2018 csodálatos évében megnyílik számodra Univerzum kapuja

Az Univerzum teremtő erői hozzád áramlanak, hogy semmiben ne szenvedj hiányt

Az előtted álló csodálatos évben olyan különleges erők érkeznek az életedbe, amiknek hatására megnyílik a spirituális csatornád és elkezd áramlani hozzád az Univerzum végtelen bölcsessége, szeretete, útmutatása és gondviselése. Az Univerzum erői csupán annyit kérnek tőled, hogy bízz meg bennük, mert soha nem hagynak magadra téged. Az energiák most azt ígérik neked, hogy soha többé nem leszel egyedül, mert a köztetek lévő távolság szinte eltűnik majd az előtted álló 2018-as évben.

Olyan érzékeny leszel most, mint egy antenna és úgy fogsz tudni beszélni az Univerzum segítő erőivel, mintha csak a legjobb barátodat hívnád fel telefonon. Az Univerzum abban akar most segíteni neked, hogy együtt képesek legyetek felébreszteni a születésedtől fogva benned élő csodálatos teremtő erőt. Itt az ideje, hogy hozzákezdj a felkészüléshez, mert amikor ez az energia megérkezik hozzád nem hagy sok választási lehetőséget neked. Semmitől nem kell megijedned, egyszerűen csak fel kell készülnöd arra a fantasztikus változásra, ami most előtted áll.

A döntés a tiéd, mint mindig most is a tiéd, ezért két lehetőség közül választhatsz

Tudatosan felkészülsz a 2018-as év energiáinak érkezésére, felemeled a saját rezgésed és elkezdesz együtt dolgozni velük, aminek hatására megnő az önbizalmad és óriási erőre teszel szert.

VAGY

Egyedül vágsz neki az útnak és vállalod a bizonytalanságot, ami azáltal érkezik az életedbe, hogy elveszíted a kapcsolatot az aktuális energiákkal és engeded, hogy az alacsony rezgésű energiák félelmet keltsenek benned.

Sokan még mindig azt gondolják, hogy az életük kiszámíthatatlan események sorozata, de tudom, hogy Te nem így gondolod

Hosszú évek óta dolgozol magadon, mert mélyen legbelül mindig is tudtad, hogy létezik egy náladnál magasabb rendű erő, aminek célja van veled. Az életedbe érkező változások kiszámíthatóak és megismerhetőek ezért fel tudsz készülni rájuk. Minden egyes év egy óriási tanulási feladatot hoz az életedbe, amit akkor fogsz tudni sikerrel megoldani, ha nem ülsz ölbe tett kézzel, hanem felkészülten vársz rá.

Fénymunkás vagy és azért születtél, hogy felismerd az Isteni Önmagad. A 2018-as év energiái ebben segítenek neked és ha együtt működsz velük, akkor most egy olyan szoros és elválaszthatatlan kapcsolatot építhetsz az égiekkel, amit akkor sem fogsz többé elveszíteni, ha bajban leszel. Képessé válsz arra, hogy bárhol és bármikor segítségért és útmutatásért fordulj az Isteni Éneden keresztül az Univerzum erőihez, akik minden pillanatban a segítségedre sietnek.

  • Akarod  felkészülten várni a 2018-as év energiáinak az érkezést?
  • Akarsz minden egyes napra kézzel fogható gyakorlatias útmutatást kapni az előtted álló évre?
  • Akarod, hogy hónapról hónapra az energiákra hangolódva egyre kiegyensúlyozottabb és magasabb rezgésű legyél?
  • Akarod, hogy egész évben melletted legyek és fogjam a kezed, hogy soha egyetlen pillanatra se bizonytalanodj el?
  • Akarod, hogy  minden egyes nap megerősítselek abban, hogy jó irányba tart az életed?

Ha IGEN, akkor a 2018 A Teremtés Éve című 12 Havi, 52, Heti és 365 Napi Számmisztikai Útmutató Könyveket és a 12 Áthangoló Vezetett Meditációt neked készítettem 

Bemutatom

A 2018 A Teremtés Éve

című 12 Havi, 52, Heti, 365 Napi Számmisztikai Útmutató Könyveket és a 12 Áthangoló Vezetett meditációt

Egy a 2018-as év minden napjára szóló átfogó útmutató csomagot készítettem számodra, aminek segítségével minden egyes nap magabiztosan tudni fogod, hogy jó irányba tart az életed

 

Hogyan segít neked a 12 Havi Számmisztikai Útmutató?

