FIGYELEM! TÖBB, MINT 2.500 PÉLDÁNY MÁR ELKELT! CSAK KORLÁTOZOTT PÉLDÁNYSZÁMBAN RENDELHETŐ! HAMAROSAN LEKERÜL A POLCRÓL!

RENDELD MEG MOST!
a 2017 Az Újjászületés Éve
című 12 Havi és 52 Heti Számmisztikai
útmutató könyvcsomagot

AJÁNDÉK: A két könyv hangoskönyv változata CD lemezen + Négy vezetett meditáció a CD lemezen + DÍJMENTES MAGYARORSZÁGI SZÁLLÍTÁS

MEGRENDELEM

Mit hoz neked 2017, az újjászületés éve?

Minden kilenc évben egyszer új időszámítás kezdődik az életünkben, lezárul egy fejlődési ciklus és egy új ciklus kezdődik. Hatalmas erők lépnek most mozgásba. Ebben az energiában egyesül mindaz a munka, erőfeszítés, megoldott problémák és kihívások, tanulás és fejlődés, amit az elmúlt kilenc évben átéltél. Állj meg egy pillanatra, vegyél egy mély levegőt és érezd most ezt a fantasztikus vibráló energiát. Érezd, ahogy körülvesz és felemel téged. Érezd a csodát, ami éppen ebben a pillanatban születik benned és körülötted. Érezd, hogy egy fantasztikus újrakezdés küszöbén állsz, ahová magaddal viheted mindazt a tapasztalatot és bölcsességet, amit az eddigi életed során megszereztél.

Tekints úgy az előtted álló időszakra, mintha újra kezdhetnél mindent. Tiszta lappal indulsz, de fel vagy töltve a mögötted álló út nélkülözhetetlen tapasztalataival. Ez olyan, mintha újszülöttként mindent tudnál, amit az előző életeid sokaságában bölcsességként magadba szívtál. Érezd azt a magabiztosságot, amit az életed bölcsességéből meríthetsz. Érezd, ahogy az a rengeteg tapasztalat, jó és rossz, örömteli és szomorú mind ott van a hátad mögött és megerősít téged. Többé nem kell elkövetned ugyanazokat a hibákat. Többé nem kell zsákutcába futnod, mert ezeket már mind átélted.

Szabad vagy, mert a terheidet már mind hátrahagytad

Ha bármilyen visszahúzó erőt sejtesz is magad körül, az csupán olyan, mint egy fantomfájdalom. Csupán a negatív erők hiányát érzed és ez furcsa, mert annyira hozzájuk szoktál az eddigi utad során, hogy borzasztóan nehéz elfogadnod, hogy egyszerűen már nincsenek veled. Idő kell ahhoz, hogy megszokd az új energiákat, amik már ott vannak benned és körülötted. Ezek az energiák menetesek a korábbi játszmáktól, a régi sebektől és fájdalmaktól. A sebeid begyógyultak, hiába keresed is őket, eltűntek, többé nem okozhatnak fájdalmat neked. Amit most érzel az csupán a fájdalmak hiánya. Ez elsőre az üresség és az elveszettség érzését kelti most benned, de mindez nagyon hamar el fog múlni.

Itt az ideje, hogy azokat az energiákat, amiket korábban a fájdalmak enyhítésére és a sebeid gyógyítására fordítottál most végre tudatos teremtésre használd. Itt az ideje, hogy elővedd a régóta dédelgetett álmaidat és hozzáláss a megvalósításukhoz. Tudom, hogy az álmok megvalósításához korábban súlyos kudarcok és kiábrándultság párosult, de most itt az ideje, hogy új fejezetet nyiss az életed könyvében. Itt az ideje, hogy ami korábban sikertelenül zárult azt most újra megpróbáld. Meg fogod látni, hogy az energiák most egészen másképp reagálnak majd, mint korábban.

Most kinyílnak az ajtók, amiket korábban zárva találtál

Tudom, hogy milyen szörnyű érzés volt a múltban, amikor hatalmas lendülettel indultál útnak, hogy kövesd az álmaid. Gyakran kellett csalódnod, mert az ajtók, amiken megpróbáltál benyitni többnyire zárva voltak. Oka volt ennek, hidd el. Nem azért történt mindez, mert az életed így akart megbüntetni téged, éppen ellenkezőleg. Az életed azért tartotta zárva az ajtókat, mert vigyázott rád. Az idő és az energiák még nem álltak készen a belépésre. Még hiányzott néhány tapasztalat. Még voltak benned olyan visszahúzó erők, amiket nem vihettél volna át az ajtón. Azonban most, hogy az életed fejlődési ciklusa egy új fejezethez érkezett érdemes lesz újra benyitni az ajtókon, amiket korábban zárva találtál.

Akkor érted majd meg igazán micsoda óriási fejlődésen mentél keresztül, amikor újra megpróbálsz benyitni a korábban zárt ajtókon. Te magad fogsz a leginkább meglepődni, hogy a dolgok most sokkal könnyebben mennek majd. Ahelyett, hogy akadályokba ütköznél azt fogod észrevenni, hogy minden erő kivétel nélkül téged támogat. Vedd elő a régóta dédelgetett álmaid, porold le őket és tekints úgy rájuk, mint egy régóta tervezett utazásra, aminek éppen ebben a pillanatban jött el az ideje. Másként fogod látni már őket, lesznek olyan célok amiket jelentéktelennek tartasz a mostani bölcsességed fényében és lesznek olyanok is, amik most nyernek csak igazán értelmet. Engedd meg, hogy fellángoljon most benned a szenvedély, add át magad a most érkező lendületnek és ne engedd, hogy bármi is megállítson téged.

A 2017 évre szóló 12 Havi és 52 Heti Számmisztikai Útmutató Könyvek, hogy minden pillanatban tudd jó irányba tart az életed

RENDELD MEG MOST!
a 2017 Az Újjászületés Éve
című 12 Havi és 52 Heti Számmisztikai
útmutató könyvcsomagot

Könyvesboltban nem kapható, de Magyarország területén DÍJMENTESEN SZÁLLÍTJUK neked!

