Július harmadik hetében leomlanak körülötted a félelem falai

Egy új élet küszöbén állsz ebben a hónapban, de mielőtt beléphetnél az ajtón le kell bontanod a régi életed falait, amik ebben a pillanatban körbevesznek és magas toronyként takarják el előled az új világosságot, mi belépni készül az életedbe.

A magas falak, amik ebben a pillanatban még körbevesznek téged azokból a múltbéli tapasztalatokból épültek, amiket soha többé nem akarsz megtapasztalni. Elraktároztad az emléküket annak érdekében, hogy soha ne sétálj többé  a csapdájukba. Látszólagos biztonságot nyújtó bástyákat emeltél magadnak a rossz tapasztalatok elkerülésére.

A bástyák idáig megvédtek téged, de most már akadályoznak abban, hogy új tapasztalatokat szerezz. Ami eddig biztonságos mentsvár volt számodra az mostanra szűk börtöncellává szűkült, amiben elzárva várod a megváltást. Jó hírem van számodra, mert a most érkező energiák hatására végleg lerombolhatod a félelmekből épült tornyokat.

Július harmadik hetének számmisztikai képlete megmutaja milyen energiák érkeznek most az életedbe

2016.07.18
2  7   7   9
9       16
         7
16
7

A dupla 9-es és a 18-as szám abban segít neked, hogy a félelmeid helyett a bölcsesség vezessen téged

A 9-es szám energiája egész évben veled van és angyali segítséget hoz számodra. Ne felejtsd el, hogy az Őrangyalod minden pillanatban melletted áll és kész arra, hogy szárnyaira vegyen téged. Használd ki a lehetőséget és kérd azt tőle, hogy a félelmeid helyett  Ő mutassa meg számodra mi lenne számodra most a legnagyobb fejlődést hozó döntés. Ez az energia egy olyan különleges belső bizonyosság birtokába juttat, ami nem engedi, hogy a félelmeid urrá legyenek rajtad.

Nagyon fontos az idei évben, de különösen ebben az időszakban, hogy elegendő időt szánj a befelé fordulásra és az önmagad energiájával való összehangolódásra. Ezt úgy teheted meg, hogy behunyod a szemed és néhány tudatos lélegzetvétellel összhangba kerülsz a lelkeddel. Csak annyit kell mondanod: “Most összehangolódom a lelkemmel és az Őrangyalommal, hogy segítséget és vezetést adjon számomra”. Ahogy ezt a mondatot kimondod szinte azonnal érezheted magad körül azt a szeretetteli ölelést, ami az angyali energiák közelsége biztosít számodra. Ebből a biztonságérzetből sokkal könnyebb lesz nekilátnod a mostani roppant nehéz munkának.

A dupla 16-os szám energiája segít lerombolni a félelemből épült börtönfalakat

A 16-os szám energiája akkor jelenik meg az életedben amikor eljött az ideje annak, hogy felszámold azokat az építményeket, amiket a tapasztalástól való félelmedben építettél. Ezek az építmények egy ideig szolgáltak téged, de mostanra már csak akadályok, amik nem hagyják, hogy belépjen az életedbe a csodája annak az új energiának, amivel a most születő új sorsodat írhatod meg.

Ez az energia nem igazán hagy neked választási lehetőséget. Ha te magad nem rombolod le a falakat, akkor a falak összeomlanak és maguk alá temetnek téged. Ha tudatosan döntesz úgy, hogy nekilátsz a bontásnak, akkor az energiák meghagyják a kezedben az irányítást, de ha túl sokáig halogatsz, akkor az energiák kezdenek rombolni körülötted és az sokkal gyorsabb és fájdalmasabb lesz, mintha te magad tennéd ezt önálló elhatározásból.

A 7-es szám energiája négyszeres erővel lép be az életedbe ezen a héten

A 7-es szám energiája sorsformáló hatású erő. Ha úgy döntesz, akkor ennek az erőnek az irányítása a kezedben marad. Egyszerűen csak annyit kell tenned, hogy a lerombolt falak helyére felépíted az új és minden korábbi képzeletedet felül múló csodálatos életedet. Azért sem kell félned, hogy az életedben nagytakarítást végezz és felszámolj mindent, ami már nem segíti a fejlődésedet, mert a 7-es szám energiájának segítségével olyanná formálhatod az életed, amilyennek mindig is látni szeretted volna.

A most érkező energiák a kezedbe adják a lehetőségét és letérj az eddig megszokott és jól kitaposott ösvényről, ami már nem vezet sehová, egyszerűen körbe-körbe jár és ugyanazokat a keserű tapasztalatokat ismételteti vele. Ha most úgy döntesz, akkor félre állhatsz az úton és egy új eddig ismeretlen ösvényt alakíthatsz ki, ami olyan tapasztalatokat hoz számodra, amire mindig is vágytál. Ennek most van itt az ideje, használd ki az alkalmat arra, hogy a kezedbe vedd az életed irányítását.

About The Author

Schilling Péter

A 2019 A Bőség Éve, az Ébredj Fel! és a Nincsenek Véletlenek című spirituális sikerkönyvek szerzője. Üzeneteit és útmutatásait közel 60.000 olvasó követi hétről hétre. Péterről kevesen tudják, hogy eredetileg villamosmérnök, és korábban évekig szoftverfejlesztő mérnökként dolgozott. Már 18 éves korában megismerkedett a spirituális filozófiákkal. Hatalmas fordulatot vett az élete, amikor 2002-ben beiratkozott egy spirituális szabadegyetemre, ahol megismerkedett az emberi tudat fejlődésének szimbolikus rendszerével, a számmisztikával és a tarotval. Ez az élmény örökre megváltoztatta a világról alkotott minden addigi elképzelését. Elhatározta, hogy kísérletként kezeli az életét és figyelni kezdte, milyen hatással vannak rá a különböző energiák, amiket a számmisztika módszereinek segítségével képes kiolvasni. Már az első megfigyelései is döbbenetes felismeréseket hoztak számára, amiket 2008 óta folyamatosan megoszt olvasóival gyakorlatias útmutatók formájában.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment-template.php on line 1478

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment.php on line 921

Fatal error: Uncaught Error: Cannot create references to/from string offsets in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment.php:927 Stack trace: #0 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment-template.php(1482): separate_comments('') #1 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-content/themes/optimizePressTheme/themes/3/single.php(74): comments_template('/comments.php', true) #2 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/template-loader.php(77): include('/web/indigoonli...') #3 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-blog-header.php(19): require_once('/web/indigoonli...') #4 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/index.php(17): require('/web/indigoonli...') #5 {main} thrown in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment.php on line 927