A 2018 A Teremtés Éve - 12  Havi Számmisztikai Útmutató című kötet egy éves útmutató térkép és kalendárium, amit érdemes legalább minden hónap elején elővenned, hogy elolvashasd a következő időszakban rád váró kihívásokat. Ugyanakkor érdemes visszatekintened az elmúlt hónap történéseire is, hogy megérthesd mi történt az életedben és ennek mi volt a mélyebb jelentősége. Ugyanakkor akár napi szintű útmutatásért is fordulhatsz hozzá, ha egy nehéz döntést kell meghoznod vagy egy kihívást jelentő élethelyzetben kell helyt állnod.

Ez a könyv sokkal több, mint amit a hagyományos éves horoszkóp könyvekből megszoktál, ugyanis nemcsak az energiákat mutatom be neked hónapról hónapra, hanem gyakorlati feladatot is adok, hogy képes legyél befogadni az adott időszak energiáit. Ha megtanulsz az aktuális energiákkal együttműködésben élni, akkor nem kell többé az árral szemben úszva azon gondolkodnod, vajon miért nem úgy sikerülnek a dolgaid, ahogyan szeretnéd.

Ez a könyv egy éves spirituális útmutatót tartalmaz

Minden évnek megvan az egyedi fejlődési íve, amit mindannyiunk számára tartogat. Ez a fejlődési terv a számok szimbólumán keresztül megismerhető és útmutatásul szolgál arra nézve, hogy az adott évben mire kell a leginkább odafigyelned. Ha minden hónapban fellapozod ezt a könyvet, figyelembe veszed az útmutatásait és elvégzed a gyakorlati feladatokat, akkor biztos vagyok benne, hogy az önbizalmad az egekbe fog szárnyalni. Nem kell többé magadat hibáztatni semmiért, mert semmi nem azért történik, hogy megbüntessen téged, hanem azért, hogy tanulj belőle.

Azt javaslom, hogy az év elején olvasd végig a könyvet elejétől a végéig, hogy lásd magad előtt a nagy képet, hogy merre is tartunk az idén. Ne csak olvass, hanem jegyzetelj is! Figyeld meg, hogy melyik fejezet milyen érzéseket kelt benned és írd le a megfigyeléseidet! Amelyik hónapnál feszültséget érzel, ott az átlagosnál több dolgod lesz az idén, így előre fel tudsz készülni a rád váró kihívásokra.

Hogyan segít neked az 52 Heti Számmisztikai Útmutató?

A 2018 A Teremtés Éve - 52  Heti Számmisztikai Útmutató című kötetet azért írtam számodra, hogy heti szintű útmutatással szolgáljon az életed eseményeinek megértésében. Gyakran történnek az életedben olyan váratlan fordulatok, látszólag érhetetlennek tűnő események, amiknek a hátterét az aktuális energiák munkájában kell keresned. Ha folyamatosan tanulmányozod az energiák üzeneteit, akkor felkészülten tudod fogadni az életed eseményeit és ki tudod hozni belőlük a legnagyobb fejlődési lehetőséget és ezzel együtt a legnagyobb boldogságot is.

A heti energiák nem konkrét eseményeket, hanem energetikai hatásokat jeleznek elő, ami az életed konkrét eseményein keresztül nyilvánul meg.  Az energiák üzenetét, mint egy útmutatást használhatod arra, hogy a saját életed eseményeit megértsd. Ez a könyv abban segít téged, hogy a látszólag értelmetlennek tűnő és véletlenszerű események értelmet nyerjenek egy nagyobb összefüggésben.

Ez a könyv segít megtalálni a belső egyensúlyodat

Amikor megmagyarázhatatlan feszültség lesz úrrá rajtad, akkor a saját rezgésed és az éppen aktuális energiák rezgései nincsenek összhangban egymással. Minél inkább elhangolódsz az energiák rezgéseitől, annál nagyobbra nő a feszültséged. Ennek a könyvnek a sorait olvasva tudatosíthatod magadban, hogy mi történik pontosan körülötted és ezáltal elindul az összehangolódási folyamat az energiákkal.  Amikor az energiákkal összhangba kerülsz, eltűnik belőled a feszültség és úrrá lesz rajtad a béke. Ha nem találod a helyed, vagy bizonytalannak, esetleg magányosnak érzed magad lapozd fel ezt a könyvet és olvasd el, hogy milyen energiák vesznek most körül és milyen üzenetet akarnak átadni neked.

A történések megértésével ajtót nyitsz az energiák számára, amik most már szabadon áramlanak rajtad keresztül, magukhoz emelnek és kiegyensúlyoznak téged. Azt javaslom neked, hogy a könyv olvasásával párhuzamosan vezess naplót az életed eseményeiről, amit minden vasárnap egy füzetben összegezhetsz, így megláthatod az összefüggéseket az általam közvetített üzenetek és az életed valós történései között.

Hogyan segít neked a 365 Napi Számmisztikai Útmutató?

