapján díjmentesen elkészítem neked a 2017 évi számmisztikai előrejelzésed>>>

A 24-es szám energiája azért érkezik most hozzád, hogy a legmagasabb spirituális szinten nyissa meg a teremtő képzelet ablakait

Vannak dolgok, amiket egész egyszerűen csak azért nem tudsz elképzelni, mert még soha nem találkoztál vele. Ez az energia pedig most azért érkezik hozzád, hogy megnyissa a spirituális csatornádat olyan világok felé, ahol még soha nem jártál. Nem jártál, mert ez a világ a jövőben létezik és semmilyen tekintetben nem hasonlít arra, amit a múltban tapasztaltál. Most egyszerűen arra van csak szükséged, hogy teljesen megnyisd és átadd magad ennek a csodás erőnek.

Úgy tudod magadba fogadni ezt az erő, ha kiüresedett fejjel fogadod. Ezt meditatív tudatállapotban és álmodban tudod megtenni. Akár meditálsz, akár az álmaid élményeiből merítesz mindenképpen készíts erről naplót, hiszen a képek és érzések, amik most érkeznek hozzád a jövőd energiáival kapcsolnak össze téged. Amit látsz az lehetőség, még akkor is, ha soha nem láttál még csak hasonlót sem.

A 6-os szám energiája azért érkezik most hozzád, hogy a teremtő képzeleted képeit segítsen vágyakká alakítani és lehozni őket a földre

A 24-es szám energiája talán még egy kicsit túl magas rezgésű ahhoz, hogy egy az egyben képes legyél átengedni magadon. A 6-os szám energiája viszont könnyedén befogadható, így az inspirációk, amiket most kapsz a 6-os szám által képviselt vágyaidon keresztül válnak megfoghatóvá. Ne nagyon beszélj arról, amit most érzel, mert még számodra is annyira megfoghatatlan. Adj neki időt, hogy konkretizálódjon és a gyakorlat szintjén is megvalósíthatóvá váljon számodra.

Ha csak lehetőséged van rá adj valami művészi formát annak, amit most érzel. Rajzold le, fesd le, vagy alkosd meg szobor formában. Mindegy, hogy milyen formában teszed, mert a művészet energiája segít neked a leginkább kifejezni mindazt, ami most történik benned. A művészet kiváló kifejezője mindannak, amiről nehéz vagy lehetetlen beszélni. A segítségével azonban már behívhatod az anyagi világba és a segítségével megtermékenyítheted vele a valóságodat.

Kattints ide és a születési dátumod alapján díjmentesen elkészítem neked a 2017 évi számmisztikai előrejelzésed>>>

A 10-es szám energiáját most azért kapod, hogy segítségül hívhasd az új spirituális képességeidet a most érkező energiák fogadására

Egyre érzékenyebb és érzékenyebb leszel, de még mindig segítségre és támogatásra van szükséged. Az új spirituális képességeid azáltal erősödnek meg, hogy használni kezded őket. Mi lenne erre jobb alkalom, mint a most érkező rendkívüli energiák intuitív magadba fogadása. Már maga a teremtő képzelet energiája is, amit a 24-es szám képvisel egy új spirituális tudatosságot képvisel, amit a felszínre kell hoznod magadban.

Minden, amire szükséged van már ott van benned. Kódolva van benned, mindaz a tudás, amire szükséged van, egyszerűen felszínre kell hoznod azáltal, hogy ráhangolódsz. A 10-es szám energiája éppen ezt a ráhangolódást segíti elő. Olyan ez, mint egy rejtett kép a falon, amit másképp fókuszálva láthatsz csak meg, de ha egyszer megláttad, akkor örökre látni fogod és senki nem veheti el tőled ezt a képességet.

A 20-as és a 2-es szám energiáját azért kapod most, hogy felszabadítólag hassanak rád

A 20-as szám energiája mindig megváltást és gyógyulást hoz egy régi állapotból. Most viszont azért van rá szükséged, hogy segítsen megnyílni a magasabb rendű csatornák felé. Ahhoz, hogy ezek a csatornák megnyílhassanak ki kell, hogy tisztulj és meg kell, hogy szabadulj a visszahúzó erőktől, amik lehetetlenné tennék számodra. Ha csak egyetlen gondolat is van a fejedben, ami ellentétes azzal a csodálatos inspirációval, ami most szeretne az életed részévé válni, akkor megakadályozza, hogy beléphessen a koronacsakrádon.

A 2-es szám energiája az egész évben rendkívül magas rezgésű, amire azért van szükséged, mert csak így tud segíteni abban, hogy megfelelően magas rezgésen tartsa a csatornádat. A magas rezgésű energiák automatikusan megtisztítják a csatornát az alacsonyabb szintű energiáktól. Bár ez a magas rezgés folyamatosan túlérzékennyé tesz téged, ugyanakkor feltétlenül szükséges ahhoz, hogy az idei év áthangolódása megtörténjen.

Ahhoz, hogy az idei év csodálatos átalakulása kézzelfoghatóvá váljon számodra lehetővé kell tenned az energiáknak, hogy szabadon áramoljanak benned

Az energiák nem tudnak segíteni neked, ha a benned lévő érzelmi blokkok, félelmek és aggodalmak akadályoznak benne, ezért egy olyan biztonságot nyújtó közegre van szükséged, ahol bátran és félelem nélkül elengedheted magad.  Abban tudok segíteni neked az első lépésben, hogy  a születési dátumod alapján elkészítem számodra a 2017-es évre szóló személyes előrejelzésedet, amiből megtudhatod, hogy milyen feladatot kaptál az előtted álló csodás évre. Azt is megmutatom mi az a három nagy kihívás, amivel szembe kell nézned 2017-ben és utat mutatok számodra a megoldáshoz is.

Kattints ide és a születési dátumod alapján díjmentesen elkészítem neked a 2017 évi számmisztikai előrejelzésed>>>

mit_hoz_neked_2017_fekvo_banner

About The Author

Schilling Péter

A 2019 A Bőség Éve, az Ébredj Fel! és a Nincsenek Véletlenek című spirituális sikerkönyvek szerzője. Üzeneteit és útmutatásait közel 60.000 olvasó követi hétről hétre. Péterről kevesen tudják, hogy eredetileg villamosmérnök, és korábban évekig szoftverfejlesztő mérnökként dolgozott. Már 18 éves korában megismerkedett a spirituális filozófiákkal. Hatalmas fordulatot vett az élete, amikor 2002-ben beiratkozott egy spirituális szabadegyetemre, ahol megismerkedett az emberi tudat fejlődésének szimbolikus rendszerével, a számmisztikával és a tarotval. Ez az élmény örökre megváltoztatta a világról alkotott minden addigi elképzelését. Elhatározta, hogy kísérletként kezeli az életét és figyelni kezdte, milyen hatással vannak rá a különböző energiák, amiket a számmisztika módszereinek segítségével képes kiolvasni. Már az első megfigyelései is döbbenetes felismeréseket hoztak számára, amiket 2008 óta folyamatosan megoszt olvasóival gyakorlatias útmutatók formájában.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment-template.php on line 1478

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment.php on line 921

Fatal error: Uncaught Error: Cannot create references to/from string offsets in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment.php:927 Stack trace: #0 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment-template.php(1482): separate_comments('') #1 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-content/themes/optimizePressTheme/themes/3/single.php(74): comments_template('/comments.php', true) #2 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/template-loader.php(77): include('/web/indigoonli...') #3 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-blog-header.php(19): require_once('/web/indigoonli...') #4 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/index.php(17): require('/web/indigoonli...') #5 {main} thrown in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment.php on line 927