A 2017 Az Újjászületés Éve című két kötetes könyv két darab AJÁNDÉK HANGOSKÖNYV CD-vel és NÉGY VEZETETT RÁHANGOLÓ MEDITÁCIÓVAL érkezik

MEGRENDELEM

2017 évében fellángol benned a szenvedély

Rendkívül energikus év áll előtted, aminek az energiái nem engedik meg neked, hogy ölbe tett kézzel ülj a kényelmes foteledben. Az előtted álló tizenkét hónap nem a pihenésről és a visszavonulásról, hanem a lendületes haladásról fog szólni. Ez egyrészről jó hír, ha eddig úgy érezted, mintha egy láthatatlan kéz visszatartott volna. Vannak dolgok, amik egészen addig nem történhetnek meg az életedben, ameddig nem aktiválódik egy ilyen rendkívüli erő benned és körülötted. Ez az intenzív erő határozott cselekvésre szólít téged. Ez most nem a meditatív elvonulás és a csendes befelé fordulás időszaka. Hiába is törekednél rá, az egész egyszerűen most nem fog sikerülni.

Mindaz, amiért eddig belül dolgoztál most meg kell, hogy jelenjen kívül, a döntéseidben és a tetteidben. Engedd meg a most érkező erőknek, hogy magukkal ragadjanak téged. Ne állj ellen a kísértésnek, hogy lendületes munkába fogj. A 2017-es év spirituális energiája a lendületről és nem a meditálásról szól. Hamarosan érezni fogod, ha már meg nem történt, hogy egy rendkívül nyugtalan belső késztetés ébredezik benned, ami még aludni sem hagy nyugodtan. Olyan erők szabadulnak fel benned és körülötted, amik lángra lobbantják benned a szenvedélyt. Ezt az erőt azonban bölcsen kell használnod, hogy ne feszítsen szét belülről.

Most többszörös sebességre gyorsul körülötted minden

Nem igazán számít, hogy milyen személyiség típusba tartozol, legalábbis ezt nem hozhatod fel kifogásként, amikor ez az erő megérkezik az életedbe. Ez az erő olyan, mint egy energetikai szuper gyorsvonat, amire nem is kell felszállnod, mert már rajta ülsz. Biztonsági öveket becsatolni, mert amikor ez az erő megmozdul, akkor neked is vele kell repülnöd. Nem tudod lelassítani vagy megállítani, jobb ha elfogadod, hogy most egy ideig rendkívüli erővel száguld majd körülötted minden.

A lehetőségek, amik most szembe jönnek veled legalább ilyen gyorsan fognak jönni és menni. Ha szeretnéd megragadni őket, akkor most nincs időd hosszasan vacillálni rajtuk. Bármit is kínál most számodra az életed haladéktalanul kell döntened arról, hogy mihez kezdj vele. Ne ijedj meg attól, ami történik, inkább add át magad neki. Abban a pillanatban, hogy elfogadod ezeket a különleges erőket azt fogod tapasztalni, hogy éppúgy segítenek téged, ahogy a korábbiak tették csak a ritmusuk gyorsult fel jelentősen. Képes vagy alkalmazkodni ehhez a tempóhoz, csak egy kis időt adj magadnak, hogy hozzászokj ehhez az új helyzethez.

Engedd meg, hogy a most érkező rendkívül tüzes energiák téged is felhevítsenek

Nem igazán számít, hogy gyors vagy lassú típusnak tartod e magad, mert a most érkező energiák mindenképpen többszörösére gyorsítanak téged. Ha amúgy is gyors típus vagy, akkor ez az érzés tovább fokozódik majd. Ha lassú típusnak tartod magad, akkor különös lesz számodra az érzés, hogy mindez jelentősen megváltozik az elkövetkező tizenkét hónapban. Ne kapaszkodj abba, ami eddig volt, hanem engedd, hogy átjárjon ez az energia és átformáljon téged. Könnyen lehet, hogy amilyen eddig voltál mostanra idejét múlttá vált és új energetikai behangolásra van szükséged. Semmit nem kell tenned, egyszerűen csak engedned kell, hogy az energiák elvégezzék az áthangolást rajtad.

Ne ijedj meg, mert az áthangolás lehet, hogy gyors lefolyású betegséggel is jár majd, ami magas lázat és megfázáshoz hasonló tüneteket eredményez. Minden energetikai változás testi tünetekkel is jár. A sejtjeidnek még hozzá kell szokniuk az új magasabb frekvenciájú energiákhoz és ez bizony időbe telik. Minél inkább együttműködő és megengedő vagy a változás annál könnyebben és gyorsabban megy végbe. Ha átmenetileg feszültnek érzed magad, akkor intenzív testmozgás vagy akár egy hosszabb séta is segíthet levezetni a túlfeszültséget. Szép fokozatosan beáll az új egyensúly, aminek az eredménye a feltüzesített, lendületes és szenvedélyes önmagad lesz.

A 2017 évre szóló 12 Havi és 52 Heti Számmisztikai Útmutató Könyvek, hogy minden pillanatban tudd jó irányba tart az életed

RENDELD MEG MOST!
a 2017 Az Újjászületés Éve
című 12 Havi és 52 Heti Számmisztikai
útmutató könyvcsomagot

Könyvesboltban nem kapható, de Magyarország területén DÍJMENTESEN SZÁLLÍTJUK neked!

A 2017 Az Újjászületés Éve című két kötetes könyv két darab AJÁNDÉK HANGOSKÖNYV CD-vel és NÉGY VEZETETT RÁHANGOLÓ MEDITÁCIÓVAL érkezik

MEGRENDELEM

Mindaz, amit elképzeltél most valósággá változtathatod

A 2017-es év száma az 1-es, aminek a szimbolikus jelentése  “A Mágus”. A mágus a feje felett a végtelenség “∞” szimbólumát hordja. A 2017-es év érdekessége, hogy a 17-es szám egyjegyű számmá egyszerűsítve a 8-as számot eredményezi, ami szintén a végtelenséget szimbolizálja csak kilencven fokkal elforgatva. Az idei év energiájában rendkívüli intenzitással van jelen a teremtő erők hatása. Mivel az év jelentése a számmisztikában a szellemiséget, a gondolkodást és a fejet képviseli, ezért az idei évben a végtelenség “∞” szimbóluma a te fejed felett is ott lebeg hatalmas lehetőségeket nyitva számodra a következő tizenkét hónapban.

