RENDELD MEG MOST
A "Számmisztikai Útmutató" című
személyre szóló könyvcsomagot
AJÁNDÉK MEDITÁCIÓS CD-vel

Könyvesboltban nem kapható!

Mindössze 1 perc az egész és Magyarország területén díjmentesen szállítjuk neked a könyveket. Az ár és további részletek a megrendelő oldalon olvashatóak.

Vezetéknév:
Keresztnév:
E-mail:

Itt az ideje, hogy tisztában legyél vele, milyen energiák alakítják az életed!

 

Az életedben semmi nem történik véletlenül, de ahhoz, hogy a véletlenek mögé láthass tisztában kell lenned a törvényszerűségekkel, amik az életed minden mozzanata mögött meghúzódnak Miért fontos, hogy megértsd az életed rejtett összefüggéseit?

Az összefüggések ismerete nélkül az életed látszólag szabálytalan és kiszámíthatatlan pályán halad, nem csoda, ha sokszor bizonytalannak érzed magad és tele vagy kétségekkel és félelmekkel az előtted álló jövőt illetően. Ha nem érted, hogy mi történik veled és miért éppen akkor és miért éppen úgy, akkor az életed valóban bizonytalan és veszélyes helynek tűnik.

Az életed történései egy jól meghatározott fejlődési pályát írnak le még akkor is, ha a pillanatnyi eseményeket szemlélve látszólag nehéz helyzetben vagy. Ha képes lennél az életed eseményeit láncra fűzve összefüggéseiben látni a történéseket, akkor megértenéd, hogy semmi sem történt és semmi sem történik véletlenül. Mindennek éppen abban a pillanatban van rendkívül fontos szerepe az életedben, amikor az megtörténik.

Az életedet spirituális törvények alakítják

Ezek a törvények kódolva vannak a számok üzenetében, amit a születési dátumod és a neved segítségével ismerhetsz meg.Ezeknek a törvényeknek az ismeretében megértheted, hogy ki vagy te és miért vagy olyan, amilyen vagy. Megértheted a gondolataid, az örömeid és a félelmeid, a cselekedeteid belső mozgató rugóját. A szabályok megmutatják számodra, hogy miért pont olyan irányba halad az életed és miért pont azokkal az emberekkel vetted körül magad, akik közt élsz.

A spirituális törvények segítenek megérteni számodra, hogy valójában egyáltalán nem létezik véletlen az életedben. A spirituális törvények megismerésével képessé válsz az irányításod alatt tartani az életed eseményeit, hiszen attól a perctől fogva, hogy megérted az életed játékszabályait azt is megérted, hogy ezek a szabályok neked dolgoznak és segítenek abban, hogy az életed tervét beteljesíthesd.

Soha többé ne akarj önmagadon változtatni!

Miért nem kell változtatnom magamon, mikor másról sem hallok, mint, hogy a boldog és sikeres élethez személyiségfejlődésre van szükségem?

Gyakran olvashatsz nagy spirituális guruktól arról, hogy előbb magadon változtass és ennek hatására minden körülmény megváltozik körülötted. Ez bizonyos szempontból igaz is meg nem is.

Igaz abban az esetben, ha az életedet a személyiséged, vagyis a tanult és felvett szerepeiden keresztül közelítjük meg, de nem igaz akkor, ha az egyéniségeden keresztül közelítjük meg a kérdést. Az egyéniséged a szellemed, a lelked és a tested egyensúlya, aminek a tudatos megélése által tapasztalatokat teremthetsz az életedben.

Az egyéniséged ott volt már a születésed pillanatában is és ebben a pillanatban is ott van

Nem hiszek a személyiségfejlődésben, hiszen hogyan fejlődhetne egy tanult szerep, vagy egy felvett álarc. Amiben hiszek az az egyéniséged tudatos kibontakoztatása a személyiséged álarca mögül.A személyiségedet, vagyis a szerepeidet sorra hagymahéjakként bonthatod le az egyéniségedről egészen addig, amíg tisztán képes vagy megélni azt, aki valójában vagy.

Csak az egyéniség képes saját maga irányítani az életét. Ha ismered az egyéniséged, ha ismered a szíved legmélyebb vágyait, akkor soha ne akarj önmagadon változtatni, hiszen az lehetetlen. Az egyéniség megváltoztathatatlan része az életednek a születésed pillanatától egészen a halálodig.

 

A Számmisztikai Útmutató egy három kötetes személyre szóló könyv, amiből megtudhatod milyen embernek születtél és mi a feladatod ebben a világban

A Számmisztikai Útmutató című három kötetes személyre szóló könyvet a születési dátumod és a neved alapján készítjük el neked. A PLATINA CSOMAGBAN a három kötet AJÁNDÉK MEDITÁCIÓS CD-vel érkezik

RENDELD MEG MOST
A "Számmisztikai Útmutató" című
személyre szóló könyvcsomagot
AJÁNDÉK MEDITÁCIÓS CD-vel

Könyvesboltban nem kapható!

Mindössze 1 perc az egész és Magyarország területén díjmentesen szállítjuk neked a könyvet. Az ár és további részletek a megrendelő oldalon olvashatóak.

