Tele leszel energiával és minden csodásan alakul majd ezen a héten

Az idei év rendkívül intenzív energiái az előtted álló héten sokkal kevésbé lesznek szélsőségesek, mint máskor. Bár lesznek kisebb kiugrások, amik túlfeszültséget és túlérzékenységet hoznak számodra, összességében véve mégis azt mondhatom, hogy az előtted álló héten produktív leszel és amibe belekezdesz, azt az égiek segítségével keresztül is tudod majd vinni. Ezzel a héttel elkezdődik az életedben az az időszak, ami a stabilitást és földelést hozó energiák megerősödését hozza el számodra.

Bár sok változást hoz az április hónap, mégis azt mondhatom, hogy ezek a változások abba az irányba vezetnek téged, aminek a hatására sokkal magabiztosabbnak érzed majd magad és magabiztosabban kezded kezelni az idei évben beléd áramló új spirituális energiákat is. Nagyon sok kreatív energiát kapsz most ahhoz, hogy amibe belekezdesz azt sikerrel be is tudd fejezni. Ráadásul kézzelfogható eredményekre is számíthatsz akkor, ha a most érkező energiát kitartó munkára fordítod.

A 14. hét energiáinak számmisztikai képlete

2017.04.03
2 8    4   3
10           
1        7
8

Kattints ide és a születési dátumod alapján díjmentesen elkészítem neked a 2017 évi számmisztikai előrejelzésed>>>

A 3-as szám energiáját azért kapod, hogy egyszerűen jól érezd magad a bőrödben

Ez az energia a rád váró rengeteg feladat ellenére jókedvvel és nyitottsággal ajándékoz meg téged. Most végre úgy érzed, tényleg önmagad lehetsz. Akár van melletted valaki, akár nincs képes vagy feloldódni abban, amit csinálsz. Egyszerűen meglátod az örömet a rengeteg feladatban és a rád váró kihívásokban. Azt is láthatod most, hogyan hoz gyümölcsöt nap mint nap a kitartó munkád eredménye.

Teremts lehetőséget magadnak arra, hogy örülj annak, amit elértél. Ne csak dolgozz, hanem merd kiélvezni a munkád gyümölcsét. Igazán megérdemled, hiszen nagyon keményen dolgozol most. Ez az időszak lehetőséget teremt arra is, hogy könnyedén teremts kapcsolatot másokkal, akik látják a szemedben a sugárzó örömet és szenvedélyt, amit most érzel.

A 4-es szám energiáját azért kapod, hogy tele legyél energiával, munkakedvvel és magabiztossággal

Rengeteg most a tennivalód és szinte egy percre sem lankadhat a figyelmed. Ennek az erőnek a hatására azonban most úgy érzed, hogy tele vagy energiával, amit mindenképpen hatékonyan akarsz felhasználni. Ha ismered a célod, akkor tudod, hogy mekkora utat kell nap mint nap megtenned ahhoz, hogy célba érj. Tudod, hogy hány követ kell megmozgatnod és hány sor téglát kell lefektetned, hogy stabil és magabiztos legyen a várad.

Ez az időszak arra való, hogy a benned lévő teremtő energiákat arra használd, hogy a gondolataidat, a régen megtervezett céljaidat valósággá változtasd. Minél szorgalmasabban dolgozol most annál nagyobb lesz a jutalmad. Nincs most szükséged semmi másra, mint hogy mindennap megtedd a szükséges lépéseket segítséggel vagy akár anélkül is. Annyi erőt érzel most magadban, hogy akár egymagad képes lennél elhordani egy egész hegyet a folyó egyik partjáról a másikra. Használd ezt az energiát bölcsen, teremtő szándékkal és óriási eredményt érhetsz el.

