Hogyan lásd előre az életed változásait akár az életed végéig és értsd meg, hogy semmi sem történik veled véletlenül?

FONTOS: Mindenképpen NÉZD VÉGIG A TELJES VIDEÓT, amiben elmondom hogyan juthatsz hozzá
a 108 évre szóló számmisztikai elemzéshez és a 9.800 Forint értékű ajándékcsomaghoz

shadow-ornament

Itt az ideje, hogy megértsd, hogy semmi sem történik véletlenül az életedben és minden történés a fejlődésedet szolgálja

Hogyan szolgálja az életem a lelki fejlődésemet, amikor
annyi rossz történik velem?

Az életed összefüggéseinek ismerete nélkül nem csoda, ha már úgy érzed, hogy az élet talán nem is szeret téged. Sokszor inkább az az érzésed, hogy minden ami körülvesz téged összeesküdött azért, hogy téged akadályozzon.

Meglehet néha valóban akadályokba ütközöl, de sokszor ez csupán a te érdekedet szolgálja, hogy felhívja a figyelmedet arra, hogy letértél az élettervedben vállalt utadról és folyton a saját fejed után mész.

Az életed egy folyamatos fejlődési folyamat

Ennek a fejlődésnek a során fokozatosan tudatára ébredsz egyéni teremtő képességeidnek, aminek segítségével a saját örömödre alakíthatod az életed, annak érdekében, hogy a megszerzett tapasztalatokkal még inkább a MINDENSÉG örök tudását gazdagíthasd.

Az előtted álló új spirituális korszakban a kezedbe kapod az erőt, aminek segítségével magad irányíthatod az életed. Az erő megtalálása és felismerése, azonban komoly felkészülést igényel tőled, ezért meg kell ismerned az életed eseményeinek teljes láncolatát és egységes egészként kell látnod az egymással összefüggő eseményes sorozatát.

Életed meghatározott terv szerint zajlik

Nem csak egyéni emberként kell megértened, hogy az életed meghatározott terv szerint zajlik, hanem azzal a ténnyel is szembesülnöd kell, hogy az életed része a nagy kozmikus tervnek, amiben Te is fontos szerepet töltesz be a jelen pillanatban is, akármennyire is jelentéktelennek érzed most az életed.

Ennek a tervnek a megismerése számodra nem csak lehetőség, de felelősség is, hiszen csak az egyéni küldetésed betöltése által valósíthatod meg az élettervedet, ez pedig az életedre ható és folyton változó energiák megértése nélkül szinte lehetetlen.

Kizárólag az életterved megismerése adhat számodra magabiztosságot arra nézve, hogy az életed jó irányba halad. Minden döntésed, amit az életedben a született terveddel szemben hozol boldogtalanságot okoz. Minden amit az életterveddel összhangban teszel, megelégedettséget és sikert hoz számodra.

Meg kell tudnod honnan jössz és merre tartasz

Vissza kell tekintened életed mögötted álló időszakára is, hogy lásd milyen fejlődési folyamaton mentél keresztül. Ebbe a fejlődési folyamatba kell elhelyezned az életed eseményeit, megértve azok mindenkori szükségszerűségét a felemelkedési folyamat során.

Egyetlen momentum sem volt hiábavaló az életedben, minden egyes mozzanatnak nélkülözhetetlen szerepe volt az életed alakulásában, akár jó, akár rossz élményként tekintesz rá jelen pillanatban. Ezek a történések és a belőlük leszűrt tapasztalatok tesznek azzá, aki vagy.

Semmit nem törölhetsz ki az életedből, és erre nincs is szükség! Minden ami veled idáig történt mostantól új megvilágításba kerül, és részévé válik a fejlődésednek, melynek ebben a pillanatban is aktív részese vagy. Amikor ezeket a mondatokat olvasod, útban vagy ahhoz a tudati megnyíláshoz, ami példa nélkül való az emberiség történetében, és a java még csak ezután következik majd.

Egy útmutatót adok a kezedbe az életed tervének megértéséhez

Ennek a folyamatnak a megértéséhez adok most egy 108 évre szóló számmisztikai előrejelzést adok a kezedbe, ami segít számodra megérteni a múltban történt eseményeket és segít elengedni mindazt, ami még visszatart. Ugyanakkor segít kristálytiszta jövőképet alkotni számodra, hogy az életed minden egyes pillanatában tudd jó irányba haladsz és helyes döntéseket hozol

shadow-ornament

Számmisztikai előrejelzés 108 évre

Nem számít mennyi idős vagy, mert ha már elmúltál
27 éves, de nem vagy még 81, akkor ez az elemzés mindenképpen hasznos útmutatás lesz a számodra.

shadow-ornament

Igen Péter, élek ezzel a különleges lehetőséggel kérlek, hogy készítsd el nekem a
Számmisztikai Előrejelzésem 108 évre

MEGRENDELEM AZ ELEMZÉSEM
shadow-ornament

Miről szól a 108 éves előrejelző elemzés?

