A héten érkező energiák kaput nyitnak a csodának, ami most rád vár

Február harmadik hetének számmisztika előrejelzése

Ezen a héten az idei év legfontosabb energiája még mindig hullámzásban lesz. A hét első felében csökkennek a feszültségek, ezért nagyon kreatívnak és energikusnak érzed majd magad, azonban a hét második felében újra fokozódik a feszültség, amit még intenzívebb munkával vagy testmozgással tudsz levezetni. Az intuitív érzékenységed továbbra is nagyon fokozott lesz, ezért most se feledkezz meg arról, hogy védelmet készíts magad köré.

Ezen a héten lezárhatsz egy hosszú folyamatot, vagy pontot tehetsz egy ügy végére. Bezárul egy ajtó, hogy egy másik ajtó kinyíljon előtted. Tiszta lappal kezdhetsz és stabil alapokra építhetsz, amit nemcsak a múltbeli tapasztalatok, de az előtted álló lehetőségek is biztosítanak számodra. Erős hívást érzel, de több lehetőség közül kell majd választanod. Ezek közül az egyik nagyon vonzó lesz majd számodra

Február harmadik heti energiáinak számmisztikai képlete

2017.02.13
2  8  2  4
10         
1     6
7

Kattints ide és a születési dátumod alapján díjmentesen elkészítem neked a 2017 évi számmisztikai előrejelzésed>>>

A 13-as szám energiája segít neked lezárni egy korszakot

Először talán veszteségként éled majd meg a 13-as szám energiájának hatását, de hamarosan rá fogsz jönni, hogy ez az elmúlás már régóta időszerű volt, nem lehetett tovább halogatni. Azt is meg fogod érteni, hogy enélkül a szükséges veszteség nélkül nem lenne lehetőséged új irányba nyitni. Az is lehet, hogy te magad kezdeményezed a változást és tudatosan akarsz véget vetni az életedben egy hosszabb időszaknak.

Ha időre van szükséged ahhoz, hogy feldolgozd ezt a változást az teljesen természetes, de ne ragadj bele sokáig az önsajnálatba, mert egy új időszak veszi most kezdetét, ami ugyanúgy igényli a teljes figyelmedet. Hamarosan megérted, hogy ez az elmúlás milyen felszabadító erejű, még akkor is ha ebben a pillanatban talán fájdalmasnak érzed.

A 4-es szám energiája segít tiszta lappal indítani egy új időszakot

Egy új munkát, otthont családi vagy pénzügyi stabilitást hoz neked a 4-es szám energiája. Amit elveszítettél a réven, azt most megnyerheted a vámon. Ha alázatosan fejet hajtasz az elmúlás előtt, akkor ez az energia segít neked abban, hogy nagyon hamar megtaláld az új stabil pontot. Bár sok minden más lesz, mint előtte volt mégsem csúszik ki a talaj a lábad alól. Egyszerűen tedd a dolgodat és látni fogod, hogy minden rendben lesz.

Ne számíts hatalmas és gyors előrelépésre, inkább lassú és folyamatos munkára, ami kiszámíthatóvá teszi a körülményeidet. Jól is jön egy kis megnyugvás, mert amúgy is rendkívül intenzív energiák vesznek most körül. A körülötted lévő és feszültséget okozó energiákat is segít leföldelni és kiegyensúlyozni a 4-es szám hatása.

Kattints ide és a születési dátumod alapján díjmentesen elkészítem neked a 2017 évi számmisztikai előrejelzésed>>>

A 6-os szám energiája új lehetőséget mutat neked a vágyaidon keresztül

Miután lecsillapodtak a kedélyek körülötted és stabilizálódtak az energiák azt fogod észrevenni, hogy több vonzó lehetőség is megmutatja magát, amelyek közül az egyik igazán vonzó lesz számodra. Olyannyira vonzó, hogy nem tudsz majd nem gondolni rá. Nem kell sokáig egy helyben maradnod, mert a most érkező energiák hatására, hamarosan új ajtók nyílnak meg előtted.