Vezetéknév:
Keresztnév:
E-mail:

Soha ne magadon, inkább a körülményeiden változtass

Ha az életed bármely területén úgy érzed, hogy nem tudod őszintén megélni és kifejezni az egyéniségedet, akkor egy akadály, egy körülmény áll az utadban, amit képes vagy elhárítani tudatos lépések megtételével. Ezért azt mondom, hogy soha nem magadon, hanem a körülményeiden változtass, ha úgy érzed, hogy az életed nem abba az irányba megy, ahová szeretnéd, hogy tartson.

"Uram, add meg nekem, hogy beletörődjem a megváltoztathatatlanba, adj bátorságot, hogy a megváltoztathatót megváltoztassam. Add, hogy fel tudjam ismerni a különbséget."

Az egyéniséged kitörölhetetlen és megváltoztathatatlan része az életednek, soha ne akard megerőszakolni magad. A körülményeken, amiben élsz azonban minden nap, minden percben képes vagy változtatni, ha akarsz. Ez a szabad akarat törvénye!

Mit kell tennem, hogy kibontakoztassam a valódi egyéniségemet?

Az egyéniséged megismeréséhez nem kell elutaznod sehova, nincs szükséged bonyolult és kimerítő filozófiai tanulmányokra és nem kell évekig egy spirituális mester lábainál ülnöd. Az egyéniséged ott él benned, mindössze annyit kell tenned, hogy összehangolódsz vele és megengeded, hogy rajtad keresztül megmutathassa önmagát.

Egy meghatározott egyéni energiával jöttél erre a világra

Ez az egyéni energia a születésed pillanatától fogva veled van és egész életeden át elkísér téged.  Gyerekkorodban ezt az energiát spontánul, mindenféle félelem nélkül képes voltál kifejezni.A gyerekekre ezt még természetes módon ráhagyja a világ, ahogy azonban egyre idősebb lettél és iskolába kerültél megkezdődött az egyéniséged személyiséggé való uniformizálása.

A felnőtté válás során az iskolában beraktak téged egy olyan "dobozba", amit a leginkább "megfelelőnek" találtak számodra. Ez a "doboz" leegyszerűsíti a világ dolgát veled és neked is biztonságot és kapaszkodót nyújt a mindennapokhoz, de egyben korlátokat és akadályokat is jelent.

Kinőtted a dobozt, amiben eddig éltél

Most, hogy ezeket a sorokat olvasod azt jelenti, hogy kinőtted a dobozt és itt az ideje, hogy kitörj belőle, pontosan úgy, ahogyan a kiscsibe is feltöri a csőrével a tojása héját. Ne haragudj most a dobozra, hiszen az eddig fejlődésed során ugyanúgy megvédett téged, ahogy a kiscsibét a tojás kemény fala, ez az élet természetes része.

A baj akkor kezdődik, ha az egész életedet megpróbálod ebben a "kényelmes" és "biztonságos" dobozban leélni anélkül, hogy valaha is megtudnád milyen az élet a dobozon kívül.

A szükséges változás talán félelemmel tölt el téged

Egy olyan világból, amit eddig jól ismertél, aminek a szabályai szerint eddig játszottál most át kell lépned egy eddig talán teljesen ismeretlen világba. Ez majdnem olyan, mintha a mostani felnőtt tudatoddal kellene egy újszülött testében megszületned és mindent újra kellene tanulnod, amiről eddig azt gondoltad, hogy már magabiztosan tudod.

Az egyéniséged kibontakoztatása során teljesen újjászületsz, de ez a folyamat, igazából nem fejlődés, hanem egy kibontakozási folyamat, aminek során felszínre hozod magadból mindazt, ami mindig is veled volt az eddigi életed során.

Olvasd el az életedhez írt személyre szóló Számmisztikai Útmutatót és vedd kezedbe az irányítást

Ismerd meg az életedet irányító törvényeket, kerülj összhangba a saját energiáddal  és éld meg az egyéniséged. Ne feledd soha nem magadon kell változtatnod, inkább a körülményeket alakítsd úgy, hogy képes legyél megélni önmagad.

A Számmisztikai Útmutató egy három kötetes személyre szóló könyv, amiből megtudhatod milyen embernek születtél és mi a feladatod ebben a világban

A Számmisztikai Útmutató című három kötetes személyre szóló könyvet a születési dátumod és a neved alapján készítjük el neked. A PLATINA CSOMAGBAN a három kötet AJÁNDÉK MEDITÁCIÓS CD-vel érkezik

RENDELD MEG MOST
A "Számmisztikai Útmutató" című
személyre szóló könyvcsomagot
AJÁNDÉK MEDITÁCIÓS CD-vel

Könyvesboltban nem kapható!

Mindössze 1 perc az egész és Magyarország területén díjmentesen szállítjuk neked a könyvet. Az ár és további részletek a megrendelő oldalon olvashatóak.

Vezetéknév:
Keresztnév:
E-mail:
Schilling Péter

A számmisztika útmutatása vezetett ki a sötétségből…

2002-ben még nagyon boldogtalan ember voltam. Semmi nem úgy ment az életemben, ahogy szerettem volna. Boldogtalan volt a párkapcsolatom és utáltam a munkámat is. Szerettem volna megváltozni, hogy olyan lehessek, mint mások, hogy egyszerűen csak el tudjam fogadni azt, ami történik velem. Rendszeres pánik rohamaim voltak és minden reggel egy szorító érzéssel a mellkasomon ébredtem fel. Az egész kezdett elviselhetetlenné válni. Úgy éreztem, hogy bennem van a hiba és ezt a hibát meg akartam keresni és ki akartam javítani.

