A héten érkező energiák szétrobbantják körülötted a falakat

Számmisztikai előrejelzés január harmadik hetére

Ezen a héten tovább folytatódik az idei év rendkívül intenzív energiáinak beáramlása, azonban a hét végére némileg mérséklődik majd ez a hatás, ami az ezzel járó feszültségek enyhülését is elhozza számodra. Ezen a héten két olyan jótékony energia is megerősödik körülötted, ami mindkettő jelen van egész hónapban, de ezen a héten kimondottan érezni fogod a hatását. Mindkét energia abban segít téged, hogy észrevedd és ledöntsd magad körül a múlt szürke és korlátozó falait.  Ezek a falak korábban segítettek és megvédtek téged, de mostanra akadályokká váltak.

Lassan elkezded megérteni, hogy az idei év intenzív energiáit azért kapod, hogy utat nyissanak számodra egy új és eddig ismeretlen valóságba. Ezen a héten a körülötted lévő fal elszenvedi az első komoly veszteségeit, ami meggyengíti az eddig stabilnak hitt korlátaidat. Olyan energetikai sokkot kaptak már ezek a falak az idei évben, hogy mostanra komoly rések keletkeztek rajta amin kitekintve megláthatod milyen sokszínű és érdekes a falon túli világ. Egyszer csak érezni kezded a hívást, hogy a falat végkép ledöntve kilépj a keretei közül.

A harmadik hét energiáinak számmisztikai képlete

2017.01.16
2  8   1   7
10
1       8
9

Kattints ide és a születési dátumod alapján díjmentesen elkészítem neked a 2017 évi számmisztikai előrejelzésed>>>

A 7-es szám energiája most megmutatja számodra az előtted álló lehetséges utakat

A 7-es szám energiája most azért erősödik meg, hogy rámutasson a korlátokra, amik között eddig éltél és utat mutasson számodra a korlátokon túli világban. Egy olyan életre kapsz most meghívást, ahol többé nincsenek előre kijelölt utak, jól kitaposott ösvények, amit könnyedén követhetnél. Bármerre nézel is a falaidon ütött lyukakon keresztül lehetőségek tömkelegét látod, amerre érdemes lenne elindulnod.

Figyelj befelé, mert a 7-es szám energiája arra is felhívja a figyelmed, hogy egyre erősödik benned egy hívás, ami megmutatja merre van a számodra legnagyobb boldogságot hozó irány. Ugyan arra sincs a jól megszokott kitaposott ösvény, de korlátlan szabadságot kapsz most ahhoz, hogy az ösvényt te magad taposd ki olyan irányba, amerre a szíved hív.

A 16-os szám olyan erővel ruház fel téged, aminek a segítségével legyőzheted a még visszatartó erőket

A 16-os szám energiája akkor jelenik meg az életedben, amikor egy adott energetikai állapot már nem tartható fenn tovább és mindenképpen változásra van szükséged. Ha kell ez az energia olyan  erőket aktivál amik kirobbantanak téged a mesterségesen fenntartott légvárak illúziójából. Ne álltasd magad azzal, hogy megjavíthatod azt, ami már régóta nem működik. A megoldás, hogy lerombolod a börtön falait magad körül, hogy kitörhess és útnak indulhass az új valóság felé.

Kattints ide és a születési dátumod alapján díjmentesen elkészítem neked a 2017 évi számmisztikai előrejelzésed>>>

A 8-as szám energiája most megmutatja számodra milyen óriási lehetőségek várnak rád

A  8-as szám energiáját azért kapod most, hogy legyen elég bátorságod elindulni. Semmitől nem kell félned, mert ez az év mindenképp sikert ígér, csak annyi a dolgod, hogy megtedd a szükséges lépéseket. Ez az energia átvezet téged a régi világból az új világba. Ez az új világ nem a régi világ egy tágasabb változata, hanem a spirituális dimenzióváltás következtében egy fejlettebb és magasabb rezgésű valóságba vezet téged.

