A 2017 Az Újjászületés Éve és az Ébredj Fel! című spirituális sikerkönyvek szerzője

Üzeneteit és útmutatásait több, mint 80.000 olvasó követi hétről hétre

Péterről kevesen tudják, hogy eredetileg villamosmérnök, és korábban évekig szoftverfejlesztő mérnökként dolgozott. Már 18 éves korában megismerkedett a spirituális filozófiákkal. Hatalmas fordulatot vett az élete, amikor 2002-ben beiratkozott egy spirituális szabadegyetemre, ahol megismerkedett az emberi tudat fejlődésének szimbolikus rendszerével, a számmisztikával és a tarotval. Ez az élmény örökre megváltoztatta a világról alkotott minden addigi elképzelését. Elhatározta, hogy kísérletként kezeli az életét és figyelni kezdte, milyen hatással vannak rá a különböző energiák, amiket a számmisztika módszereinek segítségével képes kiolvasni. Már az első megfigyelései is döbbenetes felismeréseket hoztak számára, amiket 2008 óta folyamatosan megoszt olvasóival gyakorlatias útmutatók formájában.

Portré beszélgetés Schilling Péterrel a Juventus rádió "Budapesti Arcok" című műsorában

shadow-ornament

Ahol már találkozhattál Péterrel...

A számmisztika útmutatása vezetett ki a sötétségből...

2002-ben még nagyon boldogtalan ember voltam. Semmi nem úgy ment az életemben, ahogy szerettem volna. Boldogtalan volt a párkapcsolatom és utáltam a munkámat is. Szerettem volna megváltozni, hogy olyan lehessek, mint mások, hogy egyszerűen csak el tudjam fogadni azt, ami történik velem. Rendszeres pánik rohamaim voltak és minden reggel egy szorító érzéssel a mellkasomon ébredtem fel. Az egész kezdett elviselhetetlenné válni. Úgy éreztem, hogy bennem van a hiba és ezt a hibát meg akartam keresni és ki akartam javítani.

Nem akartam pszichiáterhez kerülni, hogy benyugtatózzanak...

Inkább úgy döntöttem, hogy tanulni fogok. Mindent meg akartam tudni arról a helyzetről, amiben vagyok és meg akartam találni a módját, hogy megváltozzak. Beiratkoztam egy alternatív szabadegyetemre, hogy önismeretet tanuljak és megértsem a körülöttem lévő világot. Ekkor találkoztam a számmisztikával, ami néhány óra alatt megváltoztatta az életem.

A számmisztika egyszerű módszereinek segítségével megértettem, hogy nem tudok és nem is kell megváltoznom.

Megismertem a saját energiáim természetét. Megértettem, hogy miért érzem olyan pocsékul magam. Rájöttem, hogy a pánikrohamomat az okozta, hogy olyan helyzetbe próbáltam belekényszeríteni magam, ami nem volt összhangban a saját energiáimmal. Rájöttem, hogy nem magamon kell változtatnom, hanem a körülményeimen. Olyan emberekkel  kell körbevennem magam és olyan feladatokat kell vállalnom, amik összhangban vannak a bennem élő energiákkal.

Egy olyan átalakulás indult el bennem és körülöttem, ami kivezetett a sötétségből és megmutatta az utat az igazi feladatom megtalálásához.

Mindezt a számmisztikának köszönhettem, ezért elhatároztam, hogy ezt a tudást az ebben rejlő fantasztikus üzenetet eljuttatom mindenkihez, aki keresi a kiutat a saját börtönéből.  Ez az út inspirtált arra, hogy elkészítsem a Számmisztikai Útmutató című személyre szóló könyveket,  hogy a számok üzeneteinek segítségével mutassak utat, adjak megerősítést és megoldást a problémáikból kiutat keresőknek.