A 2018 A Teremtés Éve - 365  Napi Számmisztikai Útmutató című egy személyes kalendáriumnak szántam, amit a születési dátumod alapján személyre szólóan készítek el neked, Ezt a kötetet napi szinten érdemes forgatnod, főleg akkor, ha az életed egy eseménydús időszakába értél, vagy egy nagy változás van folyamatban körülötted. Akkor is érdemes beletekintened, ha egy különös időszakban nem érted miért történik veled az, ami történik, ilyenkor a nap végén érdemes megnézned, hogy mi volt az adott nap személyes és általános hatása, de ilyenkor se feledkezz meg a személyes hónapról és napról az életedben.

Az életed újra és újra ismétlődő ciklusokból áll, ami mindig magasabb és magasabb szinten mutatja meg számodra ugyanazt az élethelyzetet, annak érdekében, hogy tanulhass belőle. Az ember a földi élete során három dimenzióban létezik, ami nem csak a térbeli kiterjedésre utal. A hármasság kifejezi, hogy egyszerre vagyunk szellemi, lelki és fizikai létezők itt a Földön.

A legerősebb és az életünket legjelentősebben formáló ciklus az éves ciklus, vagy más néven a személyes év rezgése, ami a szellemiségünkre, ezen keresztül pedig a gondolkodásunkra gyakorolt energetikai hatást mutatja meg, ami évről-évre változik. A következő ciklus, a havi ciklus, ami a lelki életünket és ezen keresztül az érzelmeinkre gyakorolt energetikai hatást mutatja meg, ami hónapról-hónapra változik. A harmadik ciklus a napi ciklus, ami a fizikai testünkre és ezen keresztül a cselekedeteinkre gyakorolt energetikai hatást mutatja meg, ami napról-napra változik.

Ez a könyv napi szintű útmutatást ad az életedhez

Ennek a hármas ciklusnak a születési dátumból számítható számértéke van, aminek jelentését értelmezve napi szintű útmutatást készítek  az életedhez. Ez a hármas személyes ciklus a születésed pillanatában indul, amikor az első lélegzetvétel kitágítja a tüdődet. A 365 napi útmutató erre a  hármas ciklusra épül. A születési dátumodból kiszámítottam számodra, az aktuális személyes évedet, valamint a havonta változó személyes ciklusodat és a naponta változó napi ciklusodat. Az éves és a napi ciklus egy 1-től 22-ig számot eredményez, míg a havi ciklust 1-től 18-ig értelmezzük, mivel a 18-as szám szoros kapcsolatban áll a Holddal és ezen keresztül az érzelmi változással is.

A fentieken kívül minden egyes napra az elkövetkezendő egy évben kiszámítottam neked a nap általános hatását is, ami mindenki számára egyformán érvényes. Ez azért lesz nagyon hasznos a számodra, mivel nagyon sokszor az év során belekezdesz valami hosszan tartó új feladatba, esetleg elindul egy új kapcsolat az életedben.

Az általános hatás megmutatja számodra, hogy milyen tanulságot hordoz majd az életedben az éppen aznap kezdődő folyamat. (Pl: Az adott napon elkezdesz dolgozni egy új munkahelyen, vagy megismerkedsz valakivel, akkor kikeresve a nap általános leírását, megtudhatod, hogy mire számíthatsz, vagy mire kell odafigyelned.)

Hogyan segít neked a 12 Áthangoló Vezetett Meditáció?

A 2 12 Áthangoló Meditációk célja, hogy hónapról-hónapra segítsenek neked abban, hogy a spirituális rezgésedet megemeld és ezáltal te magad is egy magasabb szintre emelkedj az energiák áramlásával összhangban. A 2018-as év minden egyes hónapjához készítettem egy önálló meditációt. Az aktuális hónaphoz tartozó vezetett meditációt érdemes akár hetente több alkalommal is elvégezned, mivel az adott időszakban bármilyen körülmények között segít megtalálni a belső egyensúlyodat.

A Meditáció a létező legcsodálatosabb eszköz, aminek a segítségével kapcsolatot teremthetsz a téged körülvevő és a benned élő energiákkal. Az életed akkor válik kiegyensúlyozottá és boldoggá, ha az energiákkal együttműködésben és összhangban éled. Amikor feszült, lehangolt, energiátlan vagy, akkor az energiák nem tudnak szabadon áramlani a spirituális csatornádban, ezért nem tudsz kapcsolódni hozzájuk. Ilyenkor arra van szükséged, hogy áthangold magad az alacsonyabb energetikai szintről arra az energetikai szintre, amin az aktuális energiák próbálnak kapcsolatot teremteni veled.

Ez a 12 Vezetett Meditáció ráhangol téged az aktuális hónap energiáira

Januári meditáció - A Bőség Kertje: A január hónap a megvalósulás és beteljesülés energiáit hozza el neked. Ebben a meditációban a Bőség Fájának segítségével útnak indíthatod egy kívánságod megvalósulását.

