Augusztus második hetének energiája megszabadít a legeslegutolsó visszahúzó erőtől is

Nem tudsz rakétaként száguldani behúzott kézifékkel. Mindannyiunk életében ott vannak a visszahúzó erők, hiszen ha folyamatosan fejlődsz mindig lesznek dolgok, amiket magad mögött hagysz. Időről-időre gondoskodnod kell arról, hogy tudatosan leválaszd magadról azt, ami már nem visz előre. A legtöbb visszahúzó erő éppen a közvetlen környezetedben lesz, ezért ott kell legelőször körbenézned.

Tudom, hogy mennyire fájdalamas, amikor egy emberi kapcsolatról kiderül, hogy el kell engedned. Hidd el, hogy többet ártasz magadnak és másoknak is ha ezekben a kapcsolatokban benne maradsz és nem lépsz ki időben. Nem csak kapcsolatok, hanem elválallt feladatok, helyek és helyzetek is lehetnek visszahúzó erejüek. Hiába érzed úgy, hogy sok emlék és jó élmény köt hozzájuk mégis kinőtted őket, ezért szeretettel és áldással kell elengedned és megáldanod őket.

Augusztus második hetének számai elárulják mire számíthatsz az elkövetkezendő napokban

2016.08.08
2  7   8   8
9      16
        7
16
7

A tripla 7-es szám energiája leválasztja az utolsó terheket és súlyokat is rólad

Az előző hónapban a 7:7:7 dimenziókapu megnyílása is ezt a célt szolgálta. Az ezen a héten visszatérő energia azonban már nem ad kiutat neked. Vagy önszántadból elengeded, aminek mennie kell vagy azt fogod érezni, hogy menthetetlenül elveszíted. Ha te magad döntesz tudatosan az elengedés mellett, akkor te irányíthatod az eseményeket. Ha megvárod, amíg az energiák végzik el ezt a munkát, akkor könnyen úgy érezheted majd, hogy kicsúszik a lábad alól a talaj.

Vess számot az életeddel és vedd számításba, hogy mik és kik azok, amiknek, már igazán nincs helye körülötted. Egyszerűen hozz egy tudatos döntést, hogy elbúcsúzól tőlük. A búcsúnak nem kell drámainak lennie. Nem kell senkivel sem szakítanod, senkit megbántanod, egyszerűen csak hozdd meg a döntést, hogy a legnagyobb szeretet és áldás kíséretében elengeded. Ennek épp most jött el az ideje

A dupla 16-os szám energiája felfedi számodra a dolgok valódi arcát

Ez az energia nagyban támogatja majd az elengedés folyamatát, hiszen hacsak nem akarod homokba dugni a fejed a valóság elől, akkor ez az energia minden körülötted lévő embert és helyzetet annak teljes valóságában fog feltárni. Lehullanak a játszmák, a színlelések és tettetések. Fellibben a függöny és mindent annak fogsz látni ami. Rá fogsz jönni könnyedén, hogy ki az és mi az, ami a jövőben veled maradhat és ki az és mi az, aminek haladéktalanul mennie kell.

Ne ijedj meg, de biztos vagyok abban, hogy érnek majd keserű meglepetések. Fogadd ezeket is nyitott szívvel, mert a keresű pirula teljes gyógyulást ígér ha hajlandó  vagy bizalommal bevenni és megengedni, hogy transzformáló hatással legyen rád. A mellékhatások átmenetiek lesznek, ha nem kapaszkodsz beléjük hamar odébb állnak, megtisztultságot és szabadságot hagyva maguk után.

A dupla 8-as szám megmutatja számodra az életed új irányát

Itt lesz a szükséged a legnagyobb nyitottságra, hiszen olyasmit fogsz látni, amit lehet, hogy korábban elképzelhetetlennek tartottál vagy esetleg nem is gondoltál arra, hogy bekövetkezhet. A körülötted most megtisztuló térbe azonnal belépnek az új életedet formáló teremtő energiák. Ezek az energiák nagyon intenzívek és gyors cselekvést kívánnak tőled.

Ne korlátozd magad a régen megszokott kicsire törekvő gondolkodással. Fogadd el, hogy az életed valami sokkal nagyobbat kíván adni neked, mint amit el tudsz képzelni. Legyen elég bátorságod hozzá, hogy minél tágasabbra nyisd az ajtót és az ablakot. Még így is könnyen lehet, hogy ki kell majd állnod a ház elé, hogy fogadni tudd a most érkező hatalmas csodát.

About The Author

Schilling Péter

A 2019 A Bőség Éve, az Ébredj Fel! és a Nincsenek Véletlenek című spirituális sikerkönyvek szerzője. Üzeneteit és útmutatásait közel 60.000 olvasó követi hétről hétre. Péterről kevesen tudják, hogy eredetileg villamosmérnök, és korábban évekig szoftverfejlesztő mérnökként dolgozott. Már 18 éves korában megismerkedett a spirituális filozófiákkal. Hatalmas fordulatot vett az élete, amikor 2002-ben beiratkozott egy spirituális szabadegyetemre, ahol megismerkedett az emberi tudat fejlődésének szimbolikus rendszerével, a számmisztikával és a tarotval. Ez az élmény örökre megváltoztatta a világról alkotott minden addigi elképzelését. Elhatározta, hogy kísérletként kezeli az életét és figyelni kezdte, milyen hatással vannak rá a különböző energiák, amiket a számmisztika módszereinek segítségével képes kiolvasni. Már az első megfigyelései is döbbenetes felismeréseket hoztak számára, amiket 2008 óta folyamatosan megoszt olvasóival gyakorlatias útmutatók formájában.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment-template.php on line 1478

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment.php on line 921

Fatal error: Uncaught Error: Cannot create references to/from string offsets in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment.php:927 Stack trace: #0 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment-template.php(1482): separate_comments('') #1 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-content/themes/optimizePressTheme/themes/3/single.php(74): comments_template('/comments.php', true) #2 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/template-loader.php(77): include('/web/indigoonli...') #3 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-blog-header.php(19): require_once('/web/indigoonli...') #4 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/index.php(17): require('/web/indigoonli...') #5 {main} thrown in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment.php on line 927