Nem akartam pszichiáterhez kerülni, hogy benyugtatózzanak…

Inkább úgy döntöttem, hogy tanulni fogok. Mindent meg akartam tudni arról a helyzetről, amiben vagyok és meg akartam találni a módját, hogy megváltozzak. Beiratkoztam egy alternatív szabadegyetemre, hogy önismeretet tanuljak és megértsem a körülöttem lévő világot. Ekkor találkoztam a számmisztikával, ami néhány óra alatt megváltoztatta az életem.

A számmisztika egyszerű módszereinek segítségével megértettem, hogy nem tudok és nem is kell megváltoznom.

Megismertem a saját energiáim természetét. Megértettem, hogy miért érzem olyan pocsékul magam. Rájöttem, hogy a pánikrohamomat az okozta, hogy olyan helyzetbe próbáltam belekényszeríteni magam, ami nem volt összhangban a saját energiáimmal. Rájöttem, hogy nem magamon kell változtatnom, hanem a körülményeimen. Olyan emberekkel  kell körbevennem magam és olyan feladatokat kell vállalnom, amik összhangban vannak a bennem élő energiákkal.

Egy olyan átalakulás indult el bennem és körülöttem, ami kivezetett a sötétségből és megmutatta az utat az igazi feladatom megtalálásához.

Mindezt a számmisztikának köszönhettem, ezért elhatároztam, hogy ezt a tudást az ebben rejlő fantasztikus üzenetet eljuttatom mindenkihez, aki keresi a kiutat a saját börtönéből.  Ez az út inspirtált arra, hogy elkészítsem a Számmisztikai Útmutató című személyre szóló könyveket,  hogy a számok üzeneteinek segítségével mutassak utat, adjak megerősítést és megoldást a problémáikból kiutat keresőknek.

Schilling Péter a Mindennapi Számmisztika Rendszer kidolgozója

A Számmisztikai Útmutató egy három kötetes személyre szóló könyv, amiből megtudhatod milyen embernek születtél és mi a feladatod ebben a világban

A Számmisztikai Útmutató című három kötetes személyre szóló könyvet a születési dátumod és a neved alapján készítjük el neked. A PLATINA CSOMAGBAN a három kötet AJÁNDÉK MEDITÁCIÓS CD-vel érkezik

RENDELD MEG MOST
A "Számmisztikai Útmutató" című
személyre szóló könyvcsomagot
AJÁNDÉK MEDITÁCIÓS CD-vel

Könyvesboltban nem kapható!

Mindössze 1 perc az egész és Magyarország területén díjmentesen szállítjuk neked a könyvet. Az ár és további részletek a megrendelő oldalon olvashatóak.

Vezetéknév:
Keresztnév:
E-mail:

Számmisztikai Útmutató

Három személyre szóló könyv a benned és a körülötted élő energiák megismeréséhez, elfogadásához és megértéséhez

Hogyan működik a
Számmisztikai Útmutató?

A "Számmisztikai Útmutató" a születési dátumod és a neved alapján készülő három kötetes személyre szóló könyv , ami megmutatja benned élő és a körülötted élő energiákat és az életedet irányító törvényeket. Tudományos alapját a több mint 4.000 éves múltra visszatekintő pitagoraszi számmisztika adja, aminek módszereit a XXI. század kihívásaira aktualizáltam a 2002 óta ezen a területen folytatott kutatásaim eredményeképpen.

A három kötetes "Számmisztikai Útmutató” elkészítése során 10 különböző számmisztikai módszer segítségével olvasom ki a születési dátumodba és a nevedbe kódolt rejtett üzenetet. A számmisztikai módszer alapja a számok szimbolikus jelentésének értelmezésén alapszik.

Hogyan mutatom veled született erőket a születési dátumod segítségével?

A Számmisztikai Útmutató I. kötetében születési dátumodat az úgynevezett teozófiai számösszeadás segítségével elemzem melynek során a születési dátumban szereplő számokat egészen addig adom össze míg végezetül egyetlen számjegyet kapok. A számítási módszer során bizonyos részeredményeknek kiemelt jelentősége van, de összességében véve minden egyes számot értelmezek, ami a számítás során a képletben megjelenik.

Bizonyos esetekben nem csak az egyjegyű számokat értelmezem (1-től 9-ig), hanem a kétjegyű számok is szimbolikus jelentést kapnak (10-től 27-ig). Attól függően, hogy egy adott szám hol jelenik meg a születési dátum képletében más és más jelentést kap a szimbolikus értelmezés során.

A számok jelentését nem csak önmagukban egyenként vizsgálom meg, hanem összefüggéseiben is, amelynek során az egyes energiák egymásra gyakorolt hatását is feltárom. Ez az úgynevezett számmisztikai mátrix módszer rávilágít a benned élő erők egyensúlyára

Az I. kötetben használt módszerek segítségével a születésedkor magaddal hozott energiákat értelmezem, ami megmutatja, hogy milyen lélekkel születtél meg és milyen feladatot kaptál erre az életedre

Hogyan mutatom meg a földi feladatodat és az egyéniségedben rejlő erőt a neved segítségével?