A 108 évre szóló számmisztikai előrejelzés egy olyan személyre szóló útmutató elemzés, amit a születési dátumod alapján készítek el neked. Ez az elemzés évről évre haladva végigvezet téged felnőtt életed állomásain melynek során fokozatosan kibontakoztatod az életfeladatodat, és leszűröd belőle a szükséges tapasztalatokat.

A lelki fejlődésed szempontjából az évek nem januártól decemberig, hanem egyik születésnapodtól a másikig adják meg számodra az útmutatást arra nézve, hogy az adott évben milyen energia dominál az életedben. Ez az energia évről évre változik, és minden évben más és más lehetőséget tartogat számodra.

A lelki fejlődésed útja rajzolódik ki számodra a személyes energiák változásának megfigyelésével

Ha az energiáknak a ciklikus éves változását egymás mellé fűzzük, akkor összeáll számodra az egységes kép, ami olyan, mint egy igazgyöngyökből felfűzött csodálatos ékszer.

Az út visszafelé nézve olyan lesz számodra, mint egy utazás élménybeszámolója, vagy egy útinapló aminek segítségével sorra veheted életed eddigi éveinek tapasztalatait, és tanulhatsz belőlük. Az utadat előre mutatóan szemlélve pedig, egy csodálatos útiterv képe rajzolódik ki előtted, amiből megtudhatod milyen fantasztikus élmények várnak még rád életed hátralévő részében.

Hogyan működik ez az elemzés?

Az "Számmisztikai előrejelzés 108 évre" című elemzés hátterét az életedben működő és ciklikusan visszatérő energiák vizsgálata és értelmezése adja. Ahogy egy földi év során az évszakok, a hónapok, a hetek és a napok váltják egymást, majd újra és újra visszatérnek, ugyanúgy az életedben is működnek olyan energiák, amik befolyásolják a mindennapjaidat rövid vagy hosszútávon.

Ennek az elemzésnek a célja, hogy az életedben működő hosszútávú éves vagy több évig tartó hatásokat bemutassa számodra. Ezek a hatások olyan energiák az életedben, amik akkor is jelen vannak, ha nem veszel tudomást róluk. Ezek az energiák soha nem konkrét élethelyzeteket mutatnak be a számodra, hanem lehetőségeket bizonyos események bekövetkeztére. Ezek az energiák bizonyos típusú történéseknek kedveznek és bizonyos történéseket gátolnak az életedben.

Ezeknek a változó és visszatérő energiáknak az a céljuk, hogy mindig más nézőpontból tudj ránézni az életed eseményeire és ezáltal újabb és újabb tapasztalatokat szerezz. Földi létezésünk egyetlen célja, hogy tapasztaltabbak és bölcsebbek legyünk általa, de a tapasztalatszerzésnek nem feltétlenül szenvedésen keresztül kell megtörténnie.

A szenvedés és a problémák sorozata mindig azt üzeni számodra, hogy letértél az előre megtervezett ösvényről és itt az ideje, hogy visszatérj oda. Ez az elemzés rávilágít számodra, hogy az aktuális energiákat sokkal jobb segítő társként az életünkben tudni, mint folyamatosan szembehelyezkedni velük és állandóan az árral szembe úszni.

Hogyan épül fel ez az elemzés?

Az elemzés négy nagy részből áll, amiket az életednek négy nagy korszaka határoz meg. A gyerekkor és a fiatalkor, a fiatal felnőtt kor, a tapasztalt felnőtt és a bölcs felnőtt kor.

Mind a négy korszaka az életednek 27 évig tart, ezért ez az elemzés a születésedtől 108 éves korodig készült el, függetlenül attól, hogy fogsz-e még élni akkor, hiszen az életkorodat nem tudom meghatározni semmilyen módszerrel.

Az első fiatalkori és az utolsó bölcs felnőttkori időszakot rövid elemzésekkel készítettem el, mivel az elemzés legfőbb célja, hogy az életed két, a lélekfejlődésed szempontjából legaktívabb időszakában segítsen téged.

A két legaktívabb időszak az érett felnőttkor, amikor a küldetésed megvalósítása történik 27 és 54 éves korod között,  valamint a tapasztalt felnőttkor, amikor a küldetésed során szerzett tapasztalatok kiértékelése a cél 54 és 81 éves korod között.Az előtte lévő fiatalkori időszak a felépítés, az utána következő időszak pedig a lebontás időszaka, felkészülve a távozásra.

