Október harmadik hetének energiái megerősítenek, hogy jó irányba tart az életed

Amikor új időszámítás kezdődik az életedben, ahogy ebben a hónapban is történik, akkor mindig szükséged van a megerősítésre és a folyamatos támogatásra. Az ezen a héten érkező eneegiáktól pontosan ezt fogod kapni. Egy olyan dolog tér most vissza az életedbe, ami újra és újra visszatér hozzád és amikor felbukkan, akkor tudod, hogy jó irányba tart az életed. Ez a valami a vezércsillagod, ami irányt mutat számodra és bevilágítja az előtted álló utat. A vezércsillagod megjelenhet  egy barátod, egy távoli tanárod, mentorod vagy akár egy könyv formájában is, amiben egy fontos mondat mintha pont neked szólna.

Ezen a héten rendkívül sok irányból kapsz megerősítést. Olyan érzésed lesz, mintha még a televizióból, a rádióból vagy az internetről is neked üzennének valamilyen csodálatos módon. Akár hiszed akár nem, az üzenetek amiket most kapsz nem a véletlen művei, hanem részei a téged segítő energiák erőfeszítéseinek, amik meg akarják mutatni számodra, hogy jó úton jársz s semmiképp ne térj le erről az útról. Figyelj az üzenetekre és tekintsd őket útmutatásnak és felszólításnak arra, hogy bátrabban cselekedj.

Az október hónap harmadik hetének számai megmutatják neked, milyen energiák érkeznek most az életedbe

 

2016.10.17
2  7   1   8
9        9
18
9

 

A 17-es és a 8-as szám az megmutatja az új irányt, amit követve sikereket érhetsz el

A 17-es szám energiája az életed vezércsillagának szimbóluma, ami a legnehezebb pillanatokban megjelenik előtted és megerősít abban, hogy semmi okod aggodalomra és minden a legjobb irányba halad. Keresd a csillag fényét önmagadban és érezni fogod a vezetését minden áldott pillanatban. A vezércsillag fénye nem más, mint a hívás, amit egy egész életen át érzel, hogy egy bizonyos célt elérj vagy valahová eljuss. Kövesd ezt az érzést, ne állj ellen a kísértésnek, hogy olyasmit tegyél ami ellentmond a józan ész diktálta életnek. Ne mások elvárásai, hanem a belőled áradó fény irányítsák a lépéseidet

A 8-as szám energiája lehetővé teszi számodra, hogy messze túllás az eddigi határaidon és korlátaidon. Ez az energia segít számodra megpillantani a benned rejlő végtelen lehetőségeket, amiket a benned lüktető új energia segítségével most elérhetsz. Engedd meg, hogy a képzeleted most messzebbre repítsen téged, mint bármikor korábban. Ne állj ellen a kísértésnek, hogy a képzeleted szárnyait a mindennapi tetteid is kövessék. A mostani lépéseid formálják a jövődet. Minél bátrabb lépéseket teszel most, annál csodálatosabb és boldogabb lesz a jövő, amit megteremtesz általa.

A 18-as és a tripla kilences szám segítenek neked abban, hogy a félelmek helyett a lehetőségekre koncentrálj

A 18-as szám energiája abban segít neked, hogy képes legyél magad mögött hagyni azt az állóvizet, ami eddig talán kényelmes volt, de semmiképp nem teremtett boldogságot számodra. Felejtsd el azt a szót hogy biztonság, mert ez a szó börtönbe zár téged és viisszarántja a teremtő képzeleted. Az új biztonság, amit most keresel abból a biztos tudatból ered, hogy bármire van is szükséged, bármilyen vágyad is van azt képes vagy a szándékaid által életre hívott energiákk megvalósítani.

A tripla 9-es szám megerősíti az előző hónapban kinyilt energetikai kapu (9:9:9) hatását az életedben. Ennek az energiának a hatására képes leszel szárnyalni és egy olyan szemszögből látni az előtted álló jövőt, ahonnan még soha nem láttad. Ez a jövő nem a múltban és nem a múltbéli tapasztalatokban gyökeredzik. Ezt  az új jövőt nem koráltozzák a múltban szerzett fájdalmas tapasztalatok. Amit most magad előtt látsz az ebben a pillanatban jön létre és legalább annyira valóságos, mint bármi amit kézzel tudsz fogni. Az új jövőt is kézzelfoghatóvá teheted, ha kifejezed a tiszta szándékod arra, hogy akarod és teszel is annak érdekében, hogy így legyen.

About The Author

Schilling Péter

A 2019 A Bőség Éve, az Ébredj Fel! és a Nincsenek Véletlenek című spirituális sikerkönyvek szerzője. Üzeneteit és útmutatásait közel 60.000 olvasó követi hétről hétre. Péterről kevesen tudják, hogy eredetileg villamosmérnök, és korábban évekig szoftverfejlesztő mérnökként dolgozott. Már 18 éves korában megismerkedett a spirituális filozófiákkal. Hatalmas fordulatot vett az élete, amikor 2002-ben beiratkozott egy spirituális szabadegyetemre, ahol megismerkedett az emberi tudat fejlődésének szimbolikus rendszerével, a számmisztikával és a tarotval. Ez az élmény örökre megváltoztatta a világról alkotott minden addigi elképzelését. Elhatározta, hogy kísérletként kezeli az életét és figyelni kezdte, milyen hatással vannak rá a különböző energiák, amiket a számmisztika módszereinek segítségével képes kiolvasni. Már az első megfigyelései is döbbenetes felismeréseket hoztak számára, amiket 2008 óta folyamatosan megoszt olvasóival gyakorlatias útmutatók formájában.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment-template.php on line 1478

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment.php on line 921

Fatal error: Uncaught Error: Cannot create references to/from string offsets in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment.php:927 Stack trace: #0 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment-template.php(1482): separate_comments('') #1 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-content/themes/optimizePressTheme/themes/3/single.php(74): comments_template('/comments.php', true) #2 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/template-loader.php(77): include('/web/indigoonli...') #3 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-blog-header.php(19): require_once('/web/indigoonli...') #4 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/index.php(17): require('/web/indigoonli...') #5 {main} thrown in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment.php on line 927