 

A Számmisztikai Útmutató II. kötetében a nevedet úgy értelmezem, hogy a nevedben szereplő betűket számokká alakítom és a már előbb említett teozófiai számösszeadás módszerével addig egyszerűsítem, amíg egyjegyű számot nem kapok eredményül. Külön-külön jelentéssel bír minden egyes név a családnév, a keresztnév és a második keresztnév is.

A név értelmezése során nem csak a számok szimbolikus jelentését veszem figyelembe, hanem a névben szereplő betűk is önálló jelentést kapnak, amelyek mélyebb összefüggéseiben világítják meg az egyéniséged energiáit, amit a neved képvisel.

A név értelmezése során a születési dátumhoz hasonlóan elkészítem az úgynevezett energetikai térképet, ami a nevedben szereplő energiák mélyebb összefüggéseit tárja fel számodra és rávilágít a személyiséged erősebb és gyengébb pontjaira.

A II. kötetben használsz módszerek segítségével a neveddel kapott földi feladatodat mutatom be és megismertetem veled hogyan látnak téged mások és te milyen hatással vagy a körülötted élő emberekre.

Hogyan mutatom meg a múltad, a jelened történéseit és a jövőd változásait a születésnapod dátuma segítségével?

 

A Számmisztikai Útmutató III. kötetében a születésnapod dátuma segítségével olvasom ki számodra évről-évre az aktuális energiák változásait a korábban már említett teozófiai számösszeadás módszerét alkalmazva. Ebben az esetben minden egyes évre kapok egy kétjegyű és egy egyjegyű számot és a kettő együttes hatása mutatja meg számodra, hogy milyen változást hoz számodra az adott év energiája

Ebben a kötetben egy különleges módszert is alkalmazok, amelynek segítségével az életed kilenc évente változó nagy ciklusait ismertetem meg veled. Ennek a módszernek a neve a szögcsúcsok módszere, amelynek segítségével 27 éves korodtól kilenc évente egy új energiát kapok a számítási módszer eredménye képen. Ez a kilenc éves energia minden más éves hatásnál erősebb befolyással bír az életedre nézve.

A III. kötetben használt módszerek segítségével  a múltad, a jelened és a jövőd energetikai változása kerül a középpontba. Segítek neked megérteni a múltban történt és a jelenben történő események fontosságát és törvényszerűségeit valamint előre jelzem számodra a jövőben várható változásokat.

 

A Számmisztikai Útmutató egy három kötetes személyre szóló könyv, amiből megtudhatod milyen embernek születtél és mi a feladatod ebben a világban

A Számmisztikai Útmutató című három kötetes személyre szóló könyvet a születési dátumod és a neved alapján készítjük el neked. A PLATINA CSOMAGBAN a három kötet AJÁNDÉK MEDITÁCIÓS CD-vel érkezik

RENDELD MEG MOST
A "Számmisztikai Útmutató" című
személyre szóló könyvcsomagot
AJÁNDÉK MEDITÁCIÓS CD-vel

Könyvesboltban nem kapható!

Mindössze 1 perc az egész és Magyarország területén díjmentesen szállítjuk neked a könyvet. Az ár és további részletek a megrendelő oldalon olvashatóak.

Vezetéknév:
Keresztnév:
E-mail:

A születési dátumod egy kódolt üzenet, ami megmutatja számodra mi az az egyedülálló életfeladat, amire megszülettél

A Számmisztikai Útmutató I. kötete megmutatja számodra, hogy mit üzen a születési dátumod a veled született energiákról

szammisztikai_utmutato_report1_3d

A születési dátumod összekapcsol az életterveddel és a saját energiáddal

Az életterved kódolva van a születésed pillanatában és kódolva van a születési dátumodban is. A születési dátumod olyan, mint egy titkos könyv az életedhez, ha ismered a megfejtésének a titkát, akkor képes vagy kiolvasni belőle az életedhez írt használati útmutatót.

A születési dátumod soha nem mondja meg pontosan, hogy mit kell tenned, hiszen ezzel a szabad akarati döntésedet venné ki a kezedből. A születési dátumod megmutatja, milyen  energiákkal, milyen lehetőségekkel rendelkezel. Abban a pillanatban, amikor tudatába kerülsz ezeknek az energiáknak összekapcsolódsz velük és engedélyt adsz arra, hogy felszínre törjenek belőled.

A születési dátumod olyan mint egy térkép a kezedben

A térképnek akkor van értelme, ha tudod az ulticélodat és arról a helyről ahol éppen vagy el akarsz jutni a célodhoz. Ebben az esetben a térkép segítségével megtalálhatod a helyes utat. A születési dátumod ugyanúgy, ahogy egy térkép útmutatást ad neked a céljaid eléréséhez és az álmaid megvalósításához.

Ez semmi esetre sem egy vásári mutatvány, aminek a segítségével képes vagyok olyan személyes dolgokat is megmondani rólad, amit csak te tudsz. A születési dátumod egy kódolt kézikönyvet tartogat számodra, ami segít számodra ráébredni az életed eddig ismeretlen lehetőségeire.

