Gyors és felszabadító változás kezdődik a héten az életedben

Számmisztikai előrejelzés február első hetére

Ezen a héten az idei év legintenzívebb energiája ismét kreatív energiává szelídül enyhítve az általa okozott feszültségeket. Ez az időszak lehetővé teszi számodra, hogy egy kicsit enyhébb tempóban, de mégis határozottan és sikerrel haladj előre az utadon. A hét közepétől az intuitív energiák azonban megint annyira felfokozódnak, amiket megint csak tudatos odafigyeléssel fogsz tudni kezelni. Szánj időt arra, hogy magad felé fordulj, hiszen ez a felfokozott érzékenység, ami egész évben veled lesz azért érkezik, hogy a Belső Irányítással való kapcsolatra tanítson téged.

Ahogy megyünk bele az idei év energiájának sűrűjébe szép fokozatosan hozzászoksz ezeknek az energiáknak az intenzitásához és egyre kevésbe fognak kibillenteni téged. Addig is, amíg ez megtörténik mindennapi tudatos figyelemmel és a feszültségek tudatos levezetésével tudsz tenni annak érdekében, hogy mindig egyensúlyban maradj. Mindenképp keress magadnak olyan szellemi és fizikai gyakorlatsort, ami veled harmonizál és amit akár minden nap néhány perc alatt elvégezhetsz.

Az 5. hét energiáinak számmisztikai képlete

2017.01.30
2   8   1   3
10        
1     4
5

Kattints ide és a születési dátumod alapján díjmentesen elkészítem neked a 2017 évi számmisztikai előrejelzésed>>>

Az 5-ös szám jótékony energiája folytatja a felszabadító munkáját

Ez a munka az előző héten kezdődött, de még nincs vége. Gyors és intenzív változásokat hoz az életedben, amiktől egyáltalán nem kell megrémülnöd. Azzal tudod elősegíteni a munkáját, ha nyitottan és félelem nélkül fogadod a változást. Ha előre felkészülsz rá, akkor nem fog váratlanul érni. Ezen a héten semmilyen előre megbeszélt tervhez ne ragaszkodj, mert könnyen lehet, hogy minden fenekestül felfordul. Mire rendet teszel magad körül szabadabbnak és könnyebbnek érzed majd magad.

Ha úgy érzed, hogy több szabadságra és mozgásra lenne most szükséged, akkor engedj teret ennek a vágyadnak. Ha tudsz, tölts több időt a szabadban vagy emberek között. Könnyen lehet, hogy megnő a mozgás iránti vágyad. Ha csak teheted tegyél nagy sétákat, ahelyett, hogy járművel közlekednél, mert megvilágosító erejű felismerések születhetnek benned, amiket semmilyen más módon nem kaphatnál meg.

A 4-es szám energiája elősegíti a változásokat követő stabilizálódást

Amilyen gyorsan érkezik a változás, most olyan gyorsan rend is lesz körülötted, de nem a régi kerékvágás tér vissza, hanem egy új egyensúlyi állapot, ami könnyebbé, letisztultabbá és egyszerűbbé tesz mindent. Készülj fel rá, hogy ez a folyamat még többször megismétlődik majd az év folyamán. Ezt az energiát most azért kapod, hogy segítsen a helyére tenni azt a rengeteg energiát, ami az év eleje óta folyamatosan érkezik hozzád.

Ez az időszak tökéletesen alkalmas arra, hogy új feladatokba kezdj és lépésről-lépésre építkezz. Az a megtisztulás, amit az elmúlt napokban átéltél pont ennek az új feladatnak teremtett helyet és szabadított fel energiát. Ezen a héten amúgy is rendkívül termékenynek érzed magad, használd ezt az időszakot arra, hogy megalapozd az előtted álló nagy feladatok sikereit.