Csak rajtad áll, hogy mihez kezdesz ezzel a csodálatos erővel, de ha én a helyedben lennék bizony nagy terveket és a legnagyobb álmaim megvalósítását tervezném az idei évre. Bármibe is akarsz kezdeni az idei évben garantáltan nem vallhatsz kudarcot. Ennek csupán egyetlen feltétele van, cselekedned kell minden áldott nap. Nem ülhetsz egy kényelmes fotelban és várhatod, hogy a csoda az öledbe hulljon. Tenned kell érte, sőt meg kell küzdened az utadban álló akadályokkal és kihívásokkal is, de ha így teszel érezni fogod a támogató erőket, amik szó szerint tolni fognak téged előre. Sokszor talán úgy érzed majd, hogy már túl sok a jóból, de semmiképp ne kívánd, hogy megálljon vagy lelassuljon a folyamat.

Engedd ki a kéziféket és száguldj

Behúzott kézifékkel nem tudsz elindulni, hiába nyomod a gázt az autó egy helyben fog állni és csak a motor fog óriási sebességgel pörögni. A kéziféket úgy tudod kiengedni, ha rábízod magad az energiákra és nem ijedsz meg bármi történjék is. Ha nem cselekszel, amikor kellene, ha leblokkolod magad, mert félsz az újtól, akkor ez az energia belülről fog felrobbanni benned és hatalmas feszültséget okoz. Nem kell megijedned, mert csak annyi a dolgod minden bizonytalan pillanatban, hogy veszel egy tudatos mély lélegzetet és átadod magad az energiák áramlásának.

Emlékeztesd magad arra, hogy mi történik éppen. Tudd, hogy biztos kezekben vagy és az energiák semmiképpen nem akarnak rosszat neked, ha átadod magad a végtelenség “∞” forrásának, akkor bátorságot és erőt meríthetsz belőle, hogy most olyan célokat is elérj, amikkel korábban rendre kudarcot vallottál. Most van itt a különleges pillanat, amikor a legmerészebb álmaid is valósággá változtathatod. Ha egy cseppnyi kétség is ébred benned, abban a pillanatban képzeld el a fejed felett a végtelenség szimbólumát és kérd meg, hogy segítsen neked. Meglátod hamarosan csodák kezdenek történni veled.

Készen állsz, hogy fogadni tudd a most érkező csodát?

Csodák mindig azokkal történnek, akik készen állnak a fogadásukra. Légy tudatos és várd el a csodát. Persze tudnod kell, hogy az aktuális energiák mindig csak előkészítik számodra az utat, a lépéseket neked kell megtenned. Hiába hever a földön előtted egy csodás lehetőség, ha anélkül mész el mellette, hogy felvennéd. Fejezd ki a szándékod, hogy a céljaid megvalósulásához csodás segítséget vársz. Tartsd a szemed előtt a célodat, mert a csodás lehetőségek mindig akkor érkeznek, ha tudod, hogy mihez van szükséged a csodára. Ahogy haladsz a célod megvalósítása felé az utad ki lesz kövezve ragyogó ékkövekkel, amelyek egytől egyik az életed segítő ajándékai.

Idézd magad elé azt a célt, amit az idei év különleges energiáinak segítségével el akarsz érni. Engedd meg, hogy a vágy, ami a célod felé hajt egyre erősebb legyen. Kizárólag olyan célokat kövess, amit mélyen gyökeredző vágy vezérel. Ne engedj a kísértésnek, hogy valaki kívülről adjon értelmet az előtted álló útnak vagy az életednek. A most érkező energiák kizárólag abban támogatnak téged, hogy a saját utadat járd. Ha bármikor úgy érzed, hogy nem kapsz támogatást, akkor vizsgáld meg a célodat, hogy nem keveredett-e bele olyasmi, ami más valaki gondolatait és elvárásait tükrözi. Légy elég bátor hozzá, hogy a saját gondolataidat kövesd és a saját elvárásaidat felállítsd. Ha elvárod az életedtől, hogy sikeres és boldog légy, akkor az életed megadja számodra az ehhez szükséges csodát.

A 2017 évre szóló 12 Havi és 52 Heti Számmisztikai Útmutató Könyvek, hogy minden pillanatban tudd jó irányba tart az életed

RENDELD MEG MOST!
a 2017 Az Újjászületés Éve
című 12 Havi és 52 Heti Számmisztikai
útmutató könyvcsomagot

Könyvesboltban nem kapható, de Magyarország területén DÍJMENTESEN SZÁLLÍTJUK neked!

A 2017 Az Újjászületés Éve című két kötetes könyv két darab AJÁNDÉK HANGOSKÖNYV CD-vel és NÉGY VEZETETT RÁHANGOLÓ MEDITÁCIÓVAL érkezik

MEGRENDELEM

Az új energiák új spirituális képességeket hoznak számodra az idei évben

A 2017-es év elsődleges kétjegyű száma a 10-es, aminek a szimbolikus jelentése a “Szerencsekerék” ”☸”. A szerencsekerék a félreértésekkel ellentétben nem azt jelenti, hogy a szerencséd forgandó és az életed az egyszer fent egyszer lent lévő hullámvasúthoz hasonlít. A “Szerencsekerék” ”☸” a karma kerekének szimbóluma, aminek semmi köze a szerencséhez, sokkal inkább a tanuláshoz. Amikor ez az energia megjelenik az életedben, akkor lehetőséged nyílik önmagad eddig ismeretlen erőinek felfedezésére. Új spirituális képességek birtokába kerülhetsz a most szerzett tapasztalataid által.

Ami az idei évben történik veled az messze túlmutat azon, hogy megvalósíts egy álmot és elérj egy célt, persze számodra ez adja az értelmét mindannak, ami történik. A felszín alatt azonban sokkal több rejlik. Az az energia, amit most befektetsz, az a munka, amit most elvégzel megnyit számodra különleges ajtókat, ami az önmagad megismerésének újabb dimenzióit tárja fel. Ez a gyakorlatban azt jelenti majd, hogy te fogsz a legjobban meglepődni azon, hogy mennyi mindenre vagy képes azon kívül, amit magadról gondoltál.

