Megnyilt a 6:6:6 dimenziókapu

Az előtted álló héten elemi erővel törnek rád az érzéseid, amik megkérdőjelezhetetlenül hívnak majd téged egy olyan irányba, ahová már régóta vágyakozól, de soha még nem éreztél magadban elegendő erőt ahhoz, hogy útnak indulj.

Ne állj ellen ennek az érzésnek. Ha nyitott vagy rá és átengeded magadon  ezt az energiát, akkor olyan érzések kerítenek hatalmukba, mintha ellenállhatatlan szerelemre lobbannál. Ezt a szerelmet nem feltétlenül egy ember irányában  érzed majd, hanem valami iránt, amire régóta vágyakozol. Az is lehet, hogy olyasmi iránt lobban fel benned a szenvedély, amire soha korábban nem gondoltál. Ha egy őszínte társra vágysz, akkor könnyen lehet, hogy most fog felbukkanni az életedben és elemi erővel kezdesz majd vonzódni hozzá.

Légy nyitott és engedd, hogy az érzéseid teljesen magukkal sodorjanak. Ez az energia akkor tud az életed részévé válni, ha nem kezdesz el az értelmén gondolkodni, hanem hagyod, hogy átformáljon és új irányba tereljen téged

Íme június első hetének számmisztikai energiája

2016.06.06
2   7     6    6
            12
  9         3 
  12
   3

Ezen a héten  megnyílt 6:6:6 dimenzókapu

A hét első napjában szereplő három 6-os szám olyan energetikai együttállást eredményez az életedben, amelynek hatására megkérdőjelezhetetlenül kezdenek felszínre kerülni és érvényesülni a szíved legféletettebb vágyai és olyanok is, amelyeket korábban soha nem éreztél. Azért nevezem ezt az együttállást dimenziókapunak, mert egy olyan aktiválódás zajlik le benned a hatására, ami egészen idáig elzárt területeket mozgósít.

A 6-os szám a szíved szabad döntésének száma. Ez a szám és a benne rejlő energia hatványozott erővel jelenik most meg az életedben. A 6:6:6 dimenziókapu elementáris felszabadító erővel mutatja meg magát. Ha bármilyen helyzet van az életedben, amiről úgy érzed, hogy nem enged szabadon téged, akkor most ennek az erőnek a hatására egyszer és mindenkorra felszabadíthatod magad.

Semmilyen más dolgod nincs, mint kinyilvánítani a szándékodat, hogy: FELSZABADÍTOM MAGAM! HOZZÁJÁRULOK, HOGY A SZÍVEMEN KERESZTÜL ÚTMUTATÁST KAPJAK ÉS RÁTALÁLJAK A HELYES ÚTRA, AMI BŐSÉGET ÉS BOLDOGSÁGOT HOZ AZ ÉLETEMBE.

A 3×6 = 18 -> 9 az idei év energiájával tökéletes harmóniában, abban segít neked, hogy sikerüljön lezárnod az életed egy korábbi szakaszát és egy új szakaszba léphess, ami minden eddiginél nagyobb örömet és boldogságot hoz számodra, amennyiben te is úgy akarod.

A dupla 12-es szám segít neked, hogy másképp láthasd önmagad és az életed, mint ahogy eddig tetted.

A 12-es szám energiája hagyományosan a megrekedés szimbóluma. A kiút ebből a helyzetből az, ha tudatosan kezded az életed eseményeit egy új szemszögből szemlélni. A 12 = 2×6 vagyis magában foglalja a felszabadulás lehetőségét a megrekedt állapotból, amennyiben te is úgy döntesz.

Bárhol is érzed megrekedve magad, most rakétaként robbanthatod ki magad a boldogtalan helyzetből. Ha olyan párkapcsolatban élsz, ami már nem tesz boldoggá, vagy éppen ellenkezőleg szeretnél kitörni a magányból és megtalálni a lelki társadat, akkor ez az energia segíteni fog neked.