Februári meditáció - Az Építkezés Kertje: A február hónap az építkezés és a stabilitás energiáit hozza el neked. Ebben a meditációban megépítheted a saját templomodat, ami az új életed megteremtésének szimbóluma.

Márciusi meditáció - Az Elengedés Kertje: A március hónap az elengedés energiáit hozza el neked. Ebben a meditációban leteheted a hátadon cipelt terheket és egy különleges patak segítségével elengedheted őket.

Áprilisi meditáció - A Vágyak Kertje: Az április hónap a vágyaid megvalósulásának energiáit hozza el neked. Ebben a meditációban egy varázsgömb segítségével megpillanthatod a szíved legnagyobb vágyát.

Májusi meditáció - A Kísértések Kertje: A május hónap a kísértések legyőzésének energiáit hozza el neked. Ebben a meditációban szembenézhetsz a kísértésekkel, amik le akarnak téríteni az utadról és megtudhatod, hogyan győzheted le őket.

Júniusi meditáció - A Tisztánlátás Kertje: A június hónap a jövőd tisztánlátásának energiáit hozza el számodra. Ebben a meditációban megpillanthatod azt a jövőt, amit a mostani gondolataid hoznak létre és ha akarod, akkor változtathatsz rajta.

Júliusi meditáció - A Világosság Kertje: A július hónap az önmagaddal kapcsolatos felismerések energiáit hozza el neked. Ebben a meditációban egy bölcs segítő választ ad az életeddel kapcsolatos fontos kérdéseidre.

Augusztusi meditáció - A Képességek Kertje: Az augusztus hónap a rejtett képességeid felszínre törésének energiáit hozza el neked. Ebben a meditációban megtalálhatod és fényesre csiszolhatod egy benned élő kibontakozásra váró képességedet.

Szeptemberi meditáció - Az Erő Kertje: A szeptember hónap a belső erőd felismerésének energiáit hozza el neked. Ebben a meditációban egy sötét és egy fényes tükör megmutatja a sötét és a világos oldaladat, amiket egyesítve hatalmas erő szabadul fel benned.

Októberi meditáció -  A Fény Kertje: Az október hónap a benned élő fény felébresztésének energiáját hozza el neked. Ebben a meditációban megtanulhatod felébreszteni, megerősíteni és sugározni magad körül a benned élő fényt.

Novemberi meditáció - Az Újjászületés Kertje: A november hónap az alacsonyabb energiaszintű erők elengedésének energiáját hozza el neked. Ebben a meditációban  magad mögött hagyhatod azokat az erőket, amik már nem támogatják a fejlődésed.

Decemberi meditáció - Az Isteni Én Kertje:  A december hónap az Isteni Éneddel való találkozás energiáit hozza el neked. Ebben a meditációban leülhetsz az Isteni Éned aranytrónusára és az energiádat felemelheted az ő rendkívül magas rezgésű energiáihoz.

A 2018 A Teremtés Éve Című Könyvcsomag Megrendelése

2017-az-ujjaszuletes-eve-konyvcsomag-es-elemzes

pipa12 HAVI Számmisztikai Útmutató Könyv
pipa12 HAVI Számmisztikai Útmutató Hangoskönyv CD
pipa52 HETI Számmisztikai Útmutató Könyv
pipa52 HETI Számmisztikai Útmutató Hangoskönyv CD
pipa12 Vezetett Áthangoló Meditáció A 2018-as év energiáira
pipa365 Napi Számmisztikai Útmutató Személyre Szóló Elemzés
pipa365 NAP V.I.P Tagság egy zárt facebook csoportba, ahol személyesen kérdezhetsz tőlem egész évben
pipaDÍJMENTES MAGYARORSZÁGI SZÁLLÍTÁS
pipa100 % PÉNZ VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

A 2018 A Teremtés Éve könyvcsomagod kiválasztása

Személyre Szóló 365 Napi Útmutató

Rendeld meg a könyvcsomagod mellé a 365 Napi Számmisztikai Útmutatót is

Ezt a kötetet személyre szólóan a születési dátumod alapján készítem el neked a 2018-as éved minden egyes napjára.

A 365 Napi Útmutatót 2018 április 1-től 2019  március 31-ig készítem el neked, így garantáltan nem maradsz le semmiről!


9.990 Ft
 HELYETT MOST CSAK +4.990 Ft

Pipáld ki, ha kéred a 365 Napi Számmisztikai Útmutatót is!

Születési adatok az elemzéshez

Személyes adatok

Szállítási adatok

Fizetési lehetőségek

A megrendelésed véglegesítése

Ft* / EUR*
* Az összeg tartalmazza az Áfa-t