Sokkal több van benned, mint amit eddig láthattál

Az életed során bizonyos ajtók csak akkor nyílnak ki számodra, amikor a fejlődésed egy megfelelő szakaszához érve elég érett vagy hozzá. Most, hogy lezárult egy kilenc éves ciklus és egy új szakasz kezdődik az életedben az elmúlt kilenc évben szerzett bölcsességed elég éretté tesz arra, hogy új ajtók táruljanak fel számodra. Ezek az új ajtók új spirituális képességeket rejtenek, amik az életed részévé válnak és segítségükkel, egyszerűen könnyebbé válik az életed. Megtanulsz könnyedén kezelni olyan helyzeteket, amik korábban még nehézséget jelentettek.

Azt fogod észrevenni, olyan helyzetekben, amikor máskor leblokkoltál, vagy megfutamodtál most rendkívül könnyedén veszed majd az akadályokat, sőt még élvezni is fogod az egészet.  Azért történik mindez, mert bizonyos tapasztalatokra nincs többé szükséged, többé nem kell, hogy nehézséget jelentsenek számodra. Ami történik, azt az eddigi kemény munkáddal érdemelted ki, a különleges képességeket pedig ajándékba kapod annak jelenként, hogy a fejlődésed karmikus szempontból egy következő szintre érkezett, ahol más típusú kihívások várnak rád.

Készülj fel rá, hogy rengeteg új dolgot kell most tanulnod

Ez az év az életedben egy új dimenzióban való megszületést hoz. Ez az új dimenzió olyan, mintha egy másik országba költöztél volna, aminek meg kell ismerned a nyelvét, a kultúráját és a szabályait. Az első lépéseid még bizonytalanok lesznek, de meg fogod érezni az ajándékban kapott új képességeidben rejlő erőt, amiket éppen azért kaptál, mert nagy hasznodra lesznek ebben az új dimenzióban. Nem kell megrémülnöd, ha elsőre semmi sem úgy sikerül, ahogy szeretnéd, mert most még gyakorolnod kell az új képességeket, de hamarosan magabiztosan használod majd őket.

Könnyen lehet, hogy ténylegesen tanulásba kell most fognod. Ha lehetőség kínálkozik arra, hogy egy tanfolyam vagy előadás keretében új, eddig szokatlan dolgokról tanulj, akkor tekintsd ezt egy jelnek, arra nézve, hogy felfedezd az életed ajándékait. Valahol a sorok között ott lesz majd az a fénylő gyémánt, amit keresel. Figyeld az érzéseid és ne engedd, hogy valaki más mondja meg neked, hogy mi legyen az, amit tanulsz. Egy belső, szűnni nem akaró késztetést kell érezned akkor, amikor belevágsz. Ha nem érzel semmit, akkor az nem a te utad, de ha ellenállhatatlan vonzást érzel, akkor ne habozz, hogy benyiss azon az ajtón.

A 2017 évre szóló 12 Havi és 52 Heti Számmisztikai Útmutató Könyvek, hogy minden pillanatban tudd jó irányba tart az életed

RENDELD MEG MOST!
a 2017 Az Újjászületés Éve
című 12 Havi és 52 Heti Számmisztikai
útmutató könyvcsomagot

Könyvesboltban nem kapható, de Magyarország területén DÍJMENTESEN SZÁLLÍTJUK neked!

A 2017 Az Újjászületés Éve című két kötetes könyv két darab AJÁNDÉK HANGOSKÖNYV CD-vel és NÉGY VEZETETT RÁHANGOLÓ MEDITÁCIÓVAL érkezik

MEGRENDELEM

Igazán nincs mitől
félned 2017-ben

A 2017-es év másodlagos kétjegyű száma a 19-es, aminek a szimbolikus jelentése a “Nap” ☀︎. A “Nap” “☀︎” bevilágítja az előtted álló utat és nem hagy számodra semmi kétséget, hogy tökéletes irányba halad az életed. Amikor a “Nap” ☀︎ energiája jelen van az életedben, akkor nincs olyan álom, cél vagy elképzelés, amit ne tudnál a legnagyobb sikerrel megvalósítani. Nem várnak most rád bújkáló, rejtőzködő akadályok, ami miatt szoronganod kellene. Semmi váratlan nehézségre nem kell most számítanod, ami hosszabb időre késleltetné a sikeredet.

Bármilyen akadály álljon is előtted azonnal nyilvánvaló lesz számodra a megoldás is. A “Nap” energiája egy ajándék egy hosszú és rögös út végén, amin sok nehézséggel és félelemmel kellett megküzdened, de most már igazán nincs mitől félned, túl vagy a nehezén. Az előtted álló kihívás az, hogy mihez kezdesz ezzel a csodálatos ajándék energiával, ami egész évben megvilágítja majd az előtted álló utat és gondoskodik arról, hogy ne vallhass kudarcod.

Fogadd el az örömet, ami most csőstül érkezik az életedbe

Tudom, hogy néha az is rendkívül ijesztő tud lenni, amikor az életed hirtelen jóra fordul. Ne ijedj meg, semmi trükk nincs a dologban, kiérdemelten vagy most itt, élvezd az örömet, ami éppen belépni készül az életedbe. Az igazság az, hogy az idei évben egyik ajándékot kapod majd a másik után, bár az is igaz, hogy ezek az ajándékok nem mindig kézzel foghatóak lesznek. Egy határozott magabiztosság kezd kibontakozni benned, amit azért érzel, mert sikeresen tudod venni az előtted álló akadályokat.

A benned lévő tudás nem a semmiből érkezett, megküzdöttél érte és most itt az ideje, hogy kiélvezd a gyümölcsét. Érezd és használd az erőt, amit most magadban érzel. Minél többet kezdeményezel most, annál nagyobb lesz az erőd és annál több lesz a sikered és az örömed, amit átélhetsz. Bízz meg önmagadban, bízz a megérzéseidben és lépj határozottan és hatalmas lépésekkel minden nap. Ne akarj megfelelésből szerénynek tűnni, nem önzőség az, ha bátran elveszed, ami jár neked.