A személyes évek és az aktuális energiák

Az elemzés vázát a személyes éveid elemzése adja, ami 9 évente újra és újra visszatér, persze az életkorodtól függően változó formában. Az elemzés másik fontos vonalát az aktuális évek általános energiáinak elemzése adja, ami az egész emberiség számára ad az adott évben kollektív feladatot.

Ennek a két energiának az együttese határozza meg az adott évben megvalósítandó feladatodat életed aktív éveiben. Amíg az aktuális év mindig január 1-jén indul, addig a személyes éved mindig a születésnapoddal kezdődik el, ezért a két ciklus között van időbeli eltérés is.

A nagy kilenc éves ciklusok

Az elemzés különlegességét a nagy kilenc éves ciklusok elemzése adja, ami a lelki érettséged korának elérésétől számítva kilenc évente változik összesen öt cikluson keresztül. Ez a kilenc éves aktiválódási sorozat az életed legaktívabb időszakában történik, amikor a küldetésedet megvalósítod. Ez az aktiválódás az életedben kilenc évre ad meghatározó irányvonalat, amit a személyes évek helyeznek más és más megvilágításba.

shadow-ornament

Igen Péter, élek ezzel a különleges lehetőséggel kérlek, hogy készítsd el nekem a
Számmisztikai Előrejelzésem 108 évre

MEGRENDELEM AZ ELEMZÉSEM
shadow-ornament

Mit ad nekem ez az elemzés?

 • Magabiztosságot ad neked, ami abból ered, hogy megismered az életed történéseinek hátterében álló energetikai változásokat, így nem kell többé kiszolgáltatottnak érezned magad abban a tudatban, hogy “Soha nem lehet tudni, mit hoz az élet!”
 • Megmutatja számodra évről évre, hogy milyen lehetőségekkel kell számolnod, ezért segítségével tervezhetővé válik az életed. Nem kell többé nekifeszülnöd az életnek, mert ha valami nem sikerül, helyette képes leszel a történések mögé nézve megérteni a jelenlegi helyzet időszerűségét.
 • Eltűnik belőled az az érzés, hogy az élet jó és rossz időszakok váltakozása, amit felvált az a magabiztos érzés, hogy a lehetőségek és energiák ismeretében képes vagy minden időszakban a lehető legjobbat kihozni az életedből anélkül, hogy hagynod kellene, hogy az életed gumikötélen rángasson téged.

Nekem való ez az elemzés?

Ez az elemzés mindenképpen neked való ha...

 • …fontos számodra, hogy tisztában légy az életed történéseinek magyarázatával
 • …sokszor kerülsz olyan élethelyzetbe, amikor nem tudod, hogy miért ütközöl folyton akadályokba
 • …ha tudni szeretnéd, hogy az aktuális terveid megvalósulását mikor, milyen energiák támogatják
 • …ha szeretnél mindig tudatosan felkészülni az előtted álló időszak kihívásaira
 • …ha útmutatásra vágysz arra nézve, hogy egy adott időszakban mi az, amire van, és mi az amire nincs lehetőséged
 • …ha visszatekintve szeretnéd megérteni életed korábbi történéseinek miértjeit
 • …ha szeretnéd a kezedbe venni az életed történéseinek irányítását, mindig kihasználva az aktuális lehetőségeidet
 • …ha nem a megváltó csodára vársz, hanem az elemzést elolvasva hajlandó vagy tenni is önmagadért, és dolgozni az aktuális energiákkal

Mit várhatok és mit nem ettől az elemzéstől?

 • FIGYELEM! Ebből az elemzésből nem fogsz konkrét élethelyzetek konkrét leírásáról olvasni, mert ennek meghatározására a számmisztika módszereivel nem vagyok képes.
 • Ez az elemzés semmiképpen nem ad neked konkrét jóslatot az adott időszakra, tehát nem mondja meg neked például, hogy 2015. március 2-án találkozol egy férfival, aki egy nagy összeget ad át neked. Azt sem tudom megmondani belőle, hogy mikor fogsz meggyógyulni, vagy mikor rendeződnek az anyagi dolgaid pontosan. Erre sajnos nem vagyok képes a számok segítségével.
 • Ez az elemzés olyan energiákat és lehetőségeket fog számodra megmutatni, ami bizonyos történések megvalósulását támogatja, míg mások megtörténtét esetleg akadályozza. Az elemzés részletesen bemutatja az életed évről évre változó energiáit 27 és 81 éves korod között (ez éppen 2 x 27 = 54 év). Ez az időszak ugyanis, az életfeladatod betöltése és a tapasztalatok leszűrése szempontjából, életed legaktívabb része.
 • Az elemzés bemutatja számodra az életed nagy 9 éves ciklusait is, amelyek minden 9 évben változtatják meg körülötted a legfontosabb feladatot, amire abban a 9 évben figyelned kell. Ezek a 9 éves ciklusok a lelki érettséged betöltését követő évben indulnak el az életedben, ami 27 és 35 éves korod között történik meg. Ez az életkor a születési dátumod ismeretében pontosan meghatározható.