Könnyen lehet, hogy több vonzó lehetőség is megmutatja majd magát, de ezek közül az egyik igazán vonzó lesz számodra. Csak a szíved mondhatja meg, hogy melyik a legvonzóbb, ezért most fordíts különös figyelmet a szíved szavára. Ne engedd, hogy az eszed befolyásoljon vagy mások lebeszéljenek arról, amit szíved szerint azonnal megtennél.

A 7-es szám energiája egy új ajtót nyit meg számodra egy új út irányába

Bár az elmúlás energiájával indult ez a változás, ami fájdalmas, mégis az eredménye egy olyan lehetőség annak minden ajándékával együtt, amire talán mindig is vágytál. Ha a szíved szerint hozod meg a döntésedet, akkor egy olyan útra léphetsz most, ami hosszú távon hatással lesz az egész életedre. Ahhoz, hogy ez megtörténhessen szükségszerűen magad mögött kellett hagynod a múltat, bezárva a visszatérés lehetőségének ajtaját.

Hamarosan meg fogod látni, hogy az elmúlás mindig szükségszerű része a fejlődésnek. Ahogy megtanulsz egyre intenzívebb kapcsolatot ápolni a téged körülvevő energiákkal úgy látod majd egyre magabiztosabban, hogy minden történés a fejlődésedet szolgálja. Nincs olyan, hogy jó és rossz időszak, egyszerűen szükségszerű történések vannak, amik az utadat egyengetik. Ha ezt megtanulod elfogadni egyre könnyebb és könnyebb lesz számodra minden változás.

Ahogy megtanulsz egyre intenzívebb kapcsolatot ápolni a téged körülvevő energiákkal úgy látod majd egyre magabiztosabban, hogy minden történés a fejlődésedet szolgálja

Hamarosan meg fogod látni, hogy az elmúlás mindig szükségszerű része a fejlődésnek.  Nincs olyan, hogy jó és rossz időszak, egyszerűen szükségszerű történések vannak, amik az utadat egyengetik. Ha ezt megtanulod elfogadni egyre könnyebb és könnyebb lesz számodra minden változás.

Az első lépésben a születési dátumod alapján elkészítem számodra a 2017-es évre szóló személyes előrejelzésedet, amiből megtudhatod, hogy milyen feladatot kaptál az előtted álló csodás évre. Azt is megmutatom mi az a három nagy kihívás, amivel szembe kell nézned 2017-ben és utat mutatok számodra a megoldáshoz is.

 

Kattints ide és a születési dátumod alapján díjmentesen elkészítem neked a 2017 évi számmisztikai előrejelzésed>>>

mit_hoz_neked_2017_fekvo_banner

About The Author

Schilling Péter

A 2019 A Bőség Éve, az Ébredj Fel! és a Nincsenek Véletlenek című spirituális sikerkönyvek szerzője. Üzeneteit és útmutatásait közel 60.000 olvasó követi hétről hétre. Péterről kevesen tudják, hogy eredetileg villamosmérnök, és korábban évekig szoftverfejlesztő mérnökként dolgozott. Már 18 éves korában megismerkedett a spirituális filozófiákkal. Hatalmas fordulatot vett az élete, amikor 2002-ben beiratkozott egy spirituális szabadegyetemre, ahol megismerkedett az emberi tudat fejlődésének szimbolikus rendszerével, a számmisztikával és a tarotval. Ez az élmény örökre megváltoztatta a világról alkotott minden addigi elképzelését. Elhatározta, hogy kísérletként kezeli az életét és figyelni kezdte, milyen hatással vannak rá a különböző energiák, amiket a számmisztika módszereinek segítségével képes kiolvasni. Már az első megfigyelései is döbbenetes felismeréseket hoztak számára, amiket 2008 óta folyamatosan megoszt olvasóival gyakorlatias útmutatók formájában.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment-template.php on line 1478

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment.php on line 921

Fatal error: Uncaught Error: Cannot create references to/from string offsets in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment.php:927 Stack trace: #0 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment-template.php(1482): separate_comments('') #1 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-content/themes/optimizePressTheme/themes/3/single.php(74): comments_template('/comments.php', true) #2 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/template-loader.php(77): include('/web/indigoonli...') #3 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-blog-header.php(19): require_once('/web/indigoonli...') #4 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/index.php(17): require('/web/indigoonli...') #5 {main} thrown in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment.php on line 927