Most új időszak kezdődik az életedben

A 19-es szám magában hordja a kezdet “1” és a befejezés “9” energiáit is. Az életednek most lezárul egy hosszú tanulással teli és eredményes időszaka és egy új időszak kezdődik. Az új időszak tele lesz ismeretlen tapasztalatokkal, ami még több élményt és örömet hoz számodra. Azt fogod észrevenni, ahogy telik az idő egyre könnyebben fogadod a változást. Szinte már kívánni fogod, hogy valami új és izgalmas történjen veled.

Az idei évben nem lesz hiány az izgalmas tapasztalatokban. Ne ragaszkodj ahhoz, amit a múltban megszoktál, mert most minden egy kicsit másképp fog történni. Fogadd jó szívvel és nyitottan azokat a dolgokat, amik most megváltozott formában érkeznek hozzád. A feladataid nem változnak, legbelül te is ugyanaz az ember maradsz, de feljebb lépsz egy szintet a spirituális fejlődési spirálon, ami segít egy magasabb szemszögből nézni az életed eseményeit és olyasmit is észrevenni, ami eddig láthatatlan volt számodra. A “Nap” energiája új megvilágításba helyez mindent és segít, hogy a dolgokat olyannak láthasd, amilyenek azok valójában.

A 2017 évre szóló 12 Havi és 52 Heti Számmisztikai Útmutató Könyvek, hogy minden pillanatban tudd jó irányba tart az életed

RENDELD MEG MOST!
a 2017 Az Újjászületés Éve
című 12 Havi és 52 Heti Számmisztikai
útmutató könyvcsomagot

Könyvesboltban nem kapható, de Magyarország területén DÍJMENTESEN SZÁLLÍTJUK neked!

A 2017 Az Újjászületés Éve című két kötetes könyv két darab AJÁNDÉK HANGOSKÖNYV CD-vel és NÉGY VEZETETT RÁHANGOLÓ MEDITÁCIÓVAL érkezik

MEGRENDELEM

2017 legyen az az év, amikor mindig tudod, hogy jó irányba tart az életed!

Honnan tudhatnám biztosan, hogy jó irányba tart az életem?

Az életed eseményei soha sem egymástól független, véletlenszerű történések. Minden egyes pillanatnak megvan a saját energiája, úgy a személyes életedben, mint általános értelemben. Ezek az energiák évről évre, hónapról hónapra, napról napra változnak és megmutatják számodra, hogy merre tart most éppen az életed.

Minden egyes mozzanat az életedben része a saját élettervednek, de ugyanakkor része az emberiség nagy fejlődési tervének is. Tiltakozhatsz ez ellen, próbálhatsz kibújni alóla, de lényegében te magad, a saját szabad akaratodból döntöttél úgy a születésed előtt, hogy részt kívánsz venni ebben a csodás fejlődési folyamatban. Abban a pillanatban, hogy megérted ennek a szükségszerűségét és megtanulod elfogadni az adott pillanat adta lehetőségeket, képes leszel tudatos teremtésre használni az adott pillanat energiáját.

Az energiák úgy változnak az életedben, ahogyan egymást követik az évszakok.

Mindig tudod, hogy nyáron meleg és télen hideg van. Nyáron frissítő üdítőket, télen forró teát iszol. Ha megtanulod elfogadni, hogy az életed eseményeinek változása is a folytonosan és ciklikusan változó energiáknak van alárendelve, akkor képes leszel ezeket a "korlátokat" végre lehetőségekként fogadni. Lehet nyár vagy tél, te ugyanúgy teszed a dolgodat, egyszerűen csak alkalmazkodsz a változáshoz.

Az életedben csakúgy, mint az évszakok változása, újra és újra visszatérnek meghatározott energiák, amik hosszabb és rövidebb távon meghatározzák azt, hogy abban az időszakban mi az, amire jobban kell figyelned, és mi az, amire kevésbé. A hosszú távú energiák egy egész éven át elkísérnek és alapvetően meghatározzák a mindennapjaidat, azonban vannak rövidebb havi és napi ciklusok, amik csak az adott időszakra jellemzően érvényesek.

A 2017 évre szóló 12 Havi és 52 Heti Számmisztikai Útmutató Könyvek, hogy minden pillanatban tudd jó irányba tart az életed

RENDELD MEG MOST!
a 2017 Az Újjászületés Éve
című 12 Havi és 52 Heti Számmisztikai
útmutató könyvcsomagot

Könyvesboltban nem kapható, de Magyarország területén DÍJMENTESEN SZÁLLÍTJUK neked!

A 2017 Az Újjászületés Éve című két kötetes könyv két darab AJÁNDÉK HANGOSKÖNYV CD-vel és NÉGY VEZETETT RÁHANGOLÓ MEDITÁCIÓVAL érkezik

MEGRENDELEM

Soha többé nem kell egyedül szembenézned a változással

Mit szólnál hozzá, ha rendelkeznél egy olyan eszközzel, ami vezeti a lépéseid, hogy segítsen eligazodni az életed változásainak sűrű erdejében?

2002-ben amikor megismerkedtem a számmisztika csodálatos rendszerével, pontosan egy ilyen eszközre találtam rá, igaz akkor még nem volt a kezemben a kész megoldás. Elhatároztam, hogy egy a saját életemen végzett kísérlet révén elkezdem figyelni az életem, és mások életének eseményeit, hogy ezáltal választ kapjak az életünk folyamatos változásaival kapcsolatos kérdéseimre. Arra kerestem a választ, hogy létezik egy eddig ismeretlen törvény, ami segít megérteni az életünk látszólag "véletlenszerű" alakulását.

Több mint öt éven keresztül dolgoztam azon, hogy megfejtsem a változó energiák működésének a titkait. Kutatásaim során rájöttem, hogy a minket körülvevő energiák egyszerűen beszélnek hozzám, üzennek nekem az életem eseményei által, és megmutatják, hogy ezek az események merre irányítják az életem, ami része az egész emberiség fejlődési folyamatának, ezáltal a te személyes életednek is.