A születési dátumod  útmutatót ad a kezedbe az életfeladatod kibontakoztatásához

Ahhoz, hogy összhangban élhess önmagaddal ismerned kell azt az energiát, amit a születésed pillanatában kaptál ajándékba. Az önismeret és az egyéniséged kibontakoztatása nem más, mint, hogy lépésről-lépésre összehangolódsz a saját energiáddal és az eddigi életed során megtanult és felvett szerepeid helyett ez az energia jut érvényre az életedben az egyéniséged által.

A születési dátumod kódolja az életedet működtető legfontosabb törvényeket. Ezeknek a törvényeknek a megismerése kulcsfontosságú az egyéniséged kibontakoztatásához. Az életedet irányító törvények olyanok, mint a tömegvonzás, ha kiejtesz egy almát az ablakon, akkor az lezuhan és szétkenődik a talajon, akár ismered az erre vonatkozó fizikai törvényt, akár nem.

 

A Számmisztikai Útmutató egy három kötetes személyre szóló könyv, amiből megtudhatod milyen embernek születtél és mi a feladatod ebben a világban

A Számmisztikai Útmutató című három kötetes személyre szóló könyvet a születési dátumod és a neved alapján készítjük el neked. A PLATINA CSOMAGBAN a három kötet AJÁNDÉK MEDITÁCIÓS CD-vel érkezik

RENDELD MEG MOST
A "Számmisztikai Útmutató" című
személyre szóló könyvcsomagot
AJÁNDÉK MEDITÁCIÓS CD-vel

Könyvesboltban nem kapható!

Mindössze 1 perc az egész és Magyarország területén díjmentesen szállítjuk neked a könyvet. Az ár és további részletek a megrendelő oldalon olvashatóak.

Vezetéknév:
Keresztnév:
E-mail:

A neved olyan, mint egy mágikus szó, ami teremtő képességgel ruház fel téged

A Számmisztikai Útmutató II. kötete megmutatja számodra azt a különleges erőt, amit a neved kölcsönöz neked

szammisztikai_utmutato_report2_3d

A szavak teremtő erővel rendelkeznek. Gondolj csak a bibliai teremtés történetre, ahol a teremtő a szavak erejével formálta meg a világot. Éppen ilyen teremtő erővel rendelkezik a neved is. Attól a pillanattól fogva, hogy a szüleid először mondták ki a neved egy különleges erővel ruháztak fel téged.

Ennek az erőnek a segítségével válsz képessé betölteni a földi küldetésedet. A neved olyan mint egy jelmez a színésznek, azért kaptad, hogy egy bizonyos feladatot betölts a világban azáltal, ahogy cselekszel és megnyílvánulsz. Ahogy a színész számára a jelmeze fejezi ki a színpadon betöltött szerepét, jellemét és karakterét, úgy árulkodik a neved a földi szerepedről, az elvégzendő feladataidról és a személyiségjegyeidről.

Egyedülálló egyéniséggel rendelkezel

Ezt a különleges egyéniséget a neved által sugárzod a külvilágban. A neved olyan, mint egy láthatatlan energiaburok, ami körülvesz téged. Ezt az energiaburkot ismerned és táplálnod kell, különben mások veszik át az irányítást feletted és elszívják az erőt, amivel a születésed pillanatától fogva rendelkezel.

Ha tudatában vagy az erődnek, akkor ez az erő védelmez téged és kívűl tart minden olyan hatást, ami meggyengítene téged és segítségével magadhoz vonzhatsz mindent, amire a földi utad során szükséged van. Az egyéniséged segítségével alakítod a valóságodat.

Bár sokan azt gondolják, hogy nekik kell megváltozniuk, ahhoz, hogy boldogok legyenek az igazság azonban az, hogy akkor leszel csak igazán boldog és kiegyensúlyozott, ha megismered és megérted önmagad.

Nem véletlen, hogy kikkel veszed magad körbe.

Bizonyos emberekkel egy hullámhosszon vagy, míg másokkal soha nem jössz ki jól. Arra kell törekedned, hogy olyan emberekkel vedd magad körbe, akik kiegészítenek téged. A neved energiája megmutatja számodra, hogy hol vannak a gyengeségeid és hol vannak az erősségeid. Kik azok, akik segíthetnek téged és kik azok, akiket el kell engedned. Nem fogsz tudni mindenkinek megfelelni éppen elég ha azok az emberek vannak körülötted, akik támogatnak téged.

Amikor felismered a belőled sugárzó erőt többé nem akarod másoknak alárendelni önmagad, hanem vállalod azt, aki valójában vagy. Amikor megpróbálod elnyomni és háttérbe szorítani azt, aki vagy azáltal éppen azzal a feladattal mész szembe, aminek a megvalósítására megszülettél. Fel kell ismerned, hogy a benned lévő erő, milyen emberek mellett tud a leginkább érvényesülni és ezekkel az emberekkel kell körbe venned magad, ahelyett, hogy folyton azoknak akarnál megfelelni, akik meg akarnak változtatni téged.

