Egy láthatatlan kéz vezet téged május utolsó hetében

A mögötted lévő hónapban óriási erejű változás részese voltál. Nem csoda, ha ebben a pillanatban kissé zavarodott és talán frusztrált is vagy. Hozzá kell még szoknod ahhoz a rengeteg energiához, amit kaptál. Fel kell fedezned az új életedet, ahová éppen csak beléptél. Amikor elveszettnek érzed magad, ahogy most is érzeheted magad mindig az a legfontosabb, hogy emlékeztesd magad merre tartasz és folytasd tovább az utad.

Nem számít, hogy mi történik, mert ha tudod, hogy ki vagy és tudod, hogy hová akarsz eljutni, akkor az életed mindig támogat az elhatározásodban. Ez most az a pillanat, amikor újra kell gondolnod a céljaidat és felül kell vizsgálnod őket, hogy a nemrégiben született új tudatosságod mellett még mindig kiállják e az idő próbáját. Ha szükséges új célokat kell kitűznöd és útnak kell indulnod, hogy elérhesd őket.

Nézzük meg együtt a heti energiák számmisztikai képletét, hogy megmutathassam neked a most érkező energiák hogyan közvetítik számodra azt az ajándékot, amit ezen a héten fogsz kapni

2016.05.30
2   7   5   3
9        8
17
8

A dupla 8-as szám energiája segít neked újra alkotni az életedet

A nyolcas szám energiája mindig az önmagadon túlmutató célokhoz kapcsolódik. Itt az ideje, hogy felül viszgáld merre tart az életed és ha szükséges, akkor változtass az eddigi elképzeléseiden. Eddig talán éppen azért nem kaptad meg, amit akartál, mert a régebbi céljaid többé már nincsenek összhangban azzal az új tudatossággal, amit már évek óta magadban hordasz. Rendkívül intenzív és rendkívül gyors változásoknak lehettél részese az elmúlt hetekben, amik sokszor felkavaróak voltak. Most azonban itt az ideje, hogy ismét talpra állj megrázd magad és új célokat tűzz magad elé.

Talán lesznek célok, amik még mindig megállják majd a helyüket az új életedben, de lesznek olyanok is, amiket magad mögött kell hagynod. Az elhagyott célok helyett válassz újakat, olyanokat, amik sokkal inkább illeszkednek a jelenlegi megemelkedett rezgésszintedhez. Légy bátor és nagyvonalú önmagaddal kapcsolatban. Kérj olyat magadnak, amit eddig soha nem mertél még kérni. Meglátod könnyebben megvalósíthatod a célodat, mint azt a legmerészebb álmaidban valaha gondoltad volna. Ne feledd ez az élet már nem az, amit a múltban tapasztaltál. A szabályok megváltoztak. Többé már nincsenek körülötted azok a korlátok, amiket eddig megszoktál és alkalmazkodtál hozzájuk.

Kattints ide és a kezedbe adom a segítséget, hogy Júniusban magabiztosan nézhess szembe a rád váró változásokkal>>>

A 17-es szám energiája vezet téged akkor is, ha nem látod merre a cél

A tizenhetes szám energiája a vezércsillagod, ami képviseli mindazt, amit a születésed előtt megterveztél magadnak. A folyamatosan érkező új energia hatására lesznek tervek, amik teljesen felborulnak és új terveket kell készítened helyettük. A vezércsillagod figyel rád és megjegyzi a terveidet, hogy segítsen neked a legnehezebb pillanatokban is rajta maradni az úrton és emlékezni arra miért is vagy itt és milyen fontos feladatot hajtasz végre.

Ne feledkezz meg róla, hogy az irányítás mindig belülről és soha nem kívülről érkezik. A vezércsillag benned él. A vezércsillag a magasabb tudatosságod (higher self, higher consciousness) szimbóluma, ami a benned élő isteni rész. A magasabb tudatosságod pontosan tudja, hogy mire van szükséged, ezért mindig szeretettel irányít téged az intuicióidon keresztül. Ha nem feledkezel meg a folyamatos befelé figyelésről, akkor mindig rajta maradhatsz a helyes úton és mindig kapsz támogatást a kihívásaid megoldásához. Az életed értelme az, hogy tapasztalatokat szerezz és ezen az úton soha nem vagy egyedül

Egy hatalmas változás zajlik az életedben ebben a pillanatban, ami folyamatos bizonytalansággal tölt el

Pontosan, tudom, hogy ez mennyire nehéz, éppen ezért szeretnék  a lehető legnagyobb tudásommal segíteni neked, hogy megértsd miért történik mindez. Biztos vagyok benne, hogy azért olvasod ezeket az elemzéseket, mert a szíved mélyén tudod, hogy a saját életeben is valami igazán meghatározó történik és szeretnéd megérteni, hogy mi az.

Talán azt is észrevetted mostanában, hogy egyre több jelentőségteljes esemény részese vagy, ami energetikai változásokon keresztül mutatja meg a jelentőségét az életedben. Szinte lehetetlennek tűnik követni ezt a sok gyors és egymás után zajló változást.

Kattints ide és a kezedbe adom a segítséget, hogy Júniusban magabiztosan nézhess szembe a rád váró változásokkal>>>

Milyen változásokat hoz neked az előtted álló június hónap intenzív energiája?

1 havi számmisztikai előrejelzés napról-napra

Minden napra egy személyre szóló jó tanács, hogy mit tegyél és mit ne az adott napon

Kattins ide és a kezedbe adom az útmutatót
az előtted június hónap energetikai változásaihoz>>>

About The Author

Schilling Péter

A 2019 A Bőség Éve, az Ébredj Fel! és a Nincsenek Véletlenek című spirituális sikerkönyvek szerzője. Üzeneteit és útmutatásait közel 60.000 olvasó követi hétről hétre. Péterről kevesen tudják, hogy eredetileg villamosmérnök, és korábban évekig szoftverfejlesztő mérnökként dolgozott. Már 18 éves korában megismerkedett a spirituális filozófiákkal. Hatalmas fordulatot vett az élete, amikor 2002-ben beiratkozott egy spirituális szabadegyetemre, ahol megismerkedett az emberi tudat fejlődésének szimbolikus rendszerével, a számmisztikával és a tarotval. Ez az élmény örökre megváltoztatta a világról alkotott minden addigi elképzelését. Elhatározta, hogy kísérletként kezeli az életét és figyelni kezdte, milyen hatással vannak rá a különböző energiák, amiket a számmisztika módszereinek segítségével képes kiolvasni. Már az első megfigyelései is döbbenetes felismeréseket hoztak számára, amiket 2008 óta folyamatosan megoszt olvasóival gyakorlatias útmutatók formájában.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment-template.php on line 1478

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment.php on line 921

Fatal error: Uncaught Error: Cannot create references to/from string offsets in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment.php:927 Stack trace: #0 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment-template.php(1482): separate_comments('') #1 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-content/themes/optimizePressTheme/themes/3/single.php(74): comments_template('/comments.php', true) #2 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/template-loader.php(77): include('/web/indigoonli...') #3 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-blog-header.php(19): require_once('/web/indigoonli...') #4 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/index.php(17): require('/web/indigoonli...') #5 {main} thrown in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment.php on line 927