Különleges jeleket kapsz ezen a héten

A Vezércsillag energiája már a hónap eleje óta veled van Visszatérő jeleket fogsz kapni mindenhonnan, amik egyértelműek lesznek számodra és azt üzenik, hogy bátran higgy a fényedben

Az idei év intenzív energiái a hét elején feszültséget a hét második felében pedig túlérzékenységet hozhatnak neked, de ha folyamatosan követed ezeknek az energiáknak a változásait, akkor mostanra pontosan tudod, hogy mihez kell kezdened velük. Használd az intenzív erőket arra, hogy megvalósítsd a legmerészebb álmaidat. Az idei év energiáját azért kaptad, hogy megteremtsd az új életed az új spirituális energiákból építkezve.

Szerencsére ennek a hónapnak az energiái nagyon sokat segítenek a földelésben és a stabilizálásban, így most a feszültséget belső erővé alakíthatod, a túlérzékenységet pedig arra használhatod, hogy a belső útmutatásokat felerősítsd, vagyis fogékonyabbá válj az Univerzum segítő szándékára és az onnan kapott teremtő erőt arra használd, hogy az életedet boldogabbá és kiegyensúlyozottabbá tegyed.

A 16. hét energiáinak számmisztikai képlete

2017.04.17
2  8  4  8
10  12
22
4

Kattints ide és a születési dátumod alapján díjmentesen elkészítem neked a 2017 évi számmisztikai előrejelzésed>>>

A 22-es és a 4-es szám energiája most azért érkezik hozzád, hogy lehetségessé váljon, amit lehetetlennek hittél

A 22-es szám energiáját most azért kapod, hogy egy gyermek játékos kreativitásával, ugyanakkor egy felnőtt bölcsességével és felelősségével szemléld az életed. A gyermeki kreativitásra azért van szükséged, hogy azt is észrevedd, ami a felnőtt tudatodnak egyszerűen elkerülné a figyelmét. A gyermek ott is életet és szépséget lát, ahol a felnőtt csak szürke egyhangúságot. Ez az energia láthatóvá teszi a máskor láthatatlan ajtókat új megoldások és új irányok felé.

A 4-es szám energiája különösen fontos ebben a hónapban, hiszen segít leföldelni és munkára fogni azt a rengeteg energiát, ami folyamatosan érkezik hozzád. Dolgozz továbbra is szorgalmasan. Ne érezz lelkiismeret-furdalást, ha most akkor is aktívan dolgozni támad kedved, amikor mások csak pihenni vágynak. Ne fékezd le magad, adj teret az energiád szabad áramlásának és meglátod, hogy csodákat fogsz létrehozni magad körül.

A 12-es szám energiája azért érkezik most, hogy megerősítse benned a fényt

Minél nagyobb utat teszel meg az idei évben az új energiával együttműködésben annál erősebbé válik a fényed, de annál erősebb lesz az árnyék is, amit magad köré vetítesz. Ami neked éltető fény, az a körülötted lévő aludni vágyó emberek számára bántó és éles. Vannak akik megijednek tőled és ezért bántani fognak téged szavakkal és tettekkel. Te ne ijedj meg tőlük csak sugározd tovább a fényedet. Az ő hatalmuk csak addig tart, ameddig félelmet tudnak kelteni benned.

Ha nem hagyod megfélemlíteni magad, akkor senkinek nincs hatalma feletted, mert a saját fényed sugárzása mindennél nagyon erővel bír. Ne törődj azzal mit gondolnak vagy mondanak rólad mások. Neked senki másra nem kell hallgatnod kizárólag a belőled sugárzó csodálatos fényt kell követned. A fény az útmutatód és az egyetlen igaz segítőd nehéz időkben. Bízz benne és engedd, hogy megerősödjön és vezessen téged.

