Június negyedik hetének energiája beteljesíti a vágyaid

A 2016-os év energiája a 9-es szám rezgését közvetíti, ami beteljesülést hoz az életedbe.

Akármilyen vágy is dolgozik benned ebben a pillanatban az idei év hozzásegít téged, hogy kiteljesíthesd, amennyiben te is úgy akarod.

A vágyaidat azért kapod, hogy vezessenek téged. A vágyak utat mutatnak számodra a küldetésed betöltése felé. Amikor megvalósítod egy vágyadat, legyen az bármilyen vágy, akkor spirituálisan egy következő  lépcsőfokra léphetsz. A spirituális fejlődésed motorja a vágyaid és azok felismerése.

Íme június negyedik hetének számmisztikai energiája

2016.06.27
2  7   6   9
          15
9       6
15
6

A 27-es szám segít neked abban, hogy a vágyaid segítségével betölthesd a spirituális küldetésed

Az ezen a héten érkező energiák megmutatják számodra az utat a vágyaid beteljesítése felé. Ez egy örökös körforgás. Felébred benned egy vágy, ami be akar teljesülni. Ha energiát és lehetőséget adsz a beletjesülésnek, akkor a vágyad megvalósul és bezárul egy kör.  Ugyanebben a pillanatban azonban kinyílik egy másik kapu egy másik vágy formájában, ami újabb betejesülés felé vezet téged.

Ez a boldogságod örök és soha meg nem szűnő körforgása. Egészen addig, ameddig meg nem állítod a körforgást újra és újra boldogságot és bőséget fogsz tapasztalni az életedben. Ez az életed ajándéka, egy jutalom azért, hogy dolgozol az életfeladatod betöltésén és spirituálisan fejlődsz

A dupla 15-ös szám segít neked felszabadítanod magad

Ez az energia azt üzeni, hogy ne maradj benne azokban a helyzetekben, amik már nem okoznak örömet számodra. Ha boldogtalannak érzed magad annak egyetlen oka az, hogy elfelejtetted követni a vágyaidat, ezért megrekedtél és láncra verted magad.

Egy olyan látszat biztonságba kapaszkodsz, ami nem okoz örömet számodra. Amikor azt veszed észre, hogy kiveszett az életedből az öröm és a nevetés, akkor tudni fogod, hogy itt az ideje, hogy újra a vágyaid felé fordulj, mert a szíveden keresztül találhatod meg a kiutat a saját börtönödből.

A négyszeres 6-os szám energiája egy végső megerősítést ad neked, hogy soha ne feleddkezz meg a vágyaidban rejlő erőről

Ez az energia végig kíséri az egész hónapodat és az utolsó héten stabilizálódik az életedben. A 4-es szám a stabilizálódás energiáját hozza. Ez az energia segít abban, hogy földelni tudd a vágyaidat. A földelés olyan, mint az elektromos földelés, ami segít, hogy a vágyad ne emésszen fel téged, hanem hasznos energiaként építkezz a segítségével.

A 4×6 arra utal, hogy ennek az energiának a segítségével, ha akarod most egy új életet építhetsz magadnak, a régi helyett, amitől ebben a hónapban búcsút vettél. Te döntheted el, hogy milyen legyen az új életed. Ne a múltbéli tapasztalatokra alapozz, hanem engedd, hogy a jövő kristálytiszta lehetőségei áramoljanak most be hozzád.

Olyan várat építs ebből az energiából, amit a legmerészebb álmaidból faragott téglák alkotnak a múltbeli keresű tapasztalatok helyett, amiből a régi várad épült. Eljött az ideje, hogy egy igazán csodálatos életet teremts magadnak, ami minden tekintetben örömet, boldogságot és korlátlan bőséget teremt számodra.

About The Author

Schilling Péter

A 2019 A Bőség Éve, az Ébredj Fel! és a Nincsenek Véletlenek című spirituális sikerkönyvek szerzője. Üzeneteit és útmutatásait közel 60.000 olvasó követi hétről hétre. Péterről kevesen tudják, hogy eredetileg villamosmérnök, és korábban évekig szoftverfejlesztő mérnökként dolgozott. Már 18 éves korában megismerkedett a spirituális filozófiákkal. Hatalmas fordulatot vett az élete, amikor 2002-ben beiratkozott egy spirituális szabadegyetemre, ahol megismerkedett az emberi tudat fejlődésének szimbolikus rendszerével, a számmisztikával és a tarotval. Ez az élmény örökre megváltoztatta a világról alkotott minden addigi elképzelését. Elhatározta, hogy kísérletként kezeli az életét és figyelni kezdte, milyen hatással vannak rá a különböző energiák, amiket a számmisztika módszereinek segítségével képes kiolvasni. Már az első megfigyelései is döbbenetes felismeréseket hoztak számára, amiket 2008 óta folyamatosan megoszt olvasóival gyakorlatias útmutatók formájában.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment-template.php on line 1478

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment.php on line 921

Fatal error: Uncaught Error: Cannot create references to/from string offsets in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment.php:927 Stack trace: #0 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment-template.php(1482): separate_comments('') #1 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-content/themes/optimizePressTheme/themes/3/single.php(74): comments_template('/comments.php', true) #2 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/template-loader.php(77): include('/web/indigoonli...') #3 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-blog-header.php(19): require_once('/web/indigoonli...') #4 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/index.php(17): require('/web/indigoonli...') #5 {main} thrown in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment.php on line 927