7 ok, amiért mindenképpen érdemes elolvasnod a 108 évre szóló számmisztikai előrejelzésed

 • Akkor is érdemes elolvasnod, ha életedben most olvasol először személyre szóló elemzést, mivel ez az elemzés önmagában is megállja a helyét, és útmutatást ad számodra az élet gyakran nehéz időszakaiban.
 • Az elemzés értelmezése nem igényel előzetes tanulmányokat, ezért bármiféle előzetes spirituális képzettség nélkül is könnyedén értelmezhető lesz számodra.
 • Mivel az elemzést készen kapod, ezért nincs szükséged bonyolult számítások elvégzésére, vagy a jelentések megkeresésére, hiszen ezt a munkát mi elvégezzük helyetted.
 • Ez az elemzés nem könyvekből összeollózott szöveg. Olyan egyéni módszer alapján készül, amit az életből merített gyakorlati tapasztalatok támasztanak alá.
 • Nem számít mennyi idős vagy, mert ha már elmúltál 27 éves, de nem vagy még 81, akkor ez az elemzés mindenképpen hasznos útmutatás lesz a számodra.
 • Mivel ez nem egy regény ezért az elemzés tanulmányozása nem vesz igénybe hosszú időt. Kezdésnek az is elegendő, ha az aktuális éved értelmezését kikeresed belőle, de persze van lehetőséged azonnal elmélyülni benne.
 • Ezt az elemzést évről évre, újra és újra érdemes lesz elővenned, mert minden egyes születésnapodon érdemes megnézned milyen időszak előtt áll az életed és azt is kiértékelheted, hogy mi történt veled az elmúlt évben összevetve az aktuális energiákkal.
shadow-ornament

Számmisztikai előrejelzés 108 évre

5.900 Forint helyett

MOST CSAK: 3.900 Forint
shadow-ornament

Nem veszel zsákbamacskát!

Olvass bele a teljes értékű mintaelemzésbe! A Te elemzésed pontosan így fog kinézni, amit a saját születési dátumodra személyre szólóan készítünk el neked.

100% pénzvisszafizetési garanciát vállalok az előrejelző elemzésre
30 NAPIG

Amennyiben az elemzésed 30 napos tanulmányozása során bármikor úgy érzed, hogy nem azt kaptad, amire számítottál mindenféle kérdezősködés nélkül visszafizetjük az elemzésed teljes árát

ÉRTÉKES AJÁNDÉKOK az előrejelző elemzésedhez KORLÁTOZOTT IDEIG!

AJÁNDÉK#1: Tervezd meg az életed című előadás

 

 

MP3 formában Letölthető Előadásanyag

Ha ismered a születési képletedben rejlő jelentést, ha tudod hogy a számok, amelyeket a születésed pillanatában kaptál, milyen jelentőseggel bírnak az életed alakulását tekintve, akkor ha tudatosan élsz azokkal a lehetőségekkel, amiket kaptál és amik alkalmat és lehetőséget adnak neked arra, hogy beteljesíthesd a küldetésedet és megtervezd azt az életet amit valóban élni szeretnél.

Persze tudatosan bánni a számokkal nem könnyű, de ez a gondolatébresztő előadás elegendő arra, hogy megértsd, elfogadd és felmérd – mit jelentenek az életedben, a családod történetének alakulásában vagy párkapcsolatodban azok a számértékek, amiket a születési dátumod határoz meg.

Töprengtél már azon hogy mi van azokon a horoszkópokon túl, amiket a magazinokban olvashatsz? Gondolkodtál azon, hogy a mély önismeret nem egy kívülről jövő iránymutatás, hanem olyan inspiráló tapasztalatok összessége, amik már most is benned vannak? Gondoltad volna hogy nemcsak a számoknak, de számok sorrendjének is jelentősége van? Ebből a rövid előadásból mindent megtudhatsz ahhoz, hogy a téma iránti mélyebb vagy tudatosabb érdeklődésed kialakulhasson.