A nevedben rejlő erő utat mutat számodra a boldog párkapcsolathoz

Ha olyan emberrel élsz együtt, akivel kölcsönösen kiegészítitek egymást, akkor nem kell többé elrejtened a gondolataidat, az érzéseidet és az egyéniségedet. Amikor egy kapcsolatban arra van szükség, hogy feladd az egyéniséged egy részét, akkor az a kapcsolat többé nem szolgálja a fejlődésedet. Egy folyamatosan fejlődő kapcsolatban mindkét félnek egyaránt meg kell találni a fejlődési lehetőséget.

Nem véletlen, hogy milyen feladatokat végzel szívesen

Sokan egy életen át megpróbálják magukra erőszakolni egy adott munkakör feladatait, függetlenül attól, hogy szeretik e csinálni vagy sem. A nevedben rejlő erő megmutatja számodra, hogy milyen erősségeid és gyengeségeid vannak. Ennek a kettőnek egy egyensúlya, pedig megmutatja számodra az ideális feladatot, amiben a lehető legtöbbet képes vagy kihozni magadból.

Nem kell többé lélektelen robotmunkát végezned, amikor megtalálhatod a hozzá leginkább illő hivatásodat. Amikor a hivatásodat megtalálod, akkor világ legtermészetesebb dolgaként éled meg, hogy éppen azt a feladatot végezheted. Semmit nem kell magadra erőltetned, hiszen a lelkesedésed tölt el erővel. A neved energiájának megismerése segít neked megtalálni a hozzád leginkább illő feladatot, ami összhangban van az életfeladatoddal.

Nem véletlen, hogy milyen környezetben érzed jól magad

Vannak helyek és körülmények, amelyek ösztönösen jó érzéssel töltenek el, míg más környezetben diszkomfortosan érzed magad. Saját magad formálod a valóságodat, ezért soha nincs szükséged arra, hogy olyan körülmények között élj, ami számodra nem kielégítő. Amikor megismered a nevedben rejlő erőt, akkor segít számodra megérteni, hogy mindaz, amire a külvilágban vágysz teljesen természetes része az életnek. Az erőd birtokában képes vagy bármilyen külvilági körülményt megteremteni, legyen szó pénzről, otthonról vagy akár luxusról, ha éppen arra vágysz.

A neved egy titkos üzenet, ami magában hordja a földi küldetésedet

Az anyagi világ, amiben a neveden keresztül megnyilvánulsz azzal a céllal jött létre a szó teremtő erejével, hogy tanulj és tapasztalj. A neved egy teremtő szó, ami létre hozza számodra azt a valóságot, amiben ebben a pillanatban a lehető legnagyobb fejlődést érheted el. A neved titkos üzenete egy térkép az egyéniségedhez, aminek segítségével megvalósíthatod a földi életre szóló tervedet. Ha meg akarod ismerni ezt a tervet, akkor a nevedbe kódolt üzeneten keresztül könnyedén megteheted. A számmisztika különleges rendszere felnyitja számodra a kódot és a kezedbe adja a válaszokat, amit keresel.

 

A Számmisztikai Útmutató egy három kötetes személyre szóló könyv, amiből megtudhatod milyen embernek születtél és mi a feladatod ebben a világban

A Számmisztikai Útmutató című három kötetes személyre szóló könyvet a születési dátumod és a neved alapján készítjük el neked. A PLATINA CSOMAGBAN a három kötet AJÁNDÉK MEDITÁCIÓS CD-vel érkezik

RENDELD MEG MOST
A "Számmisztikai Útmutató" című
személyre szóló könyvcsomagot
AJÁNDÉK MEDITÁCIÓS CD-vel

Könyvesboltban nem kapható!

Mindössze 1 perc az egész és Magyarország területén díjmentesen szállítjuk neked a könyvet. Az ár és további részletek a megrendelő oldalon olvashatóak.

Vezetéknév:
Keresztnév:
E-mail:

A személyes ciklusaid segítenek megérteni, hogy semmi sem történik véletlenül az életedben és minden történés a fejlődésedet szolgálja

A Számmisztikai Útmutató III. kötete megadja számodra a múltad és a jelened történéseinek megértését és a jövőd változásainak előrejelzését

szammisztikai_utmutato_report4_3d

Hogyan szolgálja az életem a lelki fejlődésemet, amikor
annyi rossz történik velem?

Az életed összefüggéseinek ismerete nélkül nem csoda, ha már úgy érzed, hogy az élet talán nem is szeret téged. Sokszor inkább az az érzésed, hogy minden ami körülvesz téged összeesküdött azért, hogy téged akadályozzon.

Meglehet néha valóban akadályokba ütközöl, de sokszor ez csupán a te érdekedet szolgálja, hogy felhívja a figyelmedet arra, hogy letértél az élettervedben vállalt utadról és folyton a saját fejed után mész.

Az életed egy folyamatos fejlődési folyamat

Ennek a fejlődésnek a során fokozatosan tudatára ébredsz egyéni teremtő képességeidnek, aminek segítségével a saját örömödre alakíthatod az életed, annak érdekében, hogy a megszerzett tapasztalatokkal még inkább a MINDENSÉG örök tudását gazdagíthasd.

