Október második hetében előre megláthatsz dolgokat a jövődből

Ez az időszak minden szemponból az újrakezdésről és az új lehetőségek felfedezéséről szól. Az új lehetőségeket most nem kint, hanem odabent kell keresned. Új és sok szempontból ismeretlen spirituális energiákkal vagy most feltöltve. Ezek az energiák akkor tudnak segíteni és támogatni téged, ha megismered őket és összehangolódsz velük. Azt veszed észre, hogy rengeteg intuitív útmutatás és ötlet érkezik hozzád. Ahogy ezetket az intuiciókat elkezded egyre komolyabban venni, meg fogod látni, hogy olyanokká válnak, mint a spirituális mesterek. Leckéket és tanításokat küldenek neked, amelyeket sikeresen teljesítve újabb újabb területeket ismersz meg az ismeretlen energiákból.

Ne rémülj meg semmilyen váratlan kihívástól. Ne mondj azonnal nemet, egyszerűen csak figyelj, mert azt a legvalószínübb, hogy gyors egymásutánban rengeteg olyan feladattal találod szembe magad, ami a fejlődésedet és a rendkívüli ugrásokban történő kiteljesedésedet támogatja majd. Most egy rendkívül rövid idő leforgása alatt többet tanulsz és nagyobb bölcsességre teszel majd szert, mint korábban hosszú évek leforgása alatt. Légy nyitott, állj készen a leckék fogadására, melyek mindegyike egy-egy új képesség megjelenését készíti elő. Ajándékokat kapsz az életedtőll az új képességek formájában, melyek elősegítik, hogy minden később érkező kihívással sokkal könnyebben tudj megbírkózni.

Az október hónap második hetének számai megmutatják neked, milyen energiák érkeznek most az életedbe

2016.10.10
2  7   1   1
9         2
11
2

A dupla 10-es szám elhozza számodra a legmagasabb szintű tanulás és önismeret lehetőségét

Ez az energia, minden esetben olyan területekre irányítja a figyelemedet, amik eddig ismeretlenek voltak számodra. Most azért tér vissza az életedbe, mert olyan magas szintű áthangolásban volt részed az elmúlt időszakban, ami szükségessé teszi, hogy megismerkedj azzal, ami megváltozott benned és körülötted. A 10-es szám energiája a nagy sprirituális tanítómester, aki akkor jelenik meg, amikor készen állsz, hogy a fejlődésed következő szintjére lépj. A Feladatok, amiket kapsz, talán nehezek lesznek, de semmiképp nem nehezebbek, mint amikkel képes leszel könnyedén megbírkózni.

A leckék, amiket kapsz csodálatos spirituális ajándékok, ha elfogadod őket olyan ajtók és ablakok nyílnak meg számodra egy új világ felé, amik másképp zárva maradnának. Készülj fel a tanulásra és kezdd azzal a ráhangolódást, hogy befelé figyelve felteszed magadnak a kérdést, hogy mit kellene most tanulnod ahhoz, hogy az életedben elinduljon a változás amire régóta vágysz. Figyelj, hogy mi az, ami felkelti az érdeklődésed és kövesd bátran a szenvedélyed, hogy rátalálj az útmutatásokra. Légy nyitott olyan lehetőségekre is, amiket korábban teljesen elutasítottál volna.

A dupla 11-es szám energiája aktiválja benned lévő új erőket

Ez az energia határtalan belső bölcsességgel, magabiztossággal és a sorsod tudatos alakításának képességével ruház fel téged. Ez az energiát az intuitív képességed hozza mozgásba. Ha kapsz egy belső inspirációt, hogy valamit megtegyél és úgy döntesz megteszed, akkor ez az erő követni fogja a szándékodat és segít neked abban, hogy minden a lehető legzökkenőmentesebben történhessen. Ha megjelenik benned egy vágy, hogy valamit megszerezz vagy elérj csak úgy kell döntened, hogy akarod ez ez az erő mindenben a legteljesebb mértékig támogatni fog téged.

Úgy fogod érezni, hogy az Univezum minden létezője összefog annak érdekében, hogy az elképzeléseidet és a szándékaidat siker koronázza. Akár hiszed, akár nem, ez valóban így lesz. Ha belekostólsz az energiáid új fajta működésébe és ráérzel ennek az ízére, akkor szó szerint nem lesz számodra lehetelen. Tedd próbára magad és tedd próbára a benned lévő erőt. Meg fogod érzeni és meg fogod érteni, hogy bármire képes vagy. Csak ki kell fejezned a szándékodat aziránt, amit el akasz érni és az erők támogatni fognak az elképzeléseidben.

A dupla 2-es szám energiája ellát téged útmutatásokkal

A 2-es szám energiáinak hatására azt fogod észrevenni, hogy felfokozódik az a különleges képességed, hogy előre megláss és megérezz dolgokat. Először ez talán fura lesz kissé, de hamarosan hozzászoksz majd és elkezded komolyan venni ezeket az utmutatásokat, mintha csak egy apró lény folyamatosan a füledbe súgná, hogy mit kell tenned annak érdekében, hogy akadálytalanul haladj előre az utadon. Ez a képesség eddig is jelen volt az életedbe, de most rendkívüli módon felfokozódik. Ez része annak az új energiának, amit a közelmúltban kaptál.

Figyeld magad és tedd próbára a kapott útmutatásokat. Hamarosan meg fogod látni, hogy sokkal könnyeb velük, mint nélkülük élni. Nem fogod tudni elképzelni, hogy a múltban hogyan tudtad nélkülözni őket. Ahogy egyre inkább megbarátkozol a jelenlétükkel, úgy lesznek az üzeneteik egyre tisztábbak, pontosabbak és gyakorlatiasabbak. A legmagasabb szintjén ennek a képességednek, már képes leszel kérdéseket is feltenni és válaszokat kapni rá. Ez az új képesség lehetővé teszi számodra, hogy az Isteni sugallatt soha többé ne legyen egyoldalú az életedben.

About The Author

Schilling Péter

A 2019 A Bőség Éve, az Ébredj Fel! és a Nincsenek Véletlenek című spirituális sikerkönyvek szerzője. Üzeneteit és útmutatásait közel 60.000 olvasó követi hétről hétre. Péterről kevesen tudják, hogy eredetileg villamosmérnök, és korábban évekig szoftverfejlesztő mérnökként dolgozott. Már 18 éves korában megismerkedett a spirituális filozófiákkal. Hatalmas fordulatot vett az élete, amikor 2002-ben beiratkozott egy spirituális szabadegyetemre, ahol megismerkedett az emberi tudat fejlődésének szimbolikus rendszerével, a számmisztikával és a tarotval. Ez az élmény örökre megváltoztatta a világról alkotott minden addigi elképzelését. Elhatározta, hogy kísérletként kezeli az életét és figyelni kezdte, milyen hatással vannak rá a különböző energiák, amiket a számmisztika módszereinek segítségével képes kiolvasni. Már az első megfigyelései is döbbenetes felismeréseket hoztak számára, amiket 2008 óta folyamatosan megoszt olvasóival gyakorlatias útmutatók formájában.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment-template.php on line 1478

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment.php on line 921

Fatal error: Uncaught Error: Cannot create references to/from string offsets in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment.php:927 Stack trace: #0 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment-template.php(1482): separate_comments('') #1 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-content/themes/optimizePressTheme/themes/3/single.php(74): comments_template('/comments.php', true) #2 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/template-loader.php(77): include('/web/indigoonli...') #3 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-blog-header.php(19): require_once('/web/indigoonli...') #4 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/index.php(17): require('/web/indigoonli...') #5 {main} thrown in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment.php on line 927