Schilling Péter, a Mindennapi Számmisztika Rendszer kidolgozója

“Az nem lehet, hogy egy egész életen át tanulunk és dolgozunk, végül a halálunk pillanatában semmivé foszlik mindez”

1977

Péter 1977. október 27-én délelőtt 9 óra 41 perckor születt Budapesten. Napjegye a Skorpió, Aszcendense a Nyilas, ami mély lelkiséget és rendkívül céltudatos egyéniséget kölcsönöz neki.

shadow-ornament

1987

Nagyjából tíz éves korában fogalmazódik meg először benne egy ekkora gyerekhez képes furcsa gondolat. “Az nem lehet, hogy egy egész életen át tanulunk és dolgozunk, végül a halálunk pillanatában semmivé foszlik mindez”

shadow-ornament

1993

Ekkor találkozik először spirituális mentorával, aki a család természetgyógyásza egészen napjainkig.

shadow-ornament

1996

Ebben az évben találkozik először a spirituális gondolatokkal egy önszerveződő közösségben. Itt ismerkedik meg a meditációval és a Rei-ki energiával.

shadow-ornament

2000

Villamosmérnöki diplomát szerez a Budapesti Kandó Kálmán Műszaki Főiskolán (ma Óbudai Egyetem) és szoftverfejlesztő mérnökként kezd dolgozni egy informatikai cégnél.

shadow-ornament

2002

Beiratkozik a Mantra Szabadegyetem parapszichológia szakára, ahol többek között megismerkedik a számmisztikával és a Tarot archetípus rendszerével.

Mivel nem talál a témában az érdeklődését kielégítő könyveket, ezért saját kutatásba kezd, mert minél többet meg akar érteni a születési dátumok és a nevek különleges világáról.

shadow-ornament

2003

Ebben az évben készíti el a későbbi nagy sikerű weboldalának első változatát, ahol egy szabadon felhasználható számmisztikai kalkulátort is elhelyez.

shadow-ornament

2004

Egy népszerű spirituális levelezőlista tagjaként felkérést kap egy rádiós műsorba számmisztikai szakértőnek, amit rövid gondolkodás után elvállal. Ezt az adást még három másik követi, ahol a számmisztika mellett beszél a párkapcsolatok misztériumáról és az emberi tudat fejlődését bemutató Tarot rendszerről is.

shadow-ornament

2005

Bach-virágterapeuta végzettséget szerez, ami megadja számára a végső lökést, hogy önálló segítő hivatásba kezdjen.

shadow-ornament

2006

Ebben az évben óriási fordulatot vesz Péter élete, amikor végleg maga mögött hagyja addigi életét.

shadow-ornament

2007

Péter elkezdni megírni a későbbi “Használati útmutató az életedhez” című születési számmisztikai elemzés rendszerének alapjait, amiben egyesül a számmisztika iránti szenvedélye a szoftvermérnöki tudásával. Ebben az évben kezd el először üzleti könyveket olvasni, amelyek nagy hatással vannak a későbbi sikereire.

shadow-ornament

2008

Péter felmondja az utolsó megbízási szerződését, ami még a régi mérnöki életéhez köti.

2008. június 12-én elindul a szammisztika.com weboldal és megjelenik a “Használati útmutató az életedhez” című személyre szóló elemzés.

Az elemzés már az első napokban hatalmas sikert arat. Ebben az évben tartja meg Péter az első számmisztika témájú előadását “Használati útmutató a számokhoz” címmel.

shadow-ornament

2009

Első gyermekének születése arra inspirálja őt, hogy kidolgozza a 2000 után született Indigó és Kristály gyerekek számmisztikai rendszerét “Mire születtek gyermekeink?” címmel.

shadow-ornament

2010

Megjelenik a nagy sikerű születési elemzés két folytatása a “Térkép az egyéniségedhez” című névelemzés és a “Mit hoz neked ez az év?” című éves előrejelző elemzés is.

shadow-ornament

2011

A korábbi olvasók visszajelzései és ötletei alapján Péter teljesen átdolgozza a “Használati útmutató az életedhez” című elemzést, aminek megjelenik második kiadása.

Ebben az évben tartja meg Péter az első nem számmisztika témájú előadását is “Válj tudatos teremtővé!” címmel. Ehhez az előadáshoz készít előszőr meditációkat “Tudatos Teremtő Meditáció” címmel. 

Ezt követően jelenik meg a fordulatot jelentő “Ébredő Erő Meditáció”, ami egy teljesen új kezdeményezés elindítására inspirálja.

