Csodás hírt hoznak neked a héten érkező energiák

Ahogy az előző héten már elindult most is folytatódik az energiáid földelése és stabilizálódása. Ez különösen jó hír lesz számodra az elmúlt hónapok intenzív hullámzásait követően. Tovább növekszik a magabiztosságod és azt is érzed, hogy az intenzív munkád hatására végre kézzelfogható eredményeket tudsz felmutatni.

Folytasd, amit elkezdtél, ne feledd, hogy jó úton haladsz és a szorgalmad mindenképpen gyümölcsöző lesz számodra, hiszen most építed fel az új életed stabil alapjait, amire az elkövetkezendő hónapokban és években bátran támaszkodhatsz majd.

A 15. hét energiáinak számmisztikai képlete

2017.04.10
2  8   4   1
10         
1      5

6

Kattints ide és a születési dátumod alapján díjmentesen elkészítem neked a 2017 évi számmisztikai előrejelzésed>>>

 

Az 1-es szám energiáját azért kapod most, hogy ne veszítsd el a lendületed

Ennek az energiának a megerősödése mindig erőt önt beléd, de ha túlságosan felfokozódik akkor érezhető túlfeszültséget okoz benned. Abban esetben azonban, ha kreatív munkára fogod ezt az energiát, akkor úgy fogod érezni magad, mint aki megállíthatatlanul és fáradhatatlanul halad előre az útján. Folytasd tovább a kemény munkádat a céljaid elérése érdekében és figyeld meg, hogy nem lesz kevesebb energiád.

Most nem szabad arra hivatkoznod, hogy túlvállaltad magad vagy túlzásba vitted a munkát. Ha fáradtnak érzed magad, akkor egyszerűen kérd meg ezt az erőt, hogy töltsön fel téged. Képzeld magad elé, ahogy izzó fehér fény tölti fel a testedet és járja át minden sejtedet. Ezt a gyakorlatot akár naponta többször is elvégezheted.

A 10-es szám energiáját azért kapod most, hogy aktiválja és megerősítse az új spirituális képességeidet

Az idei évben ennek az energiának az ismételt visszatérése azt jelenti, hogy ez az év a tanulásról és az új életedre való felkészülésről is szól. Olyan új kihívásokkal kell most szembenézned, amikre a megoldásokat nem fogod ott megtalálni, ahol eddig kerested. Korábban mindig a tudásodra és a sok éves tapasztalatodra támaszkodtál, azonban mostantól ez nem lesz elég. Olyan forráshoz kell folyamodnod, ahonnan olyan tudást is megkaphatsz, aminek eddig nem voltál birtokában.

Az új spirituális képességeidnek köszönhetően állandó kapcsolatot teremthetsz a mindent átható Univerzum csodálatos energiáival. Az Univerzum a korlátlan tudás forrása, ahonnan választ kaphatsz azokra a kérdésekre is, amikre a meglévő tudásodban és tapasztalatodban nem leled a választ. Időre és befelé figyelésre van azonban szükséged ahhoz, hogy hozzászokj ahhoz, hogy a kérdéseket befelé fogalmazd meg és belülről várd rájuk a választ.

Kattints ide és a születési dátumod alapján díjmentesen elkészítem neked a 2017 évi számmisztikai előrejelzésed>>>

Az 5-ös szám energiáját azért kapod most, hogy könnyebben menjen tanulás

Amikor ez az energia megérkezik hozzád, akkor mindig felszabadít valamit, hogy távozzon az életedből és helyet teremtsen az új dolgoknak, amik éppen be akarnak lépni az életedbe. A régi dolog, aminek mennie kell lehet, hogy egy megrögzött dogmatikus tudásanyag, ami már csak hátráltat téged: “Ezt mindig így szoktam csinálni, ezután is így kell csinálnom”.