Az elmúlt több mint tíz évben megtanultam, hogy fordítsam le és ültessem át a gyakorlatba és adjam a kezedbe az életed változó energiáinak üzenetét. Ezek az üzenetek segítenek neked abban, hogy te magad is képes legyél megérteni a saját életed energiáinak személyes üzenetét.

Hogyan hatnak rád a 2017-es év energiái?

Segítek neked abban, hogy képes legyél kapcsolatot teremteni az életed személyes üzenetével a 2017-es évben is.

Ez az üzenet ott van körülötted, bele van kódolva az adott pillanatba, amiben éppen élsz. Lefordítom és a kezedbe adom ezt az üzenetet, hogy bizonyosságot szerezz arról, hogy az életed és annak folyamatos változása érted dolgozik, téged szolgál. Amint megérted ezt az üzenetet, eltűnik belőled a változástól való félelem, és átadja a helyet annak a magabiztosságnak, hogy képes vagy felismerni az életed minden lehetőségét, és a magad javára fordítani.

A 2017 évre szóló 12 Havi és 52 Heti Számmisztikai Útmutató Könyvek, hogy minden pillanatban tudd jó irányba tart az életed

RENDELD MEG MOST!
a 2017 Az Újjászületés Éve
című 12 Havi és 52 Heti Számmisztikai
útmutató könyvcsomagot

Könyvesboltban nem kapható, de Magyarország területén DÍJMENTESEN SZÁLLÍTJUK neked!

A 2017 Az Újjászületés Éve című két kötetes könyv két darab AJÁNDÉK HANGOSKÖNYV CD-vel és NÉGY VEZETETT RÁHANGOLÓ MEDITÁCIÓVAL érkezik

MEGRENDELEM

Hogyan segítenek neked
a 12 havi és az 52 heti útmutató könyvek?

Megmutatom mi lesz a legfontosabb feladatod
az elkövetkező egy évben

Minden egyes pillanatnak saját energiája van, de ezek közül is a legfontosabb az adott év energiája, ami meghatározza, hogy abban az egy évben mi lesz a legfontosabb feladat, amire figyelned kell.

Kétféle hatás érvényesül az életedben. Az egyik hatás a születésnapodon indul és a következő születésnapodon ér véget, ezt úgy hívjuk, hogy személyes év. A személyes év a te személyes küldetésedet határozza meg a két születésnapod között eltelt évben.

A másik hatás január első napján indul és az év utolsó napján ér véget. Ez a hatás egy általános mindenkire egyformán érvényes hatás, ami az egész emberiség legfontosabb feladatát meghatározza az adott évben.

Az általános energia, mindannyiunk életében másképp érvényesül, attól függően, hogy milyen kihívásokkal kell szembenézned ebben a pillanatban, de ugyanakkor meghatározza az egész világ alakulását is, vagyis az emberekkel való kapcsolatodat és azokat a lehetőségeket és kihívásokat is, amit a külvilágból érkeznek hozzád.

Egy egész évre szóló útmutató kalendáriumot kapsz a kezedbe

Az első kötet első  fejezetben bemutatom számodra a 2017 évi energiákat, ami az egész éves közös feladatunkat meghatározza. Ezt követően pedig hónapról hónapra bemutatom számodra bemutatom számodra az aktuális havi energiákat. Míg az éves energiák egy nagy feladatot adnak számodra, addig a havi energiák megmutatják az abban a hónapban érvényesülő lelki hatásokat. A havi energiákkal azért kell tisztában lenned, mert ezek az energiák, mint lépcsőfokok segítenek megvalósítani az egész évre szóló nagy feladatodat.

Ez a két könyv egy éves útmutató térkép és kalendárium, amit érdemes legalább minden hónap és minden hét elején elővenned, hogy elolvashasd a következő időszakban rád váró kihívásokat. Ugyanakkor érdemes visszatekintened az elmúlt hónap történéseire is, hogy megérthesd mi történt az életedben és ennek mi volt a mélyebb jelentősége. Ugyanakkor akár napi szintű útmutatásért is fordulhatsz hozzá, ha egy nehéz döntést kell meghoznod vagy egy kihívást jelentő élethelyzetben kell helyt állnod.

Ez a könyv lehetőségeket tartogat számodra, de nem mutat majd konkrét eseményeket neked. Azokat az energiákat fogom bemutatni számodra, amik formálják a mindennapi valóságodat. A mindenkori döntéseket neked kell meghoznod az életed felől. Minden döntés vagy lépés, amit a könyv sorainak hatására az életedben hozol egyedül a te felelősséged.

Miért érdemes az aktuális energiákat minden évben megismerned?

A 2017 évre szóló 12 Havi és 52 Heti Számmisztikai Útmutató Könyvek, hogy minden pillanatban tudd jó irányba tart az életed

RENDELD MEG MOST!
a 2017 Az Újjászületés Éve
című 12 Havi és 52 Heti Számmisztikai
útmutató könyvcsomagot

Könyvesboltban nem kapható, de Magyarország területén DÍJMENTESEN SZÁLLÍTJUK neked!

A 2017 Az Újjászületés Éve című két kötetes könyv két darab AJÁNDÉK HANGOSKÖNYV CD-vel és NÉGY VEZETETT RÁHANGOLÓ MEDITÁCIÓVAL érkezik

MEGRENDELEM

12 hónapra és 52 hétre szóló gyakorlati útmutatót adok a kezedbe, hogy soha ne tévedj el az életed útvesztőjében

Ez a könyv egy olyan részletes energetikai útmutató, amiben  bemutatom neked a 2017-es év energiáit, és minden hónapban adok számodra egy gyakorlati feladatot, aminek az elvégzésével biztosíthatod magad számára, hogy ráhangolódj az aktuális energiára, hogy az érted dolgozhasson és neked szolgálhasson.

Miért fontos, hogy tisztában legyél a havi és heti energiákkal?

