Mit üzen a személyes éved a 2016 évére?

Most egyetlen számjegyből segítek neked most kiolvasni a 2016  évre szóló spirituális feladatodat. Megtanítom  azt a számítási módszert, amit minden születésnapod alkalmával érdemes a személyes éved kiszámításához használnod.  A személyes éved számából megtudhatod, hogy abban az évben mire kell a leginkább figyelmed abban az évben. A számok értelmezéséhez is  fogok számodra adni egy rövid útmutatót.

A személyes év kiszámításánál a legutolsó születésnapod dátumával számolunk.Logikusan arra gondolhatsz, hogy 2016-al kell számolnunk, de az már a 2017-re vonatkozó személyes év előrejelzése lenne. A személyes évet ugyanis soha nem január 1-től január 1-ig számítjuk, hanem születésnaptól születésnapig.

Rálátást kapsz az előtted álló
év lehetőségeire és kihívásaira

Ha csak ennyi információt tudsz magadról minden évben, akkor már egy fantasztikus fejlődést érsz el az életedben. Tisztán láthatod majd, hogy milyen energiák, vagyis milyen hatások érkeznek kívülről az életedbe. Összhangba tudod hozni az életedet a kívülről érkező energiákkal és így nem szembe úszol az árral, hanem képes vagy együttműködni ezekkel az energiákkal.

A legtöbb boldogtalanságot az okozza az életedben, hogy szembe úszol az árral, hogy pont az aktuális energiákkal ellenkező dolgokat cselekszel, ami tönkreteszi a lehetőségeidet. Ilyenkor nem a barátaid lesznek az energiák, hanem az ellenségeid. Ismerned kell a személyes energiáidat. és tudnod kell minden pillanatban hogy jó irányba tart az életed, és

Így számítsd ki a személyes éved

1. lépés: Írd fel a legutolsó születésnapod dátumát

pl: 2015.12.17

Ne feledd, hogy nem feltétlenül 2016-al kell számolnod,
csak abban az esetben, ha idén volt már születésnapod

2. lépés: Add össze az utolsó születésnapod számjegyeit

2+0+1+5 + 1+2 + 1+7 = 19

3. lépés: A kapott kétjegyű szám jegyeit add össze egészen addig, amíg egyjegyű számot kapsz eredményül

1 + 9 = 10 -> 1+0 = 1

4. lépés: A kapott egyjegyű szám a személyes éved száma

Kattints ide, ha most nincs időd vagy kedved a számítással bíbelődni, én elvégzem helyetted a számítást és elkészítem neked a részletes számmisztikai előrejelzésed a 2016-os évre>>> 

Mit jelentenek a személyes év számai?

1. Bármibe kezdesz garantáltan sikeres leszel

Az  1-es személyes év, mindig új lendületet és hatalmas energiát ad neked. Akármilyen terveket is dédelgetsz, annak megvalósításába most kell belekezdened.  Ennél jobb lehetőséged hosszú ideig nem lesz, hogy új életet kezdj és minden álmod valóra válthasd.

Most hatalmas teremtő erőt kapsz az élettől, de neked kell élned ezzel az erővel. Nagyon fontos, hogy legyenek céljaid, terveid, mert ezt az erőt csak abban az esetben tudod teljes mértékben kiaknázni, ha irányt adsz neki. A teremtő erőt, mindig meghatározott cél érdekében kapod és szabad akaratodban áll, hogy mire használod fel.

Kattints ide és olvasd el a folytatást is, elkészítem neked
a részletes számmisztikai előrejelzésed a 2016-os évre>>> 

2. Ha a megérzéseidre hallgatsz garantáltan nem vallasz kudarcot

A 2-es személyes év soha nem a kezdeményezésről szól, hanem az előző időszakban elvetett mag beéréséről. Most semmit nem szabad siettetned, hanem türelmesen ki kell várnod, hogy maguktól történjenek a dolgok. Ez a beérés időszak, amikor az elvetett mag erőt gyűjt, gyökeret ereszt a földbe, hogy utána teljes erővel tudjon hajtásokat hozni a következő évben.

Most a korábban megszületett célkitűzéseid, elkészített terveid megvalósításán kell dolgoznod. Ha figyelsz, akkor most nagyon sok segítséget kapsz a megvalósításhoz, de ez a segítség nem biztos, hogy olyan formában jön, ahogy számítasz rá. A megérzéseidre is nagy hangsúlyt kell fordítanod, hiszen ez az időszak az intuíciók meghallására tanít téged.