Az előtted álló új spirituális korszakban a kezedbe kapod az erőt, aminek segítségével magad irányíthatod az életed. Az erő megtalálása és felismerése, azonban komoly felkészülést igényel tőled, ezért meg kell ismerned az életed eseményeinek teljes láncolatát és egységes egészként kell látnod az egymással összefüggő eseményes sorozatát.

Életed meghatározott terv szerint zajlik

Nem csak egyéni emberként kell megértened, hogy az életed meghatározott terv szerint zajlik, hanem azzal a ténnyel is szembesülnöd kell, hogy az életed része a nagy kozmikus tervnek, amiben Te is fontos szerepet töltesz be a jelen pillanatban is, akármennyire is jelentéktelennek érzed most az életed.

Ennek a tervnek a megismerése számodra nem csak lehetőség, de felelősség is, hiszen csak az egyéni küldetésed betöltése által valósíthatod meg az élettervedet, ez pedig az életedre ható és folyton változó energiák megértése nélkül szinte lehetetlen.

Kizárólag az életterved megismerése adhat számodra magabiztosságot arra nézve, hogy az életed jó irányba halad. Minden döntésed, amit az életedben a született terveddel szemben hozol boldogtalanságot okoz. Minden amit az életterveddel összhangban teszel, megelégedettséget és sikert hoz számodra.

Meg kell ismerned honnan jössz és merre tartasz

Vissza kell tekintened életed mögötted álló időszakára is, hogy lásd milyen fejlődési folyamaton mentél keresztül. Ebbe a fejlődési folyamatba kell elhelyezned az életed eseményeit, megértve azok mindenkori szükségszerűségét a felemelkedési folyamat során.

Egyetlen momentum sem volt hiábavaló az életedben, minden egyes mozzanatnak nélkülözhetetlen szerepe volt az életed alakulásában, akár jó, akár rossz élményként tekintesz rá jelen pillanatban. Ezek a történések és a belőlük leszűrt tapasztalatok tesznek azzá, aki vagy.

Semmit nem törölhetsz ki az életedből, és erre nincs is szükség! Minden ami veled idáig történt mostantól új megvilágításba kerül, és részévé válik a fejlődésednek, melynek ebben a pillanatban is aktív részese vagy. Amikor ezeket a mondatokat olvasod, útban vagy ahhoz a tudati megnyíláshoz, ami példa nélkül való az emberiség történetében, és a java még csak ezután következik majd.

 

A Számmisztikai Útmutató egy három kötetes személyre szóló könyv, amiből megtudhatod milyen embernek születtél és mi a feladatod ebben a világban

A Számmisztikai Útmutató című három kötetes személyre szóló könyvet a születési dátumod és a neved alapján készítjük el neked. A PLATINA CSOMAGBAN a három kötet AJÁNDÉK MEDITÁCIÓS CD-vel érkezik

RENDELD MEG MOST
A "Számmisztikai Útmutató" című
személyre szóló könyvcsomagot
AJÁNDÉK MEDITÁCIÓS CD-vel

Könyvesboltban nem kapható!

Mindössze 1 perc az egész és Magyarország területén díjmentesen szállítjuk neked a könyvet. Az ár és további részletek a megrendelő oldalon olvashatóak.

Vezetéknév:
Keresztnév:
E-mail:

Miben különbözik Számmisztikai Útmutató minden más könyvtől, amit eddig olvastál?

Gondolj bele, hogy hány könyvet vettél már meg úgy a könyvesboltban, hogy azután csak felkerült a polcra és végül soha nem olvastad el. És vajon hány olyan könyved van, amit ugyan elolvastál, de semmit nem tudtál kezdeni azzal a tudással, amit megszereztél, mert a te életedben egyszerűen nem működött.

Tudod miért haszontalan a legtöbb
könyv, ami a polcodon porosodik?

A polcodon álló könyvek szinte egyike sem hozzád beszél. Egyik könyv sem rólad szól személyesen. A könyvek túlnyomó többsége tele van olyan információkkal, ami a saját életedben egyszerűen nem működik, mert egész más helyzetben vagy, mint az író, akik a könyvet írta. Persze van néhány nagyon szívhez szóló könyv, ami éppen azon a rezgésen szól hozzád, amire éppen szükséged van, de egy sincsen, amelyik 100%-ban rólad szólna.

A Számmisztikai Útmutató 100%-ig
személyre szóló könyv, ami kizárólag rólad szól

Ez a három kötetes személyre szóló könyv egy valódi használati útmutató önmagadhoz és az életedhez. Minden egyes mondata személyre szólóan neked íródott a születési dátumod és a neved alapján. Ebből a három könyvből nem találsz tucatszáma a könyvesboltok polcain. Ebből a három kötetből csak egy létezik, a te személyre szóló példányod. Ez a három kötet tele van a te személyre szóló titkaiddal, amiket kendőzetlenül, őszintén és gyakorlatias formában tárok fel neked, úgy, hogy soha többé ne kérdőjelezd meg önmagad.