Kattints ide és a születési dátumod alapján díjmentesen elkészítem neked a 2017 évi számmisztikai előrejelzésed>>>

A 17-es szám energiája megerősít abban, hogy jó irányba haladsz és folytasd tovább az utadat

Ezt az energiát most azért kapod, hogy semmiképp ne téveszd szem elől a hosszú távú céljaidat. A 17-es szám energiáját más néven Vezércsillagnak is hívjuk. A Vezércsillag újra és újra felbukkan az életed során, hogy biztosítson téged arról, hogy soha nem vagy egyedül. A Vezércsillag a felettes éned szimbóluma, aki egy magasabb dimenzióból üzen neked, hogy minden a terv szerint halad és védelem alatt állsz, nincs mitől tartanod.

Tudatosítsd magadban, hogy a Vezércsillagot nem odakint kell keresned. Semmiképp ne vetítsd rá egy külvilágból érkező személyre vagy szimbólumra, mert a vezércsillag fénye belőled ered. Kétségtelen, hogy a jelenlétének lesznek kézzel fogható bizonyítékai is, amik megerősítenek abban, hogy az intuíciód helytálló és nyugodtan megbízhatsz az útmutatásaiban.

A 8-as szám energiája segít neked abban, hogy a Vezércsillag üzeneteit konkrét lépésekké alakíthasd

Egy dolog tudni a küldetésed és megint egy másik dolog mindent megtenni annak érdekében, hogy meg is valósítsd, amit elterveztél. Hiába érzed a belső késztetést, ha a gyakorlat szintjén semmit nem teszel annak érdekében, hogy a belső fény a külvilágban a tetteid által is megjelenjen. A 8-as szám energiáját most azért kapod, hogy az Isteni igazság fénye vezesse a lépteidet.

Ennek a számnak az energiája bátorságot önt beléd ahhoz, hogy cselekedj. Bár nem mindig látod tisztán, hogy mit miért akarsz megtenni, de abban egészen biztos vagy, hogy meg akarod tenni. A belső bizonyosság segít úrrá lenni a félelmeiden és hajt előre, mint egy láthatatlan erő, ami folyamatosan vonz magához és segítségével egyre közelebb érsz a céljaid megvalósulásához.

Kattints ide és a születési dátumod alapján díjmentesen elkészítem neked a 2017 évi számmisztikai előrejelzésed>>>

mit_hoz_neked_2017_fekvo_banner

About The Author

Schilling Péter

A 2019 A Bőség Éve, az Ébredj Fel! és a Nincsenek Véletlenek című spirituális sikerkönyvek szerzője. Üzeneteit és útmutatásait közel 60.000 olvasó követi hétről hétre. Péterről kevesen tudják, hogy eredetileg villamosmérnök, és korábban évekig szoftverfejlesztő mérnökként dolgozott. Már 18 éves korában megismerkedett a spirituális filozófiákkal. Hatalmas fordulatot vett az élete, amikor 2002-ben beiratkozott egy spirituális szabadegyetemre, ahol megismerkedett az emberi tudat fejlődésének szimbolikus rendszerével, a számmisztikával és a tarotval. Ez az élmény örökre megváltoztatta a világról alkotott minden addigi elképzelését. Elhatározta, hogy kísérletként kezeli az életét és figyelni kezdte, milyen hatással vannak rá a különböző energiák, amiket a számmisztika módszereinek segítségével képes kiolvasni. Már az első megfigyelései is döbbenetes felismeréseket hoztak számára, amiket 2008 óta folyamatosan megoszt olvasóival gyakorlatias útmutatók formájában.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment-template.php on line 1478

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment.php on line 921

Fatal error: Uncaught Error: Cannot create references to/from string offsets in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment.php:927 Stack trace: #0 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment-template.php(1482): separate_comments('') #1 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-content/themes/optimizePressTheme/themes/3/single.php(74): comments_template('/comments.php', true) #2 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/template-loader.php(77): include('/web/indigoonli...') #3 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-blog-header.php(19): require_once('/web/indigoonli...') #4 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/index.php(17): require('/web/indigoonli...') #5 {main} thrown in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment.php on line 927