Az AJÁNDÉK értéke: 1.960 Forint

shadow-ornament

AJÁNDÉK#2: A Boldogság képlete című előadás

 

a-boldogsag-keplete

 

MP3 formában Letölthető Előadásanyag

Mindannyian másképp keressük a boldogságot, de mindannyian a boldogság érzetét keressük, a belső megelégedettséget és a megnyugvást. Áttekintjük a születési képlet számításának részleteit, a benne foglalt többlet és hiányszámok jelentőségét, majd értelmezzük azt, hogy egy-egy hiányszám milyen tanulási feladatot rejt és miképpen van hatással párválasztásunkra, boldogság keresésünkre és életfelfogásunkra. Tudj meg te is többet a számokról amelyek kísérik az életedet, és ismerd fel azokat a lehetőségeket, amik a születési képletedben rejlenek!

 

Az AJÁNDÉK értéke: 1.960 Forint

shadow-ornament

AJÁNDÉK#3: Önmagad felszabadításának
11+1 lépése című előadás

 

onmagad-felszabaditasanak-11+1-lepese

 

MP3 formában Letölthető Előadásanyag

Ha valóra akarod váltani az álmaidat, akkor komoly áldozatokat kell hoznod érte és vállalnod kell az oda vezető utat is. Létezik egy út amit te sem tudsz kikerülni, ha igazán komoly céljaid vannak az életedben.

Az életed személyes sikere soha sem a véletlen műve. Találd meg azokat az életszituációkat amiben adott módon keresed a boldogságot, ismerd fel azt az archetípust, ami legjobban azonosítható a személyiséged alakulásával, hiszen egy meghatározott utat járunk be az életünk során mindannyian. Ha feltetted már sokszor magadnak a kérdés, hogy mit keresel egy adott helyzetben? Akkor mindig keresd meg annak a lehetőségét hogy tanulj, hogy példákat állíts magad elé a sikerről és az ambícióról – és ismerd fel azt, hogy változásra van szükséged! Ha a szívedre hallgatsz a céljaid beteljesítése során, akkor a vágyaid útjában nem állhat semmi!

Rendhagyó előadás, ritkán említett összefüggésekkel és felismerésekkel a spiritualitás és az eredményes élet képletének határmezsgyéjén.

 

Az AJÁNDÉK értéke: 1.960 Forint

shadow-ornament

AJÁNDÉK#4: Meditatív képek a felemelkedéshez

 

bonusz-meditativ-kepek

 

Elektronikus PDF formában letölthető képes útmutató ahhoz, hogy megértsd az életedet alakító energiák működését.

Ez a képes útmutató, ami a “Számmisztikai Előrejelzés 108 Évre” című személyes elemzés kiegészítő melléklete sokkal több annál, mint aminek elsőre látszik.

Az egyéni életedben megjelenő energiákat meditatív képekben is bemutatja számodra, kiegészülve a hozzá kapcsolódó racionálisan felfogható jelentéstartalommal, de önmagában is olvasható tudatfejlődési tér- kép is egyben.

Ez a képes útmutató egy olyan információs csomag, ami összekapcsol téged lényed különböző dimenzióival és felébreszti benned az egyéni életeden átívelő tapasztalatok emlékeit, amik a végtelenből indultak útnak és a végtelenbe térnek vissza.

Az AJÁNDÉK értéke: 1.960 Forint

shadow-ornament

Számmisztikai Előrejlezés 108 Évre +
Értékes Ajándékcsomag

report4-new-bonuszcsomag

Az ábrázolás jelképes. Az előrejelző elemzést, a meditációs füzetet és az előadásanyagokat letölthető elektronikus formában küldjük el neked

shadow-ornament

 • 108 ÉVRE SZÓLÓ SZÁMMISZTIKAI ELEMZÉS - 5.900 Ft értékben
 • TERVEZD MEG AZ ÉLETED C. SZÁMMISZTIKAI ELŐADÁS - 1.960 Ft értékben
 • A BOLDOGSÁG KÉPLETE C. SZÁMMISZTIKAI ELŐADÁS - 1.960 Ft értékben
 • ÖNMAGAD FELSZABADÍTÁSÁNAK 11+1 LÉPÉSE - 1.960 Ft értékben
 • MEDITATIV KÉPEK A FELEMELKEDÉSHEZ - 3.900 Ft értékben
shadow-ornament

Összesen: 15.680 Forint értékű csomag

MOST CSAK: 3.900 Forint

Igen Péter, élek ezzel a különleges lehetőséggel kérlek, hogy készítsd el nekem a
Számmisztikai Előrejelzésem 108 évre

MEGRENDELEM AZ ELEMZÉSEM
shadow-ornament