Útmutatást és megerősítést adok neked, hogy végre megérthesd az ég világon semmi baj nincs veled

Rá fogsz döbbenni, hogy, amit önmagaddal kapcsolatban érzel, az pontosan úgy van, ahogyan érzed. Soha többé nem akarod majd azzal áltatni magad, hogy képes leszel megváltozni mások kedvéért. A könyv sorait olvasva úgy fogod érezni, hogy sorra esnek le rólad azok az évtizedes terhek, amit a másoknak való megfelelési kényszer miatt vettél magadra. Rá fogsz jönni, hogy úgy vagy jó, ahogy vagy. Rá fogsz jönni, hogy milyen csodálatosan értékes ember vagy és soha többé nem akarsz majd senki mással cserélni.

A Számmisztikai Útmutató egy három kötetes személyre szóló könyv, amiből megtudhatod milyen embernek születtél és mi a feladatod ebben a világban

A Számmisztikai Útmutató című három kötetes személyre szóló könyvet a születési dátumod és a neved alapján készítjük el neked. A PLATINA CSOMAGBAN a három kötet AJÁNDÉK MEDITÁCIÓS CD-vel érkezik

RENDELD MEG MOST
A "Számmisztikai Útmutató" című
személyre szóló könyvcsomagot
AJÁNDÉK MEDITÁCIÓS CD-vel

Könyvesboltban nem kapható!

Mindössze 1 perc az egész és Magyarország területén díjmentesen szállítjuk neked a könyvet. Az ár és további részletek a megrendelő oldalon olvashatóak.

Vezetéknév:
Keresztnév:
E-mail:

Miért fontos akkor is odafigyelned a Számmisztikai Útmutatóra, ha úgy érzed, hogy erre most nincs szükésged?

 • Nekem nincsenek felesleges óráim arra, hogy az energiáimról olvassak!
 • A Számmisztikai Útmutató című háromkötetes könyvben éppen az a nagyszerű, hogy nem kell egyben elolvasnod, hanem elég, ha naponta rászánsz mindössze 15-20 percet, hogy egy rövid fejezetet elolvass belőle
 • Ha TV-t nézni vagy rádiót hallgatni van időd, akkor mindössze néhány percre kell kikapcsolnod este a TV-t és helyette a Számmisztikai Útmutató segítő tanácsait elolvasni
 • Ha gyakran és sokat utazol, akkor a Számmisztikai Útmutatót, akár a buszon vagy vonaton ülve is böngészheted, hiszen ahelyett, hogy csak a bámulnál magad elé értékes segítséget kaphatsz az életedhez.
 • Kisebb gondom is nagyobb annál, hogy ilyesmivel foglalkozzam!
 • A Problémáid sokszor éppen abból erednek, hogy nem vagy tisztában a saját energiáiddal, amik hatással vannak az életedre. Megpróbálsz megfelelni mások elvárásainak, de ezzel csak a saját energiádat torzítod el és betegíted meg önmagad.
 • Ha megismered az saját energiádat, akkor a problémáidat is sokkal könnyebben tudod majd kezelni, hiszen az energiák melléd állnak és segítenek téged.
 • A Számmisztikai Útmutatóból megerősítéseket kapsz, hogy biztosan tudd mikor cselekszel helyesen és, hogy jól érzed azt, amit érzel. A könyv útmutatásai segítenek helyes döntéseket hozni és meghatározni merre indulj tovább.
 • Az én életemen úgysem segít semmilyen útmutatás!
 • Csak arra kérlek, hogy tegyél egy rövid próbát és ismerd meg a Számmisztikai Útmutatót és kezdd el alkalmazni a könyvben olvasottakat
 • Amennyiben ennek ellenére úgy érzed, hogy semmilyen hasznos segítséget nem kaptál írd meg nekünk, hogy pontosan mi történt.
 • Ha úgy érzed, hogy nem azt kaptad a könyvtől, amit ígértem neked, akkor küldd vissza nekünk és 100%-ban visszafizetjük neked az árát

A Számmisztikai Útmutató egy három kötetes személyre szóló könyv, amiből megtudhatod milyen embernek születtél és mi a feladatod ebben a világban

A Számmisztikai Útmutató című három kötetes személyre szóló könyvet a születési dátumod és a neved alapján készítjük el neked. A PLATINA CSOMAGBAN a három kötet AJÁNDÉK MEDITÁCIÓS CD-vel érkezik

RENDELD MEG MOST
A "Számmisztikai Útmutató" című
személyre szóló könyvcsomagot
AJÁNDÉK MEDITÁCIÓS CD-vel

Könyvesboltban nem kapható!

Mindössze 1 perc az egész és Magyarország területén díjmentesen szállítjuk neked a könyvet. Az ár és további részletek a megrendelő oldalon olvashatóak.

Vezetéknév:
Keresztnév:
E-mail:

Hogyan juthatok hozzá
a személyre szóló Számmisztikai Útmutatóhoz?

100% pénzvisszafizetési garanciát vállalok a három kötetes
Számmisztikai Útmutatóra 30 NAPIG

Amennyiben a személyre szóló könyvek 30 napos tanulmányozása során bármikor úgy érzed, hogy nem azt kaptad, amire számítottál csak vissza kell küldened a könyveket és mindenféle kérdezősködés nélkül visszafizetjük a teljes vételárat

Indítsd el a megrendelésed, mindössze 1 perc az egész.
A kívánt csomagot a megrendelő lapon választhatod ki.

Vezetéknév:
Keresztnév:
E-mail: