12:12:12 – Szeptember második hetének energiái felszabadítanak mások irányítása alól

Ezen a héten elérkezett az ideje annak, hogy többé nem mondhassák meg neked mások mit csinálj és hogyan élj. Ha továbbra is mások elképzeléseinek akarsz megfelelni, akkor ne csodálkozz azon, ha semmi nem úgy sikerül majd, ahogy szeretnéd. A most érkező energiák megvonják tőled a támogatást, ha nem a saját fényedre figyelsz, hanem kívül próbálod megtalálni a jó megoldást. Mindenhez segítséget kapsz azonban akkor, ha befelé figyelsz és hagyod, hogy kizárólag az érzéseid vezessenek.

Volt idő, amikor még könnyedén megtehetted, hogy figyelmen kívül hagyod a benned ragyogó Isteni fényt, azonban mostantól már nincs más választásod. Az energiák többé nem támogatnak abban, hogy másoknak rendeld alá magad. Ha nem kapsz támogatást, akkor azt abból veheted észre, hogy megtorpan az életed. Se előre…se hátra…Ha ilyet tapasztalsz te is, akkor sem kell megijedned, mert azonnal változtathatsz ezen a helyzeten, amint megváltoztatod az eddigi nézőpontodat és oda kezdesz figyelni, ahonnan a saját erőd és fényed érkezik

Szeptember második hetének számai megmutatják milyen energiák érkeznek most az életedbe

2016.09.12
2  7   9   3
9       12
         3
12
3

A tripla 12-es szám energiája megmutatja hol akadt el az életed

Előfordul, hogy az életed valamely területén egyszerűen megreked a fejlődésed és mintha évekig ugyanabban mókuskerékben futnád a köröket. Ennek az oka az, hogy olyan célokat kergetsz, amik valójánan nem is a tieid. Többé nem követhetsz olyan elképzeléseket vagy ideológiákat, amik nem a saját meggyőződésedből fakadnak. Ha bárki megpróbál meggyőzni téged a maga igazáról, egyszerűen köszönd meg a véleményét, de neked a saját szívedet és a saját fényedet kell követned.

Az ezen a héten érkező energiák felszabadítanak az életedben egy vagy több olyan területet, ahol úgy érzed, hogy megrekedtél és nem találod a kiutat. Úgy segítenek rajtad, hogy önmagadra irányítják a figyelmedet. Az első pillanatban azt fogod észrevenni, mintha a megrekedt állapot súlyosbodna, akár a teljes bénultság állapotáig. Nem kell megijedned, mert ez az egész csupán addig tart, ameddig “meg nem adod magad” és a figyelmedet nem kezded el befelé irányítani. Ez a belső igazságok felismerésének időszaka. Add fel a küzdelmed és engedd meg egyszerűen, hogy a benned élő fény világítson meg körülötted mindent.

A tripla 3-as szám energiája véget vet az eddigi sikertelenségnek

Abban a pillanatban, hogy a belső fény kezdi irányítani az életed azt fogod észrevenni, hogy egyszeriben minden sikerülni kezd, ami eddig sikertelennek tűnt. Azt fogod észrevenni, hogy a sikertelenség eddigi oka csupán az volt, hogy rossz helyen kerested a megoldást. Az igazi megoldások minden esetben belülről érkeznek és áthatja őket a saját Isteni fényed. Semmi más dolgod nincs mostantól, mint önmagadhoz fordulni segítségért. Nem másokat kell kérdezned a helyes válaszokért, hanem magadhoz kell címezned a kérdést: “Mit kell tennem most, hogy sikeres legyek?”

A válaszok szinte azonnal megérkeznek hozzád és nyilvánvalóvá teszik számodra a szükséges lépéseket. Figyeld az úgynevezett véletlen vagy szerencsés egybeeséseket. Semmi sem történik véletlenül. Ne lepődj meg, ha a legváratlanabb helyről kapod meg a legváratlanabb megoldást. Járj nyitott szemmel, mert az életed meg fog áldani téged az ajándékaival. Csupán annyi a dolgod, hogy merj őszintén és játszmáktól mentesen önmagad lenni. Kérd, amire szükséged van és a válasz magától értetődően fog megérkezni hozzád.

About The Author

Schilling Péter

A 2019 A Bőség Éve, az Ébredj Fel! és a Nincsenek Véletlenek című spirituális sikerkönyvek szerzője. Üzeneteit és útmutatásait közel 60.000 olvasó követi hétről hétre. Péterről kevesen tudják, hogy eredetileg villamosmérnök, és korábban évekig szoftverfejlesztő mérnökként dolgozott. Már 18 éves korában megismerkedett a spirituális filozófiákkal. Hatalmas fordulatot vett az élete, amikor 2002-ben beiratkozott egy spirituális szabadegyetemre, ahol megismerkedett az emberi tudat fejlődésének szimbolikus rendszerével, a számmisztikával és a tarotval. Ez az élmény örökre megváltoztatta a világról alkotott minden addigi elképzelését. Elhatározta, hogy kísérletként kezeli az életét és figyelni kezdte, milyen hatással vannak rá a különböző energiák, amiket a számmisztika módszereinek segítségével képes kiolvasni. Már az első megfigyelései is döbbenetes felismeréseket hoztak számára, amiket 2008 óta folyamatosan megoszt olvasóival gyakorlatias útmutatók formájában.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment-template.php on line 1478

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment.php on line 921

Fatal error: Uncaught Error: Cannot create references to/from string offsets in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment.php:927 Stack trace: #0 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment-template.php(1482): separate_comments('') #1 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-content/themes/optimizePressTheme/themes/3/single.php(74): comments_template('/comments.php', true) #2 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/template-loader.php(77): include('/web/indigoonli...') #3 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-blog-header.php(19): require_once('/web/indigoonli...') #4 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/index.php(17): require('/web/indigoonli...') #5 {main} thrown in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment.php on line 927