Nagyon intenzív belső késztetést érzel, hogy elindulj ebbe az  új valóságba. Figyelj, hogy ezt a késztetést nem a félelmeid vagy mások noszogatása indítja el, hanem kizárólag belülről érkezhet. Csak akkor indulj útnak, ha ellenállhatatlan vágyat érzel erre. Ha bizonytalan vagy, akkor szánj időt a befelé fordulásra és várd meg a Belső Irányítás útmutatásait, amiket egyértelműen fel fogsz ismerni a benned ébredő belső tűzről

A 9-es szám energiája megmutatja számodra a legmagasabb rendű értelmét annak, ami most történik

A 9-es szám energiáját ezen a héten is azért kapod, hogy legyen időd arra, hogy magaddal foglalkozz. A most történő változásokban senki nem tud neked segíteni, neked kell meglátnod az események mögött meghúzódó értelmet. A kilences szám energiája fellebbenti számodra a fátylat erről a mögöttes értelemről, de csak akkor ha nem kívül, hanem belül keresed azokat. Ennek a számnak az energiája segít elmélyült kapcsolatot építeni a belső irányítással, akitől választ kaphatsz ezekre a kérdésekre.

A 2017-os év segít neked, hogy minden álmod valóra váljon, de csak akkor ha hiszel az álmaidban

Nem kell félned, tudom, hogy mindez lehetetlennek hangzik én csupán annyit kérek tőled, hogy tegyél egy próbát, tegyél egy lépést. Itt leszek veled és fogom a kezed. Az első lépésben a születési dátumod alapján elkészítem számodra a 2017-os évre szóló személyes előrejelzésedet, amiből megtudhatod, hogy milyen feladatot kaptál az előtted álló csodás évre. Azt is megmutatom mi az a három nagy kihívás, amivel szembe kell nézned 2017-ben és utat mutatok számodra a megoldáshoz is.

 

Kattints ide és a születési dátumod alapján díjmentesen elkészítem neked a 2017 évi számmisztikai előrejelzésed>>>

mit_hoz_neked_2017_fekvo_banner

About The Author

Schilling Péter

A 2019 A Bőség Éve, az Ébredj Fel! és a Nincsenek Véletlenek című spirituális sikerkönyvek szerzője. Üzeneteit és útmutatásait közel 60.000 olvasó követi hétről hétre. Péterről kevesen tudják, hogy eredetileg villamosmérnök, és korábban évekig szoftverfejlesztő mérnökként dolgozott. Már 18 éves korában megismerkedett a spirituális filozófiákkal. Hatalmas fordulatot vett az élete, amikor 2002-ben beiratkozott egy spirituális szabadegyetemre, ahol megismerkedett az emberi tudat fejlődésének szimbolikus rendszerével, a számmisztikával és a tarotval. Ez az élmény örökre megváltoztatta a világról alkotott minden addigi elképzelését. Elhatározta, hogy kísérletként kezeli az életét és figyelni kezdte, milyen hatással vannak rá a különböző energiák, amiket a számmisztika módszereinek segítségével képes kiolvasni. Már az első megfigyelései is döbbenetes felismeréseket hoztak számára, amiket 2008 óta folyamatosan megoszt olvasóival gyakorlatias útmutatók formájában.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment-template.php on line 1478

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment.php on line 921

Fatal error: Uncaught Error: Cannot create references to/from string offsets in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment.php:927 Stack trace: #0 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment-template.php(1482): separate_comments('') #1 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-content/themes/optimizePressTheme/themes/3/single.php(74): comments_template('/comments.php', true) #2 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/template-loader.php(77): include('/web/indigoonli...') #3 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-blog-header.php(19): require_once('/web/indigoonli...') #4 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/index.php(17): require('/web/indigoonli...') #5 {main} thrown in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment.php on line 927