Tedd fel magadnak a kérdést, hogy lehet, hogy másként kellene már megközelítened azokat a dolgokat, amik sehogy sem akarnak a régi módon sikerülni. Azt fogod észrevenni, hogy rengeteg dolgot újra kell tanulnod, amiről korábban azt gondoltad,hogy jó ismered. Az újratanulás segít abban, hogy tiszta lappal építhesd fel az új életedet, amiben semmi nem korlátoz téged.

A 6-os szám energiáját azért kapod most, hogy megtanítson a szívedre hallgatni

Most már nem építhetsz új életet olyasmire, amit mások mondanak meg számodra. Éppen azért nem működik már a régi tudásod, hogy arra késztessen téged, hogy a szívedből merítve építsd fel az új életedet. Ha a szívedre hallgatsz, akkor a tudásod is a szívedből jön, az pedig közvetlenül az Univerzum végtelen forrásából érkezik a szívedhez.

Ha intenzív álmokat látsz most a jövődről, akkor írd le azokat, legyenek bármilyen valószerűtlenek is, mert ha tudatos állapotban nem is vagy még elég felkészült ezeknek az energiának a fogadására álmodban megkapod azokat az üzeneteket és útmutatásokat, amiknek segítségével olyan életet építhetsz, ami a szívednek örömet és az életedben boldogságot teremt.

Itt az ideje, hogy végre igazán megbízz abban, hogy az életed jó irányba halad…

Ha ezt még mindig nem érzed, akkor se keseredj el, hiszen egy olyan fejlődési folyamat részese vagy, ahol minden ajtó abban a pillanatban nyílik ki számodra, ahogy készen állsz erre. Azt, hogy ez számodra mikor érkezik el a személyes energiáid útmutatásai mutatják meg. A 365 Napi Számmisztikai Útmutató Elemzést azért készítettem el számodra a születési dátumod alapján, hogy segítsek összhangba kerülni az életedben áramló spirituális energiákkal, amelyek napról napra vezetnek téged és mutatják neked az utat a legnehezebb időszakban is

Kattints ide és a születési dátumod alapján díjmentesen elkészítem neked a 2017 évi számmisztikai előrejelzésed>>>

mit_hoz_neked_2017_fekvo_banner

About The Author

Schilling Péter

A 2019 A Bőség Éve, az Ébredj Fel! és a Nincsenek Véletlenek című spirituális sikerkönyvek szerzője. Üzeneteit és útmutatásait közel 60.000 olvasó követi hétről hétre. Péterről kevesen tudják, hogy eredetileg villamosmérnök, és korábban évekig szoftverfejlesztő mérnökként dolgozott. Már 18 éves korában megismerkedett a spirituális filozófiákkal. Hatalmas fordulatot vett az élete, amikor 2002-ben beiratkozott egy spirituális szabadegyetemre, ahol megismerkedett az emberi tudat fejlődésének szimbolikus rendszerével, a számmisztikával és a tarotval. Ez az élmény örökre megváltoztatta a világról alkotott minden addigi elképzelését. Elhatározta, hogy kísérletként kezeli az életét és figyelni kezdte, milyen hatással vannak rá a különböző energiák, amiket a számmisztika módszereinek segítségével képes kiolvasni. Már az első megfigyelései is döbbenetes felismeréseket hoztak számára, amiket 2008 óta folyamatosan megoszt olvasóival gyakorlatias útmutatók formájában.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment-template.php on line 1478

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment.php on line 921

Fatal error: Uncaught Error: Cannot create references to/from string offsets in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment.php:927 Stack trace: #0 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment-template.php(1482): separate_comments('') #1 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-content/themes/optimizePressTheme/themes/3/single.php(74): comments_template('/comments.php', true) #2 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/template-loader.php(77): include('/web/indigoonli...') #3 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-blog-header.php(19): require_once('/web/indigoonli...') #4 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/index.php(17): require('/web/indigoonli...') #5 {main} thrown in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment.php on line 927