11:11 – Kinyílik a dimenziókapu a korlátlan belső erődhöz!

November 11-dik napja egy rendkívül energiát hoz az életedbe. A 11:11 dimenziókapu minden évben csak egyszer nyílik ki, de akkor óriási energiákat szabadít fel.

Ezen a napon együtt működik a lélek és a test. Nem csak belső, hanem külső erőt is kapsz, aminek segítségével szó szerint bármit elérhetsz. Minden, amit ezen a különleges napon indítasz útnak magával viszi ezt a különleges erőt.

A 11-es szám egy rendkívül intenzív erő megtestesítője. Kétszeresen magában hordja az 1-es szám rendkívüli energiáját, amit ez a nap a negyedik hatványra emel, hiszen ezen a különleges napon a 1111 szám energiája négyszeresen képviseli

Mit jelent számodra ez a különleges erő?

A 2015-ös év 8-as energiája óriási célok és eredmények elérésére hivatott téged ebben az évben. Ha van bármi, amit még nem értél el az idei évben, de azt akarod, hogy mindenképpen megvalósuljon, akkor kezdj hozzá ezen a különleges napon, amikor az idei év lendületes energiája és ennek a különleges napnak az energiája összeadódik és bármire, szó szerint bármire képessé tesz téged.

2015.11.11
  17      22
             4
       21
        3

A 11:11 nap számösszege a 21-es a világ száma, a Tarot legmagasabb rezgésű energiája, ami azt jelenti, hogy ezen a napon a világ a lábaid előtt hever, bármit kezdesz el a mai napon az garantáltan sikerre van ítélve. A 21-es szám egyjegyű összege a 3-as ugyanis garantált megvalósulást hoz számodra.

Ne feledkezz a az égi segítségről, amit magával hoz ez a különleges nap

Ha a 11:11 számokat összegezzük a 22-es számot kapjuk eredményűl, ami az égi segítség száma. Ezen a napon, ha elcsendesíted az elémédet, akkor egy különleges segítséget fogsz tapasztalni, ami belülről a megérzéseidből érkezik.

Bármerre is akarsz indulni, bármilyen kétség is van benned ebben a pillanatban belső megerősítést fogsz kapni, ami bizonyosságot fog szolgáltani arra, hogy jó úton jársz.

Most az a legfontosabb, hogy tisztában legyél minden lépésednél, hogy milyen energiák érvényesülnek éppen az életedben

A személyes energiáid útmutatást és megerősítést adnak számodra, hogy minden egyes lépésnél magabiztosan tudd jó irányba tart az életed.  Az aktuális energiák útmutatása minden egyes pillanatban segít neked megőrizni az egyensúlyodat és a belső békédet, amit az előtted álló időszak könnyedén felbolygathatna. 

Kattints ide és a születési dátumod alapján elkészítem neked a havi energetikai előrejelzésedet, aminek a segítségével útmutatást, megerősítést adok neked, hogy ne bizonytalanodj el és biztos legyél abban, hogy jó irányba tart az életed>>>

mit_hoznak_neked_a_novemberi_energiak-fekvo-banner

About The Author

Schilling Péter

A 2019 A Bőség Éve, az Ébredj Fel! és a Nincsenek Véletlenek című spirituális sikerkönyvek szerzője. Üzeneteit és útmutatásait közel 60.000 olvasó követi hétről hétre. Péterről kevesen tudják, hogy eredetileg villamosmérnök, és korábban évekig szoftverfejlesztő mérnökként dolgozott. Már 18 éves korában megismerkedett a spirituális filozófiákkal. Hatalmas fordulatot vett az élete, amikor 2002-ben beiratkozott egy spirituális szabadegyetemre, ahol megismerkedett az emberi tudat fejlődésének szimbolikus rendszerével, a számmisztikával és a tarotval. Ez az élmény örökre megváltoztatta a világról alkotott minden addigi elképzelését. Elhatározta, hogy kísérletként kezeli az életét és figyelni kezdte, milyen hatással vannak rá a különböző energiák, amiket a számmisztika módszereinek segítségével képes kiolvasni. Már az első megfigyelései is döbbenetes felismeréseket hoztak számára, amiket 2008 óta folyamatosan megoszt olvasóival gyakorlatias útmutatók formájában.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment-template.php on line 1478

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment.php on line 921

Fatal error: Uncaught Error: Cannot create references to/from string offsets in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment.php:927 Stack trace: #0 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment-template.php(1482): separate_comments('') #1 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-content/themes/optimizePressTheme/themes/3/single.php(74): comments_template('/comments.php', true) #2 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/template-loader.php(77): include('/web/indigoonli...') #3 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-blog-header.php(19): require_once('/web/indigoonli...') #4 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/index.php(17): require('/web/indigoonli...') #5 {main} thrown in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment.php on line 927