A most érkező energiák minden csodát megadnak, amit régóta kértél

Ezen a héten az idei év intenzív energiái már nem lesznek szélsőségesen aktívak, de még mindig hullámokban hoznak majd neked feszültséget és túlérzékenységet. Lesznek olyan napok, amikor a kettő együtt lesz jelen az életedben. Ez továbbra is arra sarkall téged, hogy tudatosan tartsd magasan a rezgésed és ne engedd meg, hogy a negatív energiák irányítsanak. Ha ismered a céljaidat és teszel értük minden nap, akkor ezeket az energiákat úgy irányíthatod, hogy téged támogassanak és ne ellened dolgozzanak.

Ebben a hónapban és ezen a héten is érezheted már azt a jótékony hatást, ami az idei évben végzett munkád eredményét mutatja neked. Most hirtelen kapod meg azokat a dolgokat, amiket régóta kértél, mert mostanra érett be a gyümölcs, ami ezt lehetővé teszi számodra. Véget ért a hosszú várakozás, de ne felejtsd el azt sem, hogy a gyümölcsöt neked kell elvenned az asztalról, mert senki nem fogja a szádba tenni. Ne felejtsd, hogy te vagy a felelős az életedért, amit tálcán kínál számodra, azért legalább nyújtsd ki a kezed.

A 10. hét energiáinak számmisztikai képlete

2017.03.06
2   8    3   6
10           
1        9
10
1

Kattints ide és a születési dátumod alapján díjmentesen elkészítem neked a 2017 évi számmisztikai előrejelzésed>>>

Az 1-es szám energiája semmiképp nem engedi, hogy megfeledkezz róla miről is szól az idei év

Az idei év az újjászületés és az új spirituális energiák éve. Nem szabad, hogy visszavonulót fújj, mikor a munka jelentős része még előtted áll. Ez az év nem a pihenésről szól. Ne feledd, hogy most kell megalapoznod a következő kilenc éved eredményeit. Amiért most dolgozol annak lesz eredménye, amiért nem teszel semmit attól ne várd, hogy gyümölcsöt teremjen számodra. Ez az év a teremtő energiák éve, meg kell tanulnod használni ezt az erőt.

Tanulni csak ismétléssel és gyakorlással lehet, ezért ez az energia nem engedi, hogy lankadjon a figyelmed. Fel kell venned a ritmust és el kell fogadnod, hogy ez egy intenzív időszak, ami tőled is erőt és figyelmet követel. Nem marad jutalom nélkül a most befektetett energiád, de az út jelentős része még hátra van. Emlékeztesd magad a legfontosabb céljaidra és a legmerészebb álmaidra, mert ez az energia azok megvalósítását segíti elő.

A 10-es szám energiája megerősíti a kialakulóban lévő új képességeidet

A 10-es szám energiájához korábban az egyszer fent, egyszer lent sorskerekének változását tulajdonítottuk. Csakhogy az idei évtől kezdve a sorsod a te kezedben van és annak irányításához két csodálatos képességet is kaptál, a Belső Irányítás útmutatásait és a Tudatos Teremtés képességét. A két képesség egymással kéz a kézben jár és a te legfontosabb feladatod az idei évben, hogy ezeket a képességeket gyakorold egészen addig, amíg az életed mindennapi részévé nem válnak.

Ez az energia újra és újra szembesít téged a tanulás és a gyakorlás szükségességével. Nem elég tudni, használni is kell a gyakorlatban. Ha csak olvasod az előrejelzéseket, de nem változtatsz semmit a hozzáállásodon az olyan, mintha az időjárás-jelentés vihart jelezne te mégis esernyő nélkül egy vékony ruhában indulnál útnak. Az energiák útmutatása akkor ér valamit, ha alkalmazkodsz a megváltozott körülményekhez. Ez az energia abban segít téged, hogy könnyebben tudj alkalmazkodni.

Kattints ide és a születési dátumod alapján díjmentesen elkészítem neked a 2017 évi számmisztikai előrejelzésed>>>

A 6-os szám energiája megerősít téged abban, hogy jó irányba indultál el

Ez az energia abban támogat téged, hogy a szíved szerint hozd meg a döntéseidet, de utána higgy abban, hogy jól döntöttél. Ameddig erős benned a vágy addig könnyű kitartani a döntésed mellett, de amint a vágy alább hagy ott  a mindennapi izzadságos munka, ami sokszor kedvedet szegi. Ez az energia emlékeztet rá, hogy azért indultál útnak, mert örömödet lelted egy lehetőségben.

