Október negyedik hetének energiái megmutatják milyen hatalmas erő van a képzeletedben

Az előtted álló hét energiái hatalmas leckét adnak számodra, mert megmutatják, hogyan fog működni az életed alakítása a jövőben. Többé nem várhatod, hogy az égiek az öledbe dobják az ajándékaikat, anélkül, hogy előbb elképzelnéd majd kifejezetten kérnéd azt, amire vágysz. Meg kell tanulnod magad elé vetíteni, megerősíteni és határozottan akarni mindazt, amit meg akarsz kapni. Minden kérésed meghallgatásra kerül, ezt követően pedig intuitív útmutatásokat kapsz arra nézve, hogy mit kell tenned.

Nem ülhetsz többé ölbe tett kézzel, mert az Univerzum ajándékait csakis egy közös munka eredményeiképpen kaphatod meg. Te elküldöd a kérésed, az Univerzum megmozgatja az energiákat neked pedig munkára kell fognod az energiákat, azáltal, hogy minden szükséges lépést megteszel. Nyitott csatornaként kell fogadnod a teremtő erőket és a tetteid által alakíthatod öket kézzel fogható eredményekké. Nincs olyan, hogy valamit készen kapsz, mostantól neked is részt kell venned a teremtés folyamatában, de amint ezt megérted csodák kezdenek történni az életedben.

Az október hónap negyedik hetének számai megmutatják neked, milyen energiák érkeznek most az életedbe

2016.10.24
2   7   1  6
9       7
16
7

A 24-es szám energiája megerősíti a képzeleted teremtő erejét

Ennek az energiának a hatására meg fogod tapasztalni, milyen hatalmas erő van abban, ha magad elé képzeled a vágyaid és a szükségleteid. Minél képiesebben, élethűbben tudod beleélni magad a vágyaid megvalósulásába annál intenzívebb munkára foghatod a teremtő erőidet és annál rövidebb idő alatt valósíthatod meg az elképzeléseidet.

Előbb hinned és látnod kell magad előtt, mielőtt megkaphatnád. Minél intenzívebben tudsz “álmodozni”, annál inkább megerősödik most a teremtő képességed is.Erősítsd meg a most megjelenő képeket azáltal, hogy leírod vagy lerajzolod őket. A két kezeddel végzett munka hatására leföldeled és bele vezeted az anyagba a teremtő energiáidat.

A dupla 16-os szám megszabadít téged attól az illúziótól, hogy rajtad kivül más is befolyásolhatja a sorsodat

A 16-os szám energiája téveszméket és légvárakat rombol le a fejedben. Ha eddig azt hitted, hogy az életdet a külső erők irányítják, hát akkor ettől a pillanattól fogva máshogy fogod látni a dolgokat. Abban a pillanatban, hogy megpróbálsz belekapszkodni a korábbi elvárásaidban azok ködfelhőként foszlanak szerte a szemed láttára. A tudatos teremtés mostantól az Univerzummal közösen végzett munka.

Ebben a munkába mindenki beleteszi a magáét, ha csak ülsz és vársz a csodára semmi sem történik majd. Fel kell állnod és vállalnod kell a kockázatot máskülönben csalódnod kell. Ez nem csak a képzelőerődtől, de a tetteidről is szól. A vágyaidba vetett hitedet azzal igazolhatod, hogy megteszel mindent, ami ahhou szükséges, hogy megvalósuljanak.

A tripla 7-es szám a sorsod alakításának különleges képességét mutatja meg számodra

Ez az energia az idei évben többed alkalommal tér vissza (7:7:7) és minden alkalommal ugyanaz a magasztos cél vezeti, hogy megmutassa számodra képes vagy saját magad formálni a sorsodat. Ehhez minden most említett képességedre szükséged lesz. Nincs többé egy külső erő vagy hatalom, ami megmondja majd mit kell tenned. Neked kell elképzelned, ahová tartani akarsz és neked kell a lépéseket is megtenni hozzá.

A 7-es szám energiája, mint sorsformáló erő minden lépésednél melletted lesz, hogy támogasson az életed irányítása iránt vállalt felelőséged megerősítésében. Abban a pillanatban, hogy vállalod az életed alakításának önálló felelősségét és nem akarod átadni vagy lerázni magadról, minden támogatást megkapsz, ami ahhoz szükséges, hogy sikeres és boldog legyen az életed.

About The Author

Schilling Péter

A 2019 A Bőség Éve, az Ébredj Fel! és a Nincsenek Véletlenek című spirituális sikerkönyvek szerzője. Üzeneteit és útmutatásait közel 60.000 olvasó követi hétről hétre. Péterről kevesen tudják, hogy eredetileg villamosmérnök, és korábban évekig szoftverfejlesztő mérnökként dolgozott. Már 18 éves korában megismerkedett a spirituális filozófiákkal. Hatalmas fordulatot vett az élete, amikor 2002-ben beiratkozott egy spirituális szabadegyetemre, ahol megismerkedett az emberi tudat fejlődésének szimbolikus rendszerével, a számmisztikával és a tarotval. Ez az élmény örökre megváltoztatta a világról alkotott minden addigi elképzelését. Elhatározta, hogy kísérletként kezeli az életét és figyelni kezdte, milyen hatással vannak rá a különböző energiák, amiket a számmisztika módszereinek segítségével képes kiolvasni. Már az első megfigyelései is döbbenetes felismeréseket hoztak számára, amiket 2008 óta folyamatosan megoszt olvasóival gyakorlatias útmutatók formájában.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment-template.php on line 1478

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment.php on line 921

Fatal error: Uncaught Error: Cannot create references to/from string offsets in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment.php:927 Stack trace: #0 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment-template.php(1482): separate_comments('') #1 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-content/themes/optimizePressTheme/themes/3/single.php(74): comments_template('/comments.php', true) #2 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/template-loader.php(77): include('/web/indigoonli...') #3 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-blog-header.php(19): require_once('/web/indigoonli...') #4 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/index.php(17): require('/web/indigoonli...') #5 {main} thrown in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment.php on line 927