Kattints ide és a születési dátumod alapján díjmentesen elkészítem neked a 2017 évi számmisztikai előrejelzésed>>>

A 17-es és a 8-as szám energiája azért érkezik most, hogy bizonyosságot adjon a céljaid erejéről

A 17-es szám energiája, mint útmutató Vezércsillag már a hónap eleje óta veled van és a mostani felbukkanása egy újabb megerősítés számodra, hogy jó úton jársz. Visszatérő jeleket fogsz kapni mindenhonnan, amik egyértelműek lesznek számodra és azt üzenik, hogy bátran higgy a fényedben, mert az az egyetlen valódi mestered. A jelek, amiket kapni fogsz mind önmagadra irányítják a figyelmedet és arra szólítanak fel, hogy csakis önmagadhoz fordulj útmutatásért.

A 8-as szám energiája ambiciózussá és határozottá tesz téged. Nem tudod, hogy honnan, de egyszerűen tudod, hogy mit kell tenned. Ez az erő megerősít abban, hogy menj tovább az úton, mert egy magasabb erő szolgálatában állsz, ami nem vezet téged félre. Ne hagyd magad eltántorítani a célodtól. Ne ijedj meg a szokatlanul erős magabiztosságtól, amit érzel. Használd bölcsen az erődet és közben figyeld meg milyen érzés teljes egészében uralni az életed eseményeit. Felhatalmazást kaptál, hogy saját magad irányítsd a sorsodat. Érezd magadban a bölcs hatalmat és élj vele minden lépésnél, amit megteszel.

Az élet soha nem mond le rólad…

Bármi történjék is, bármit tapasztalsz is jusson eszedbe, hogy körülvesz téged ebben a pillanatban is az az egyetemes jóakarat, aminek egyetlen célja, hogy az utadon járj, boldog és elégedett legyél. Az Univerzum erői folyton útmutatással és segítő erőkkel látnak el téged, hogy egyetlen pillanatra se érezd elveszettnek magad.

Én abban tudok segíteni neked az első lépésben, hogy  a születési dátumod alapján elkészítem számodra a 2017-es évre szóló személyes előrejelzésedet, amiből megtudhatod, hogy milyen feladatot kaptál az előtted álló csodás évre. Azt is megmutatom mi az a három nagy kihívás, amivel szembe kell nézned 2017-ben és utat mutatok számodra a megoldáshoz is.

Kattints ide és a születési dátumod alapján díjmentesen elkészítem neked a 2017 évi számmisztikai előrejelzésed>>>

mit_hoz_neked_2017_fekvo_banner

About The Author

Schilling Péter

A 2019 A Bőség Éve, az Ébredj Fel! és a Nincsenek Véletlenek című spirituális sikerkönyvek szerzője. Üzeneteit és útmutatásait közel 60.000 olvasó követi hétről hétre. Péterről kevesen tudják, hogy eredetileg villamosmérnök, és korábban évekig szoftverfejlesztő mérnökként dolgozott. Már 18 éves korában megismerkedett a spirituális filozófiákkal. Hatalmas fordulatot vett az élete, amikor 2002-ben beiratkozott egy spirituális szabadegyetemre, ahol megismerkedett az emberi tudat fejlődésének szimbolikus rendszerével, a számmisztikával és a tarotval. Ez az élmény örökre megváltoztatta a világról alkotott minden addigi elképzelését. Elhatározta, hogy kísérletként kezeli az életét és figyelni kezdte, milyen hatással vannak rá a különböző energiák, amiket a számmisztika módszereinek segítségével képes kiolvasni. Már az első megfigyelései is döbbenetes felismeréseket hoztak számára, amiket 2008 óta folyamatosan megoszt olvasóival gyakorlatias útmutatók formájában.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment-template.php on line 1478

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment.php on line 921

Fatal error: Uncaught Error: Cannot create references to/from string offsets in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment.php:927 Stack trace: #0 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment-template.php(1482): separate_comments('') #1 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-content/themes/optimizePressTheme/themes/3/single.php(74): comments_template('/comments.php', true) #2 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/template-loader.php(77): include('/web/indigoonli...') #3 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-blog-header.php(19): require_once('/web/indigoonli...') #4 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/index.php(17): require('/web/indigoonli...') #5 {main} thrown in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment.php on line 927