A havi és heti energiák  hatással vannak az életedre, akár tudomásod van róla, akár nem. A havi energiák egy érzelmi töltést határoznak meg minden egyes időszakban. Ha nem tudsz összehangolódni ezzel az energiával, az feszültséget, levertséget, türelmetlenséget, fáradtságot és számos lelki zavart okozhat. Ha képes vagy összehangolódni a feladatok segítségével az aktuális energiákkal, akkor úgy fogod érezni magad, hogy majd kicsattansz a benned lévő erőtől, hiszen ezeket az energiákat azért kapod, hogy dolgozz velük és a saját szolgálatodba állítsd őket.

Minden egyes hónaphoz tartozik egy spirituális útmutató

Bemutatom az abban a hónapban aktuális energiákat és adok számodra minden hónapban egy gyakorlati feladatot, amit elvégezve képes leszel ráhangolódni az adott hónap energiájára és a magad javára tudod fordítani, ahelyett, hogy szembe mennél vele. Minden hónapban segítek neked megfogalmazni egy egészen konkrét célkitűzést, aminek a megvalósításán a havi és éves energiákkal összhangban tudsz dolgozni. Mindezt a segítséget kiegészítve a személyre szóló éves elemzésed napi segítségével egy olyan iránytűt adok a kezedbe, amelynek használatával mindig tudni fogod az életedben a helyes irányt.

Hogyan működik az 52 heti számmisztikai útmutató?

A heti energiák spirituális üzeneteinek kiolvasásához az aktuális hét első napjának számmisztikai képletét használom fel, amit egy speciális, külön erre a célra kifejlesztett módszerrel elemzek végig. Az elemzés során a hét első napjának dátumát önálló számjegyekre bontom és egészen addig adom össze, amíg egyetlen számjegyet nem kapok eredményül.

Példa:

2017.01.02 2  8   1  2 10 1      3 4

Az elemzés során azoknak a számoknak az energiáit veszem figyelembe, amik új energiaként jelennek meg azon a héten, illetve azokat, amik többszörösen is megjelennek az adott hét első napjának számmisztikai képletében. A példában 2017 január első hetének számmisztikai képletét láthatod, amiben az 1-es, a 2-es, a 3-as és a 4-es szám energiát fogom elemezni. Az 1-es és 2-es szám többször is megjelenik a képletben. A heti energiák elemzésénél mindig a képlet jobb oldalán látható számsort veszem figyelembe, amit a hónap és a nap számai eredményeznek, hiszen ezek a számok azok amik hétről-hétre változnak. A képlet jobb oldali számait végül összeadom a bal oldalon szereplő számok összegével és a kapott kétjegyű és egyjegyű számot szintén figyelembe veszem a heti energiák számítása során.

A számok csupán kapuk az energiák mélyebb megértéséhez

Amikor egy-egy hét energiáit elemzem, akkor a számok alapjelentését csupán kiindulópontnak használom a mélyebb értelem kifejtéséhez. Az elemzés elkészítésénél a számok egymásra gyakorolt hatásait is figyelembe veszem. Nem véletlen, hogy miért éppen abban a kombinációban jelennek meg a számok az adott hét első napján. A számok nem csupán önálló szimbólumok, hanem egy napi együttállásban egy kulcsot adnak az energiák üzenetének kiolvasásához.

Azt javaslom neked, hogy a könyv olvasásával párhuzamosan vezess naplót az életed eseményeiről, amit minden vasárnap egy füzetben összegezhetsz, így megláthatod az összefüggéseket az általam közvetített üzenetek és az életed valós történései között. Nagyon fontos, hogy a heti energiák nem konkrét eseményeket, hanem energetikai hatásokat jeleznek elő, ami az életed konkrét eseményein keresztül nyilvánul meg.

Ebben a könyvben nem fogsz kapni konkrét utasítást arra nézve, hogy mit kell konkrétan tenned az életed adott időszakában. Az energiák üzenetét, mint egy útmutatást használhatod arra, hogy a saját életed eseményeit megértsd. Ez a könyv abban segít téged, hogy a látszólag értelmetlennek tűnő és véletlenszerű események értelmet nyerjenek egy nagyobb összefüggésben.  Ha olyan eseményt tapasztalsz, ami nem a személyes életed része, de a világ alakulására nagy hatással van, mint például egy természeti katasztrófa, akkor az adott időszak üzeneteit érdemes azzal az eseménnyel is összevetned, mert így még mélyebb és átfogóbb lesz a kép, amit az energiák tanítása által a magadévá tehetsz.

A 2017 évre szóló 12 Havi és 52 Heti Számmisztikai Útmutató Könyvek, hogy minden pillanatban tudd jó irányba tart az életed

RENDELD MEG MOST!
a 2017 Az Újjászületés Éve
című 12 Havi és 52 Heti Számmisztikai
útmutató könyvcsomagot

Könyvesboltban nem kapható, de Magyarország területén DÍJMENTESEN SZÁLLÍTJUK neked!

A 2017 Az Újjászületés Éve című két kötetes könyv két darab AJÁNDÉK HANGOSKÖNYV CD-vel és NÉGY VEZETETT RÁHANGOLÓ MEDITÁCIÓVAL érkezik

MEGRENDELEM

Miben más ez a két könyv, mint az összes többi?

 

A 12 Havi és az 52 Heti Számmisztikai Útmutató könyv sokkal több, mint amit a hagyományos éves horoszkóp könyvekből megszoktál, ugyanis nemcsak az energiákat mutatom be neked hónapról hónapra, hanem gyakorlati feladatot is adok, hogy képes legyél befogadni az adott időszak energiáit. Ha megtanulsz az aktuális energiákkal együttműködésben élni, akkor nem kell többé az árral szemben úszva azon gondolkodnod, vajon miért nem úgy sikerülnek a dolgaid, ahogyan szeretnéd.

Ez a két könyv egy éves fejlődési tervet tartalmaz

Minden évnek megvan az egyedi fejlődési íve, amit mindannyiunk számára tartogat. Ez a fejlődési terv a számok szimbólumán keresztül megismerhető és útmutatásul szolgál arra nézve, hogy az adott évben mire kell a leginkább odafigyelned. Ha minden hónapban és minden héten fellapozod ezt a könyvet, figyelembe veszed az útmutatásait és elvégzed a gyakorlati feladatokat, akkor biztos vagyok benne, hogy az önbizalmad az egekbe fog szárnyalni. Nem kell többé magadat hibáztatni semmiért, mert semmi nem azért történik, hogy megbüntessen Téged, hanem azért, hogy tanulj belőle.