Ha úgy érzed, hogy a munkád nem ad örömet számodra vagy szeretnél végre olyan hivatást találni, ami harmóniában van veled, akkor itt az ideje, hogy döntést hozz ezzel kapcsolatban. Ahelyett, hogy a csodára várnál neked kell kezdeményezned, neked kell megtenned az első lépést a változás felé vezető úton

A dupla 3-as szám segít neked abban, hogy könnyedén tud elengedni a régit és beengedni az újat

A változásban mindig az a legnehezebb, hogy el tudd engedni azt, ami el akar menni. Az elengedés fájdalommal jár, de nem akkor ha a 3-as szám is jelen van a képletben. Ez az energia olyan, mint a spirituális érzéstelenítő, ami segíti sokkal könnyebbé tenni azt, ami elsőre nagyon nehéznek tűnik számodra.

Ez az energia nem csak az elengedésben segít, de előkészíti a helyet az újnak, azáltal, hogy nyiottá és befogadóvá tesz. Ahol jelen van a hármas szám energiája, ott mindig megjeleni a vidámság és a humor. Kezeld humorral azt, ami történik veled. Ragadd meg az ironikus oldaláról, csinálj magadnak egy vicces történetet az egészből, amit még elmesélni is jó érzés és meglátod, hogy egészen másképp fogsz tekinteni a korábban talán túlságosan is fájdalmas történésekre. Ami történik az érted történik és rendkívül értékes ajándékokat tartogat számodra.

Csinálj helyet az életedben, hogy legyen hová beengedned az most érkező csodát.

Rendkívüli események várnak rád ebben a hónapban, amik csak akkor tudják kifejteni az áldásod hatásukat, ha készen állsz a fogadásukra. Az aktuális energiákkal együttműködésben most minden vágyad valóra válthatod, ehhez azonban meg kell ismerned és meg kell bíznod a téged körülvevő energiák segítő és támgató szándékában.

Kattints ide és a kezedbe adom a segítséget, hogy Júniusban magabiztosan nézhess szembe a rád váró változásokkal>>>

Milyen változásokat hoz neked az előtted álló június hónap intenzív energiája?

1 havi számmisztikai előrejelzés napról-napra

Minden napra egy személyre szóló jó tanács, hogy mit tegyél és mit ne az adott napon

Kattins ide és a kezedbe adom az útmutatót
az előtted június hónap energetikai változásaihoz>>>

About The Author

Schilling Péter

A 2019 A Bőség Éve, az Ébredj Fel! és a Nincsenek Véletlenek című spirituális sikerkönyvek szerzője. Üzeneteit és útmutatásait közel 60.000 olvasó követi hétről hétre. Péterről kevesen tudják, hogy eredetileg villamosmérnök, és korábban évekig szoftverfejlesztő mérnökként dolgozott. Már 18 éves korában megismerkedett a spirituális filozófiákkal. Hatalmas fordulatot vett az élete, amikor 2002-ben beiratkozott egy spirituális szabadegyetemre, ahol megismerkedett az emberi tudat fejlődésének szimbolikus rendszerével, a számmisztikával és a tarotval. Ez az élmény örökre megváltoztatta a világról alkotott minden addigi elképzelését. Elhatározta, hogy kísérletként kezeli az életét és figyelni kezdte, milyen hatással vannak rá a különböző energiák, amiket a számmisztika módszereinek segítségével képes kiolvasni. Már az első megfigyelései is döbbenetes felismeréseket hoztak számára, amiket 2008 óta folyamatosan megoszt olvasóival gyakorlatias útmutatók formájában.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment-template.php on line 1478

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment.php on line 921

Fatal error: Uncaught Error: Cannot create references to/from string offsets in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment.php:927 Stack trace: #0 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment-template.php(1482): separate_comments('') #1 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-content/themes/optimizePressTheme/themes/3/single.php(74): comments_template('/comments.php', true) #2 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/template-loader.php(77): include('/web/indigoonli...') #3 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-blog-header.php(19): require_once('/web/indigoonli...') #4 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/index.php(17): require('/web/indigoonli...') #5 {main} thrown in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment.php on line 927