Ez az örömérzés és a hozzá társuló vágy most újra megjelenik, hogy megerősítsen téged az elhatározásodban. Amikor úgy érzed elment a kedved attól, amit éppen csinálsz mindig emlékeztesd magad arra, hogy miért is indultál útnak. Keresd meg magadban a vágyad forrását és adj neki megerősítést. Ez azt jelenti, hogy teremts örömet és sikerélményt magad számára az úton. Akármilyen kis eredményt érsz is el állj meg egy pillanatra és ünnepeld meg.

A 9-es szám segít neked abban, hogy lásd az értelmét annak ami veled történik

Ez az energia azért érkezik most, hogy arra biztasson téged, hogy szánj időt a nyugalmas szemlélődésre, amikor néhány lépést hátrébb lépve megpillanthatod azt a csodás képet, aminek a megfestésén dolgozol. Ha nem látod az értelmét a munkádnak, akkor az azért van, mert szem elől tévesztetted a célod. Ha elvesztetted a lelkesedésed, akkor állj meg és adj csendes időt magadnak arra, hogy fel is fogd azt a munkát, amit végzel.

Egy lépést hátralépve egészen más nézőpontból látsz majd rá az elért eredményeidre. Ehhez az kell, hogy egy kis időre teljesen abbahagyd és megfeledkezz róla. Amikor visszatérsz hozzá és újra megnézed, amit idáig elvégeztél látni fogod, hogy mennyi csoda, mennyi öröm és szépség van benne. Ez nem fog magától megtörténni, hacsak te magad nem teremtesz lehetőséget rá.

Hinni magadban annyi, mint megbízni abban a csodálatos Isteni energiában, ami benned van és ami körülvesz téged…

A saját energiád együtt akar dolgozni a hozzád beáramló csodálatos energiákkal és egyedül te akadályozhatod ebben azzal, ha félsz, aggódsz, mert nem érted mi történik körülötted. Ha folyamatosan követed az energiák útmutatásait, akkor a  félelem helyett a bizonyosság költözzön a szívedbe, hogy a világon minden, de minden rendben van és semmitől nem kell félned. Az energiák minden támogatást megadnak neked és ezt személyesen akarják elmondani neked a könyv sorain keresztül.

Az első lépésben a születési dátumod alapján elkészítem számodra a 2017-es évre szóló személyes előrejelzésedet, amiből megtudhatod, hogy milyen feladatot kaptál az előtted álló csodás évre. Azt is megmutatom mi az a három nagy kihívás, amivel szembe kell nézned 2017-ben és utat mutatok számodra a megoldáshoz is.

Kattints ide és a születési dátumod alapján díjmentesen elkészítem neked a 2017 évi számmisztikai előrejelzésed>>>

mit_hoz_neked_2017_fekvo_banner

About The Author

Schilling Péter

A 2019 A Bőség Éve, az Ébredj Fel! és a Nincsenek Véletlenek című spirituális sikerkönyvek szerzője. Üzeneteit és útmutatásait közel 60.000 olvasó követi hétről hétre. Péterről kevesen tudják, hogy eredetileg villamosmérnök, és korábban évekig szoftverfejlesztő mérnökként dolgozott. Már 18 éves korában megismerkedett a spirituális filozófiákkal. Hatalmas fordulatot vett az élete, amikor 2002-ben beiratkozott egy spirituális szabadegyetemre, ahol megismerkedett az emberi tudat fejlődésének szimbolikus rendszerével, a számmisztikával és a tarotval. Ez az élmény örökre megváltoztatta a világról alkotott minden addigi elképzelését. Elhatározta, hogy kísérletként kezeli az életét és figyelni kezdte, milyen hatással vannak rá a különböző energiák, amiket a számmisztika módszereinek segítségével képes kiolvasni. Már az első megfigyelései is döbbenetes felismeréseket hoztak számára, amiket 2008 óta folyamatosan megoszt olvasóival gyakorlatias útmutatók formájában.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment-template.php on line 1478

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment.php on line 921

Fatal error: Uncaught Error: Cannot create references to/from string offsets in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment.php:927 Stack trace: #0 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment-template.php(1482): separate_comments('') #1 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-content/themes/optimizePressTheme/themes/3/single.php(74): comments_template('/comments.php', true) #2 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/template-loader.php(77): include('/web/indigoonli...') #3 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-blog-header.php(19): require_once('/web/indigoonli...') #4 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/index.php(17): require('/web/indigoonli...') #5 {main} thrown in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment.php on line 927