Október első hetének energiái kaput nyitnak az új jövőd felé

Egészen rendkívüli átalakulás vette kezdetét az előző hónapban az életedben. Beléptél egy új időszakba, amihez egy új és eddig ismeretlen energiát is kaptál ajándékba. Ez az energia már ott van benned és ott van körülötted is. Az előző hónap arról szólt, hogy magadba fogadd ezt a rendkívül magas rezgésű és hatalmas töltésű erőt, most pedig itt az ideje, hogy használni kezdd. Fel kell fedezned a benned felébredt új képességeket és ki kell próbálnod őket, hogy mire vagy képes általuk.

Egy új és eddig talán eddig ismeretlen magabiztosságot érzel most magadban. Azt veszed észre, hogy nem kérdőjelezel meg olyasmit, amiben korábban egyáltalán nem hittél, sőt éppen ellenkezőleg, olyannyira lehetségesnek tartod, hogy végre hajlandó vagy megtenni a szükséges lépéseket. Ez az időszak arról szól, hogy leföldeld az előző héten kapott hatalmas töltésű erőket és dolgozni kezdj velük a mindennapi életedben. Most azt érzed, hogy szó szerint bármire képes vagy, csak egyik lépést a másik után kell megtenned ahhoz, hogy elkezdjenek megvalósulni a korábban lehetetlennek tartott vágyaid.

Az október hónap első hetének számai megmutatják neked, milyen energiák érkeznek most az életedbe

2016.10.03
2   7    1    3
9       4
13
4

A dupla 4-es szám energiája stabilitást és rendkívüli magabitosságot nyújt számodra az új életed első napjaiban

Most pontosan erre az erőre van szükséged ahhoz, hogy legyen elegendő bátorságod elkezdeni a közös munkát a benned szunnyadó új energiákkal. Érzed, hogy folyamatosan stabilizálódik a benned lévő különleges energia, ami eddig nagyon sokáig bizonytalan és szinte megfoghatatlan volt számodra. Eddig nem tudtad, mit is kezdhetnél önmagaddal és a különleges erőkkel, amiket évek óta egyre erősebben és erősebben éreztél magadban. Most végre kikristályosodik és kitisztulni minden. Már pontosan tudod, hogy mit kell tenned. Olyan magabiztossá válik most ez az érzésed, hogy azonnali cselekedetre késztet téged.

Most van itt az ideje, hogy letedd az új életed alapköveit. Vajon milyen kövekre van szükséged ahhoz, hogy az új életed semmiben sem hasonlítson ahhoz, amit magad mögött hagytál? Most kizárólag te és nem a körülményeid határozzák meg mi és hogyan történjen. Legyél nagyon bátor és nagyvonalú önmagaddal szemben. Ez most az a pillanat, amire régóta vártál. Ne keresd a külső visszajeézést, vagy engedélyt valaki mástól. Fogadd el a belső késztetésed szenvedélyes tüzét és láss végre munkához. Ez a pillanat minden szempontból sikert ígér számodra.

A dupla 13-as szám energiája segít elengedni a múltat és kaput nyit az új jövő felé

Ahhoz, hogy az új életedet felépíthesd búcsút kell mondanod a múltadnak. Idáig téged szolgált mindaz, amivel körülvetted magad, de most már kinőtted a régi életedet. Le kell vedlened a régi bőrödet és magad mögött kell hagynod. Olyan ez, mint a hernyó pillangóvá változásának folyamata. Mielőtt kitárhatnád az új és színes szárnyaidat, előbb bebábozódsz, hogy az átalakulás és az újjászületés megtörténhessen. Te nem leszel más az újjászületésed után sem, mindössze új energiák és új lehetőségek jelennek meg benned, amik meg fogják változtatni azt, ahogy az életed éled.

Azt fogod tapasztalni, hogy a gondolataid és a kívánságaid, gyorsabban és pontosabban valósulnak meg, mint korábban bármikor, de ehhez előbb le kell tenned és magad mögött kell hagynod a múltbéli mintákat, mert ha még mindig azokhoz akarsz visszanyúlni, akkor nem tudnak működésbe lépni az új erők. Ez először szokatlan lesz, de semmiképp nem szabad megijedned és visszafordulnod ezen az úton. A változás már megtörtént, most használatba kell venned az új erőket. Már nem tudsz visszafordulni fogadd el a tényt, hogy valami végérvényesen megváltozott benned és körülötted és örülj ennek a változásnak, mert az életedet olyan pozitív fordulat felé kormányozza, amire korábban nem is gondoltál volna.

About The Author

Schilling Péter

A 2019 A Bőség Éve, az Ébredj Fel! és a Nincsenek Véletlenek című spirituális sikerkönyvek szerzője. Üzeneteit és útmutatásait közel 60.000 olvasó követi hétről hétre. Péterről kevesen tudják, hogy eredetileg villamosmérnök, és korábban évekig szoftverfejlesztő mérnökként dolgozott. Már 18 éves korában megismerkedett a spirituális filozófiákkal. Hatalmas fordulatot vett az élete, amikor 2002-ben beiratkozott egy spirituális szabadegyetemre, ahol megismerkedett az emberi tudat fejlődésének szimbolikus rendszerével, a számmisztikával és a tarotval. Ez az élmény örökre megváltoztatta a világról alkotott minden addigi elképzelését. Elhatározta, hogy kísérletként kezeli az életét és figyelni kezdte, milyen hatással vannak rá a különböző energiák, amiket a számmisztika módszereinek segítségével képes kiolvasni. Már az első megfigyelései is döbbenetes felismeréseket hoztak számára, amiket 2008 óta folyamatosan megoszt olvasóival gyakorlatias útmutatók formájában.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment-template.php on line 1478

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment.php on line 921

Fatal error: Uncaught Error: Cannot create references to/from string offsets in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment.php:927 Stack trace: #0 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment-template.php(1482): separate_comments('') #1 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-content/themes/optimizePressTheme/themes/3/single.php(74): comments_template('/comments.php', true) #2 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/template-loader.php(77): include('/web/indigoonli...') #3 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-blog-header.php(19): require_once('/web/indigoonli...') #4 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/index.php(17): require('/web/indigoonli...') #5 {main} thrown in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment.php on line 927