Kattints ide és olvasd el a folytatást is, elkészítem neked
a részletes számmisztikai előrejelzésed a 2016-os évre>>> 

3. Ez számodra a kinyílás, a bőség és a beérés időszaka

A 3-as személyes év rengeteg impulzust hoz az életedbe. Minden, amiért annyit dolgoztál most hoz először igazán eredményt az életedben. Az a mag, ami az előző időszakban a földben láthatatlanul eresztett gyökeret, most hoz először hajtásokat.

Most először élvezheted annak a munkának gyümölcsét, amit az elmúlt években olyan keményen végeztél. Ez persze nem azt jelenti, hogy megállhatsz, hiszen az éppen csak sarjadó hajtásokat tovább kell gondozni, tovább kell öntözni ahhoz, hogy végül fává cseperedjen és gyümölcsöt teremjen neked.

Kattints ide és olvasd el a folytatást is, elkészítem neked
a részletes számmisztikai előrejelzésed a 2016-os évre>>> 

4. Most sokat kell dolgoznod, de meg lesz az eredménye

A 4-es személyes év a kemény munkáról és az alapozásról szól. Ebben az időszakban tégláról-téglára kell építkezned ahhoz, hogy eredményeket érj el. Most a gyakorlatban is megvalósíthatod azokat az ötleteket, amik eddig csak a fejedben léteztek. Ez most nem a pihenés, hanem a menetelés időszaka.

A figyelmed most az élet gyakorlatias oldala felé fordul, amiben nincs helye álmodozásnak, visszavonulásnak. Most konkrét lépéseket kell tenned minden nap.  Kézzelfogható eredményeket kell felmutatnod az életedben ahhoz, hogy most sikeresnek érezhesd magad. Időnként talán át is esel a ló másik oldalára és munkamániássá, fanatikussá változol, aki képtelen egy percre lassítani, kikapcsolni.

Kattints ide és olvasd el a folytatást is, elkészítem neked
a részletes számmisztikai előrejelzésed a 2016-os évre>>> 

5. Most sok meglepetésben és fordulatban lehet részed

Az 5-ös személyes év a váratlan fordulatokról szól. Nem kell megijedned, mert az életed biztosan jó irányban fog változni, de fel kell készülnöd rá, hogy minden, amit eddig stabilnak hittél egyik pillanatról a másikra felborulhat, hogy valami merőben újat hozzon az életedbe.

Most nem szabad hosszú távú terveket készítened, egyszerűen hagynod kell, hogy az élet megmutassa számodra minden nap, hogy éppen merre kell menned. Meg kell tanulnod alkalmazkodni a változásokhoz, de ha ez neked amúgy is könnyen megy, akkor ez az időszak igazán kedvedre való lesz.

Kattints ide és olvasd el a folytatást is, elkészítem neked
a részletes számmisztikai előrejelzésed a 2016-os évre>>> 

6. Most mindenképp hallgass a szívedre

A 6-os személyes év a harmóniáról és a szeretetről szól. Ebben az időszakban különösen fontossá válnak a szerető kapcsolataid, a családod és a barátaid. Igyekezz minél több időt tölteni a körükben, mivel most ez ad neked erőt és biztonságot.

Nagyon fontos, hogy szépséget és harmóniát teremts most magad körül. Meleg otthonra és szeretetre van szükséged, illetve arra, hogy gondoskodhass mindazokról, akiket a leginkább szeretsz, továbbadva így a belőled áradó szeretetet. Ez most a felelősség időszaka is, hiszen felelősséggel tartozol azokért, akiket szeretsz, de figyelned kell arra is, hogy ne vegyél minden terhet a válladra

Kattints ide és olvasd el a folytatást is, elkészítem neked
a részletes számmisztikai előrejelzésed a 2016-os évre>>> 

7. Most szabadulj meg mindentől, ami nem viszi előre az életed

A 7-es személyes év a befelé fordulásról szól.  Ebben az időszakban az átlagosnál nagyobb igényed lesz a visszavonulásra és a magadba nézésre. Meg kell vizsgálnod az életed, hogy mik azok az értékek, amiket a hátralévő életed során is megtartasz és, mik azok a feleslegesség vált terhek, amiket nem cipelhetsz tovább magaddal.

Ebben az időszakban ne törekedj arra, hogy nagy társasági élet és sürgés-forgás vegyen körbe, mert ez csak akadályozná a saját magaddal folytatott munkádat. Most fogadd el, hogy egy csendes, visszavonulás következik az életedben.

Kattints ide és olvasd el a folytatást is, elkészítem neked
a részletes számmisztikai előrejelzésed a 2016-os évre>>> 

8.Most nagy kihívások várnak rád, amik nagy eredménnyel kecsegtetnek

A 8-as személyes év az ambíciókról szól. Egy nagyon energikus időszak ez az életedben, ami hihetetlen erőt ad neked a nagyratörő céljaid megvalósításához. Most nem szabad kicsiben gondolkodnod, hanem nagy ívű terveket kell szőnöd, amik az álmaiddal összhangban vannak.