Azt javaslom, hogy az év elején olvasd végig mindkét könyvet elejétől a végéig, hogy lásd magad előtt a nagy képet, hogy merre is tartunk az idén. Ne csak olvass, hanem jegyzetelj is; figyeld meg, hogy melyik fejezet milyen érzéseket kelt benned és írd le a megfigyeléseidet. Amelyik időszaknál feszültséget érzel, ott az átlagosnál több dolgod lesz az idén, így előre fel tudsz készülni a rád váró kihívásokra.

Hogyan hozhatod ki a legtöbbet a két útmutató könyvből?

Év közben se tedd fel a polcra a könyveket. Minden hónap és minden hét elején vedd elő és olvasd újra az éves energiákról szóló első fejezetet, az előző hónap energiájáról szóló fejezetet és a következő hónap útmutatásait. Azért kell újra és újra elolvasnod az energiák üzenetét, hogy semmiképp ne felejtsd el, hogy mi a legfontosabb feladatod az idén. Az előző havi és előző heti energiákat azért kell újra átnézned, hogy megértsd mi történt veled az elmúlt hónapban. A következő havi és következő heti útmutatásokat pedig azért olvasd el, hogy lásd mire kell konkrétan felkészülnöd.

Ha csak teheted, akkor legyen mindig kézközelben a két könyv. Legyen mondjuk az éjjeliszekrényeden. Ha bármikor olyasmit tapasztalsz, ami szokatlan az életedben vagy egyszerűen csak nem érted, hogy mi miért történik, akkor az aktuális energiákat fellapozva útmutatást kaphatsz. Ha érzelmileg mélyponton vagy, akkor az aktuális energiák segítenek neked minden esetben megérteni, hogy mi és miért történik.

 

A 2017 évre szóló 12 Havi és 52 Heti Számmisztikai Útmutató Könyvek, hogy minden pillanatban tudd jó irányba tart az életed

RENDELD MEG MOST!
a 2017 Az Újjászületés Éve
című 12 Havi és 52 Heti Számmisztikai
útmutató könyvcsomagot

Könyvesboltban nem kapható, de Magyarország területén DÍJMENTESEN SZÁLLÍTJUK neked!

A 2017 Az Újjászületés Éve című két kötetes könyv két darab AJÁNDÉK HANGOSKÖNYV CD-vel és NÉGY VEZETETT RÁHANGOLÓ MEDITÁCIÓVAL érkezik

MEGRENDELEM

Miért fontos akkor is odafigyelned a könyv útmutatásaira, ha úgy érzed, hogy erre most nincs szükésged?

  • Nekem nincs időm az aktuális energiákról olvasni
  • A 2017 az újjászületés éve című 12 Havi és 52 Heti könyvekben éppen az a nagyszerű, hogy nem kell egyben elolvasnod, hanem elég, ha hetente egyszer rászánsz mindössze 15-20 percet, hogy az aktuális hónap kihívásaival megismerkedj
  • Ha TV-t nézni vagy rádiót hallgatni van időd, akkor mindössze egyetlen napra kell kikapcsolnod este a TV-t és helyette a havi útmutatót segítő tanácsait elolvasni
  • Ha gyakran és sokat utazol, akkor az útmutatásokat, akár a buszon vagy vonaton ülve is böngészheted, hiszen ahelyett, hogy csak a tájat néznéd értékes segítséget kaphatsz az életedhez.
  • Kisebb gondom is nagyobb annál, hogy ilyesmivel foglalkozzam
  • A Problémáid sokszor éppen abból erednek, hogy nem vagy tisztában az aktuális energiákkal, amik hatással vannak rád. Emiatt szembe úszol az árral és az energiák az ellenségeiddé válnak.
  • Ha megismered az aktuális energiákat, akkor a problémáidat is sokkal könnyebben tudod majd kezelni, hiszen az energiák melléd állnak és segítenek téged.
  • Megerősítéseket kapsz a könyvből, hogy biztosan tudd jó irányba tart e az életed. A könyv útmutatásai segítenek helyes döntéseket hozni és meghatározni merre indulj tovább.
  • Az én életemen úgysem segít semmilyen útmutatás
  • Csak arra kérlek, hogy tegyél egy rövid próbát és ismerd meg az első havi útmutatásokat és kezdd el alkalmazni a könyvben olvasottakat
  • Amennyiben ennek ellenére úgy érzed, hogy semmilyen hasznos segítséget nem kaptál írd meg nekünk, hogy pontosan mi történt.
  • Ha úgy érzed, hogy nem azt kaptad a könyvtől, amit ígértem neked, akkor küldd vissza nekünk és 100%-ban visszafizetjük neked az árát

A 2017 évre szóló 12 Havi és 52 Heti Számmisztikai Útmutató Könyvek, hogy minden pillanatban tudd jó irányba tart az életed

RENDELD MEG MOST!
a 2017 Az Újjászületés Éve
című 12 Havi és 52 Heti Számmisztikai
útmutató könyvcsomagot

Könyvesboltban nem kapható, de Magyarország területén DÍJMENTESEN SZÁLLÍTJUK neked!

A 2017 Az Újjászületés Éve című két kötetes könyv két darab AJÁNDÉK HANGOSKÖNYV CD-vel és NÉGY VEZETETT RÁHANGOLÓ MEDITÁCIÓVAL érkezik

MEGRENDELEM

Hogyan juthatok hozzá a 2017 évi útmutatáshoz?

100% pénzvisszafizetési garanciát vállalok a 2017 Az Újjászületés Éve című könyvekre

Amennyiben a könyvek olvasása és a hangoskönyvek hallgatása során bármikor úgy érzed, hogy nem azt kaptad, amire számítottál csak vissza kell küldened a csomagot és mindenféle kérdezősködés nélkül visszafizetjük a teljes vételárat