Kattints ide és a születési dátumod alapján díjmentesen elkészítem neked a 2017 évi számmisztikai előrejelzésed>>>

A 3-as szám energiája megmutatja az idei évben elért eredményeidet

Bár rövid és rendkívül intenzív időszakon vagy túl, mégsem volt eredménytelen. Talán fel sem fogtad, de sok minden az elmúlt időszakból máris gyümölcsöt teremtett számodra. Bár még közel sem vagy az út végén, de mindenképp megérdemled, hogy megjutalmazd magad a kitartó munkádért. Az elmúlt napok energiáinak hatására most felszabadultnak, nyitottnak és jókedvűnek érzed magad.

Állj készen arra, hogy új kapcsolatok és új lehetőségek lépjenek be az életedbe, aminek az elmúlt napok megtisztulása teremtett helyet. Ne lepődj meg azon, ha most mások is nyitnak az irányodba. Rövid idő alatt annyi megkeresést kapsz, hogy alig tudsz majd választani közülük. Talán nem is kell most döntened. Maradj inkább nyitott és kóstolj meg minden gyümölcsöt, amit eléd tesz az élet. Az egyik közülük nagyon fontos lesz számodra, talán még egy új barátság vagy mély érzelmi kapcsolat is szövődik belőle.

A felszabadító változás gyakran fájdalommal jár…

Sokszor úgy tűnik minden a feje tetejére áll és a dolgok rosszabbra fordulnak, mint előtte bármikor voltak. Ne ijesszen meg amit látsz, mert a látszat most is csal. A gyógyító folyamatok, szinte minden esetben a tünetek rosszabbodásával kezdődnek, ahogy felszabadulnak a régóta lekötött múltbéli energiák. Minden ami történik érted történik és ezt be is fogom neked bizonyítani, ha csatlakozol hozzám.

Az első lépésben a születési dátumod alapján elkészítem számodra a 2017-os évre szóló személyes előrejelzésedet, amiből megtudhatod, hogy milyen feladatot kaptál az előtted álló csodás évre. Azt is megmutatom mi az a három nagy kihívás, amivel szembe kell nézned 2017-ben és utat mutatok számodra a megoldáshoz is.

Kattints ide és a születési dátumod alapján díjmentesen elkészítem neked a 2017 évi számmisztikai előrejelzésed>>>

mit_hoz_neked_2017_fekvo_banner

About The Author

Schilling Péter

A 2019 A Bőség Éve, az Ébredj Fel! és a Nincsenek Véletlenek című spirituális sikerkönyvek szerzője. Üzeneteit és útmutatásait közel 60.000 olvasó követi hétről hétre. Péterről kevesen tudják, hogy eredetileg villamosmérnök, és korábban évekig szoftverfejlesztő mérnökként dolgozott. Már 18 éves korában megismerkedett a spirituális filozófiákkal. Hatalmas fordulatot vett az élete, amikor 2002-ben beiratkozott egy spirituális szabadegyetemre, ahol megismerkedett az emberi tudat fejlődésének szimbolikus rendszerével, a számmisztikával és a tarotval. Ez az élmény örökre megváltoztatta a világról alkotott minden addigi elképzelését. Elhatározta, hogy kísérletként kezeli az életét és figyelni kezdte, milyen hatással vannak rá a különböző energiák, amiket a számmisztika módszereinek segítségével képes kiolvasni. Már az első megfigyelései is döbbenetes felismeréseket hoztak számára, amiket 2008 óta folyamatosan megoszt olvasóival gyakorlatias útmutatók formájában.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment-template.php on line 1478

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment.php on line 921

Fatal error: Uncaught Error: Cannot create references to/from string offsets in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment.php:927 Stack trace: #0 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment-template.php(1482): separate_comments('') #1 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-content/themes/optimizePressTheme/themes/3/single.php(74): comments_template('/comments.php', true) #2 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/template-loader.php(77): include('/web/indigoonli...') #3 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-blog-header.php(19): require_once('/web/indigoonli...') #4 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/index.php(17): require('/web/indigoonli...') #5 {main} thrown in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment.php on line 927