Ha elég bátor vagy, akkor most nem létezik számodra lehetetlen, képes vagy legyőzni a legnagyobb akadályt is, ami a célod és közted áll. Most érdemes olyan magasra tenni a lécet, amennyire csak lehet, hiszen az élet is csak abban tud támogatni, amire szabad akaratodból elszántad magad.

Kattints ide és olvasd el a folytatást is, elkészítem neked
a részletes számmisztikai előrejelzésed a 2016-os évre>>> 

9. Most értékeld át mindazt, amit eddig elértél

A 9-es év az átértékelésről szól. Ebben az időszakban ne gondolkodj nagy tervek megvalósításán és ne akarj semmilyen új dologba belevágni. Ez az időszak a mögötted álló 8 év összes történéseinek kiértékeléséről fog szólni.

Ha csak teheted, akkor lassíts a tempódon és szánj időt arra, hogy magadban legyél, befelé fordulj, legyen időd egy magasabb szempontból szemlélni az életed eseményeit. Nézd végig az elmúlt időszak történéseit és vedd számba a tapasztalataidat. Nézd meg mit csináltál jót, hol követtél el hibákat, amiket nem akarsz megismételni.

Kattints ide és olvasd el a folytatást is, elkészítem neked
a részletes számmisztikai előrejelzésed a 2016-os évre>>> 

Megmutatom mi lesz a legfontosabb feladatod az elkövetkező egy évben

Minden egyes pillanatnak saját energiája van, de ezek közül is a legfontosabb az adott év energiája, ami meghatározza, hogy abban az egy évben mi lesz a legfontosabb feladat, amire figyelned kell.

Kétféle hatás érvényesül az életedben. Az egyik hatás a születésnapodon indul és a következő születésnapodon ér véget, ezt úgy hívjuk, hogy személyes év. A személyes év a te személyes küldetésedet határozza meg a két születésnapod között eltelt évben.

A másik hatás január első napján indul és az év utolsó napján ér véget. Ez a hatás egy általános mindenkire egyformán érvényes hatás, ami az egész emberiség legfontosabb feladatát meghatározza az adott évben.

Az általános energia, mindannyiunk életében másképp érvényesül, attól függően, hogy milyen kihívásokkal kell szembenézned ebben a pillanatban, de ugyanakkor meghatározza az egész világ alakulását is, vagyis az emberekkel való kapcsolatodat és azokat a lehetőségeket és kihívásokat is, amit a külvilágból érkeznek hozzád. Ha velem tartasz elkészítem a részletes elemzésedet a 2016-os évre a születési dátumod alapján és azt is megmutatom számodra, hogy mi lesz az a három

Kattints ide és olvasd el a folytatást is, elkészítem neked
a részletes számmisztikai előrejelzésed a 2016-os évre>>> 

mit_hoz_neked_2016_fekvo_banner

About The Author

Schilling Péter

A 2019 A Bőség Éve, az Ébredj Fel! és a Nincsenek Véletlenek című spirituális sikerkönyvek szerzője. Üzeneteit és útmutatásait közel 60.000 olvasó követi hétről hétre. Péterről kevesen tudják, hogy eredetileg villamosmérnök, és korábban évekig szoftverfejlesztő mérnökként dolgozott. Már 18 éves korában megismerkedett a spirituális filozófiákkal. Hatalmas fordulatot vett az élete, amikor 2002-ben beiratkozott egy spirituális szabadegyetemre, ahol megismerkedett az emberi tudat fejlődésének szimbolikus rendszerével, a számmisztikával és a tarotval. Ez az élmény örökre megváltoztatta a világról alkotott minden addigi elképzelését. Elhatározta, hogy kísérletként kezeli az életét és figyelni kezdte, milyen hatással vannak rá a különböző energiák, amiket a számmisztika módszereinek segítségével képes kiolvasni. Már az első megfigyelései is döbbenetes felismeréseket hoztak számára, amiket 2008 óta folyamatosan megoszt olvasóival gyakorlatias útmutatók formájában.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment-template.php on line 1478

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment.php on line 921

Fatal error: Uncaught Error: Cannot create references to/from string offsets in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment.php:927 Stack trace: #0 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment-template.php(1482): separate_comments('') #1 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-content/themes/optimizePressTheme/themes/3/single.php(74): comments_template('/comments.php', true) #2 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/template-loader.php(77): include('/web/indigoonli...') #3 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-blog-header.php(19): require_once('/web/indigoonli...') #4 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/index.php(17): require('/web/indigoonli...') #5 {main} thrown in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment.php on line 927