Június második hetében új fejezet kezdődik az életedben

Óriási változás indult el ebben a hónapban az életedben. Ennek a változásnak a részeként elkezdted felszabadítani a benned rejlő különleges lehetőségeket. Olyan vágyak ébrednek most benned, amik korábban nem tudtak a felszínre törni, mert egyszerűen elzárva voltak előtted. Mostanra azonban megérett a helyzet arra, hogy megkaphasd az ajándékaidat, az életedtől, amiknek a segítségével új fejezetet nyithatsz az életed könyvében.

Az ebben a hónapban kinyíló 6:6:6 dimenziókapu ezen a héten szerdán (2016.06.15) ismét megerősítést nyer. A június hónap energiáinak egy következő szintje áramlik most be az életedbe, ami a korábbi elkötelezettségeidet segít felszabadítani. Bármi is legyen az életedben, amiről úgy érzed kötelességed benne maradni, de a leleked mélyén már magad mögött hagynád az most megerősítést nyer. Ha valaminek mennie kell, akkor a most érkező második energiahullám segít neked abban, hogy különösebb fájdalom nélkül elbúcúszhass tőle.

Íme június második hetének számmisztikai energiája

2016.06.13
2  7   6    4
         10
9        1
10
1

A 13-as szám megnyitja a kaput, amin keresztül az életed új szakaszába léphetsz

Ezen a héten elérkezett a búcsú ideje. Vannak dolgok amik egy ideje már menni szeretnének mert betöltötték a küldetésüket az életedben. Azt fogod észerevenni, hogy már csak te döntésedre várnak. A most érkező energiák hatására ez a döntés sokkal könnyebb lesz, mint korábban bármikor. Talán egy hete még lehetlennek tűnt volna, de most már te sem látsz más lehetőséget, mint hogy átlépj a kapun és teljesen új életet kezdj.

Semmi nincs, amitől könnyes búcsút kellene venned. Aminek mennie kell az most a legnagyobb természetességgel fog távozni, hogy helyet teremthessen az újnak. Olyan ez, mint egy nagytakarítás vagy lomtalanítás. Felszabadító erőket hordoz magában minden egyes lépés, amit azért teszel, hogy magad mögött hagyd a múltat és nyitottá válj egy új jövő irányába

A dupla 10-es szám izgalmas ajándékokat hoz számodra

Az életednek ez az időszaka a spirituális ajándékokról szól. Az előző hónapban is kaptál már ilyen ajándékokat és ez a hónap sem lesz kivétel ez alól. Az ajándékokat azért a különleges erőfeszítésért kapod, amit ebben a hónapban a saját változásodért teszel. Ha nyitottá válsz, hogy elengedd a régit a helyére haladéktalanul beáramlik az új, ami különleges képességekkel ajándékoz meg téged.

A különleges képességek magabiztossá és ellenállóvá teszenek téged az élet nehézségeivel szemben. Az ellenállás nem azt jelenti, hogy nem engeded be a változást, hanem ellenállsz az egyensúlyvesztésnek és megörzöd a belső békédet bármi történjék is benned vagy körülötted. Könnyen lehet, hogy az új képességek megszezése tőled is erőfeszítést kíván. A spirituális ajándékok nem azt jelentik, hogy neked nem kell tenned értük semmit.

Az ajándék egy felvillanó lehetőség olyan, mint az Excalibur, a különleges varász erejű kard, amit neked kell  a megfelelő pillanatban kihúznod a sziklából. Sem előtte, sem után nem áll rendelkezésedre ez az energia, éppen a megfelelő pillanatban kell cseledened, hogy hozzáférhess az új ajándékaidhoz.

A dupla 1-es szám az új életed izgalmas energiáját hozza el számodra

Ahhoz, hogy egy új fejezet indulhasson az életedben, mindig hatalamas energialöket szükséges, hiszen egy új szintre kell emelned a saját rezgésed. Mindig a két szint közötti átmenet igényli a legnagyobb energiabefektetést, amit a most érkező energiák támoganak is.

Nem tudsz akármikor váltani, de ha éppen a megfelelő időben látsz hozzá, akkor  a változás könnyen és zökkenőmentesen zajlik le. Így történik ez most is. Bármilyen lehetőség is bontakozik ki most előtted ragadd meg két kézzel és engedd, hogy a következő szintre röpíthessen téged. Akármi történik is most, ne feledd, hogy te magad tervezted és teremtetted meg a lehetőségét. Ha nemet mondasz rá az olyan, mintha saját magadnak mondanál nemet.

Légy nyitott és fogadj minden változást úgy, mintha önmagad egy sokkal bölcsebb változata adná ajándékba azért, hogy segítsen téged. Lásd meg benned a végtelen szeretet és gondoskodás energiáit, amik a hónod alá nyúlnak és folyamatosan emelnek téged.

About The Author

Schilling Péter

A 2019 A Bőség Éve, az Ébredj Fel! és a Nincsenek Véletlenek című spirituális sikerkönyvek szerzője. Üzeneteit és útmutatásait közel 60.000 olvasó követi hétről hétre. Péterről kevesen tudják, hogy eredetileg villamosmérnök, és korábban évekig szoftverfejlesztő mérnökként dolgozott. Már 18 éves korában megismerkedett a spirituális filozófiákkal. Hatalmas fordulatot vett az élete, amikor 2002-ben beiratkozott egy spirituális szabadegyetemre, ahol megismerkedett az emberi tudat fejlődésének szimbolikus rendszerével, a számmisztikával és a tarotval. Ez az élmény örökre megváltoztatta a világról alkotott minden addigi elképzelését. Elhatározta, hogy kísérletként kezeli az életét és figyelni kezdte, milyen hatással vannak rá a különböző energiák, amiket a számmisztika módszereinek segítségével képes kiolvasni. Már az első megfigyelései is döbbenetes felismeréseket hoztak számára, amiket 2008 óta folyamatosan megoszt olvasóival gyakorlatias útmutatók formájában.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment-template.php on line 1478

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment.php on line 921

Fatal error: Uncaught Error: Cannot create references to/from string offsets in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment.php:927 Stack trace: #0 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment-template.php(1482): separate_comments('') #1 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-content/themes/optimizePressTheme/themes/3/single.php(74): comments_template('/comments.php', true) #2 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/template-loader.php(77): include('/web/indigoonli...') #3 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-blog-header.php(19): require_once('/web/indigoonli...') #4 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/index.php(17): require('/web/indigoonli...') #5 {main} thrown in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment.php on line 927