Megjelenik az “Útban a felemelkedéshez” című egész életre szóló előrejelző elemzés.

shadow-ornament

2012

A “Használati útmutató az életedhez” című elemzés már több, mint 15.000 olvasóhoz jutott el. A statisztikai adatok alapján az elmúlt négy évben több mint 2.5 millió látogató járt a szammisztika.com weboldalon több mint 6 millió alkalommal. Péter hírlevelei ez idő alatt közel 500 ezer olvasóhoz jutottak el.

Péter úgy érzi ekkor, hogy a szammisztika.com betöltötte eredeti küldetését és itt az ideje, hogy egy új szintre lépjen. 

Megalapítja az Ébredő Erő Akadémiát, melynek a célkitűzése egy olyan egyedülálló önképzési rendszer létrehozása, ami egyesíti a spirituális gondolatokat a valóság gyakorlati eszközeivel.

Útjára indul az Ébredő Erő Akadémia - Online Tanulószoba, ami Magyarországon egyedülálló internetes tanulási felületet biztosít az Akadémia hallgatói számára audiovizuális oktatóanyagok segítségével.

shadow-ornament

2013

Péter elérkezettnek látja az időt, hogy az Ébredő Erő Akadémia hallgatóit egy nagyszabású éves rendezvény keretében személyes találkozóra hívja. Ebben az évben álmodja meg az “Ébredés Napja” című spirituális rendezvényt, ahová egyszerre 1.000 együtt gondolkodó embert várnak.

Péter ezen a rendezvényen hív először vendégelőadókat a színpadra, hogy más nézőpontból is megvilágítsa a rendezvény témáját, ami a hivatás megtalálására és az ehhez szükséges tanulásra összpontosul.

Ebben az évben lát hozzá, hogy az eddigi életművét egy könyv formájában összegezze. Teljes titokban megírja az “Ébredj Fel!” című könyvet, amit az “Ébredés Napja” közönsége számára mutatnak be először.

Péter úgy érzi ekkor, hogy a szammisztika.com betöltötte eredeti küldetését és itt az ideje, hogy egy új szintre lépjen. 

Megalapítja az Ébredő Erő Akadémiát, melynek a célkitűzése egy olyan egyedülálló önképzési rendszer létrehozása, ami egyesíti a spirituális gondolatokat a valóság gyakorlati eszközeivel.

Útjára indul az Ébredő Erő Akadémia - Online Tanulószoba, ami Magyarországon egyedülálló internetes tanulási felületet biztosít az Akadémia hallgatói számára audiovizuális oktatóanyagok segítségével.

shadow-ornament

2014

Péter évek óta közvetíti olvasói felé a havi energetikai változások hatásait a számmisztika segítségével. Idén először azonban úgy dönt, hogy könyvet ír a 2015-ös évben várható hatásokról. A könyv egy

egy éves spirituális fejlődési tervet tartalmaz könnyen érthető, gyakorlatias formában. A könyv címe: “2015 Az Áttörés Éve”. A könyvet a második alkalommal megrendezett Ébredés Napja rendezvény keretében mutatja be a nyilvánosság számára.

Péter ezen a rendezvényen hív először vendégelőadókat a színpadra, hogy más nézőpontból is megvilágítsa a rendezvény témáját, ami a hivatás megtalálására és az ehhez szükséges tanulásra összpontosul.

Ebben az évben lát hozzá, hogy az eddigi életművét egy könyv formájában összegezze. Teljes titokban megírja az “Ébredj Fel!” című könyvet, amit az “Ébredés Napja” közönsége számára mutatnak be először.

Péter úgy érzi ekkor, hogy a szammisztika.com betöltötte eredeti küldetését és itt az ideje, hogy egy új szintre lépjen. 

Megalapítja az Ébredő Erő Akadémiát, melynek a célkitűzése egy olyan egyedülálló önképzési rendszer létrehozása, ami egyesíti a spirituális gondolatokat a valóság gyakorlati eszközeivel.

Útjára indul az Ébredő Erő Akadémia - Online Tanulószoba, ami Magyarországon egyedülálló internetes tanulási felületet biztosít az Akadémia hallgatói számára audiovizuális oktatóanyagok segítségével.

shadow-ornament