Egy teljesen új életet teremthetsz magadnak 2016 első tízmilliószoros teremtő erő napján

A 2016-os év első tízmilliószros teremtő napja több szempontból is különleges. Egyrész a hét első napjaként a tízmilliószoros teremtő erő energiája meghatározza majd az egész előtted álló hét energiáját, így nem csupán egyetlen napig, hanem egy egész hétig élvezheted ennek a különleges napnak

Íme a mai nap különleges energiáinak számmisztikai képlete

2016.02.22
 2  7   2  4
 9       6
15
6

Ez a nap számmisztikai szempontból is rendkívüli, hiszen egy nagyon különleges mesterszám jelenik meg a mai nap energiájában a 22 és a 222. A 22-es mesterszám segít új alapokra helyezni az életedet. A 22-es szám kétszeresen tartalmazza a 11-es szám energiáját (2×11 = 22), ezért nem csak rendkívüli megújulást hoz az életedben, hanem óriási belső erővel ruház fel téged.

Most új irányt adhatsz az életednek

A 22-es szám új irányt ad az életednek. Ha te is úgy döntes a mai napon, illetve az előtted álló rendkívül energetikus héten, akkor az életutad új eddig ismeretlen ösvények felé visz téged, ahol tiszta lappal indulhatsz és minden kötöttségektől mentesen teremtheted meg magad számára azt az életet, amire korábban mindig is vágytál.

A 222-es szupermesterszám a 22-es szám energiáját emeli egy sokkal intenzívebb szintre. Az összegeként előálló 6-os szám (2+2+2 = 6) azt jelenti, hogy most könnyedén kapcsolatot teremthetsz az isteni éneddel, akinek a segítségével olyan bölcsességhez és magas szintű rálátáshoz juthatsz, amire korábban nem volt lehetőséged.

Ezeknek a számoknak az energiáját a tízmilliószoros teremtő erő energiája tíz milliószorosára erősíti, így az általam leírt összefüggések most óriási intenzitással lépnek be az életedbe és hatással lesznek a teljes 2016-os éved alakulására.

Kattints ide és a születési dátumod alapján elkészítem
neked a 2016 évre szóló személyes előrejelzésedet>>>

Ügyelned kell arra, hogy a mai napon mi jár a fejedben

Ez az energia nem csak a jót, hanem a rosszat is könnyebben engedi be az életedbe. Éppen ezért nagyon fontos, hogy önfegyelmet gyakorloj a gondolataid felett és ne engedd, hogy oda bármi beférkőzzön, amit nem akarsz később valóságként viszont látni az életedben.

Először is nagyon fontos, hogy a mai napon tisztán tartsd a gondolataidat és ne engedj beférkőzni oda semmilyen negatív gondolatot. Ha csak teheted kapcsold ki a mai napra a televíziót és a rádiót és vedd magad körül olyan dolgokkal, amik inspirálólag hatnak rád. 

Hogyan használd a mai nap különleges energiáját?

Kapcsold be a kedvenc zenédet vagy teremts teljes csendet magad körül, ha az esik jól. Ha tudsz néhány percet elmélyülésre fordítani, akkor hunyd be a szemed és vetítsd magad elé gondolatban a legfontosabb vágyad megvalósulásának képét. 

Lásd a vágyad tárgyát úgy, mintha már megvalósult volna. Ragadd meg a lehető legtöbb érzékszerveddel. Lásd a színeket, halld a hangokat érezd az illatokat és az ízeket. Írd le és rajzold le, amit láttál, hogy ezzel is elősegítsd a teremtési folyamat beindulását.

A mai nap energiája egy kapunyitás
az életed egy új szakasza felé

Ahogy haladsz előre az idei év energiáinak befogadásában egyre finomabb és finomabb energiák érkeznek, amik egyre több tudatosságot és figyelmet igényelnek. Ezeket az energiákat azért kapod, mert a spirituális fejlődésed egy olyan fokára érkeztél, ahol képessé váltál bánni velük. De ez a feladat még a legtudatosabbak számára is rendkívül nehéz. 

Mindannyiunk számára szükség van kapaszkodókra, amikre a legnehezebb pillanatokban számíthatunk. Egy olyan kapaszkodót kínálok neked, amit személyesen a születési dátumod alapján készítek el neked. Az első lépésben elkészítem a személyre szóló 2016-os előrejelzésedet. Ez az útmutató megmutatja mit tegyél és mit ne annak érdekében, hogy mindig az aktuális energiákkal együttműködésben cselekedj és biztosan tudd, hogy jó irányba tart az életed.

Kattints ide és a születési dátumod alapján elkészítem
neked a 2016 évre szóló személyes előrejelzésedet>>>

mit_hoz_neked_2016_fekvo_banner

About The Author

Schilling Péter

A 2019 A Bőség Éve, az Ébredj Fel! és a Nincsenek Véletlenek című spirituális sikerkönyvek szerzője. Üzeneteit és útmutatásait közel 60.000 olvasó követi hétről hétre. Péterről kevesen tudják, hogy eredetileg villamosmérnök, és korábban évekig szoftverfejlesztő mérnökként dolgozott. Már 18 éves korában megismerkedett a spirituális filozófiákkal. Hatalmas fordulatot vett az élete, amikor 2002-ben beiratkozott egy spirituális szabadegyetemre, ahol megismerkedett az emberi tudat fejlődésének szimbolikus rendszerével, a számmisztikával és a tarotval. Ez az élmény örökre megváltoztatta a világról alkotott minden addigi elképzelését. Elhatározta, hogy kísérletként kezeli az életét és figyelni kezdte, milyen hatással vannak rá a különböző energiák, amiket a számmisztika módszereinek segítségével képes kiolvasni. Már az első megfigyelései is döbbenetes felismeréseket hoztak számára, amiket 2008 óta folyamatosan megoszt olvasóival gyakorlatias útmutatók formájában.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment-template.php on line 1478

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment.php on line 921

Fatal error: Uncaught Error: Cannot create references to/from string offsets in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment.php:927 Stack trace: #0 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment-template.php(1482): separate_comments('') #1 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-content/themes/optimizePressTheme/themes/3/single.php(74): comments_template('/comments.php', true) #2 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/template-loader.php(77): include('/web/indigoonli...') #3 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-blog-header.php(19): require_once('/web/indigoonli...') #4 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/index.php(17): require('/web/indigoonli...') #5 {main} thrown in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment.php on line 927