Június harmadik hetében begyógyíthatod a régi sebeidet

Ezen a héten gyógyító és bőséget hozó erők áramlanak az életedbe. Ezeket az energiákat azért kapod most, hogy végre begyógyúlhassanak az évek óta nyitva lévő sebeid, amik sorozatos fájdalmat és szenvedést okoztak számodra az elmúlt években.

A gyógyulásodat követően olyan energiák szabadulnak fel körülötted, amik helyet teremtenek számodra, az új beáramlása számára. Bármi, amit most kívánsz valósággá változik. Az életed bőségkosara nyitva áll az ajtód előtt és arra vár, hogy végre beengedd

Ha úgy ézed, hogy van benned a múltból hozott fájdalom, nehézség, kerserűség, akkor most kérheted, hogy ezek a sebek begyógyuljanak és a fájdalmaid elmúljanak. A múltban gyökeredző fájdalmaid gyógyulására azert is van szükség, hogy elháruljanak az akadályok, amik a most ékező bőség útjában állnak.

Kérj segítséget és a változás hamarosan megérkezik

Az energiák nem tehetnek semmit, ha te magad nem járulsz hozzá a változáshoz. Bár látják hol van szükséged a változásra és tisztulásra, ennek következtében a fájdalmaid átmenetileg felerősödhetnek, de nem kell megijedned, mert csak az a céljuk, hogy felhívják a figyelmedet arra, hogy most kell kérned a gyógyulást.

Abban a pillanatban, hogy kifjezed a tiszta szándékodat hamarosan érezni fogod a javulást. Ne ess kétségbe, ha azt tapasztalod, hogy régen elfelejtett problémák kerülnek újra a felszínre. Ez része a tisztulási folyamatnak és ha nem mondasz nemet a változásra rövidesen enyhülést és teljes gyógyulást fogsz tapasztalni minden tekintetben. A lényeg, hogy nem szabad megijedned semmitől, ami most történik.

Ezen a héten harmadszor is megerősítést nyer a 6:6:6 dimenziókapu energiája

2016.06.24 pénteken lezárúl az áthangolási folyamat, amit ez az energetikai kapu hoz számodra a 2016-os évben, de ez nem jelenti azt, hogy az energia hatása elmúlna. Éppen ellenkezőleg most teljesedik ki mindaz, ami a hónap első hetében elkezdődött. Figyeld a vágyaidat, mert most új eddig ismeretlen irányt fognak mutatni számodra, olyat, amire eddig soha nem gondoltál.

Ha a vágyaidat követed, akkor egy olyan vonzerőt gyakorolsz a körülötted lévő bőséget hozó energiák számára, amik képesek lesznek beáramlani az életedbe és megkezdeni a jótékony átalakító munkájukat

Íme június harmadik hetének számmisztikai energiája

2016.06.20
2   7  6   2
9       8
17
8

A 20-as szám megváltást és gyógyulást hoz számodra

Ez az energia segít kimozdulni a holtpontról és kiemel téged az eddigi visszahúzó energiák hatásából. Egy nagyon erőteljes magnetikus hatás vonz téged magához. Hacsak nem állsz ellen a változásnak, akkor ez az erő kiemel téged az eddigi fojtogató környezetből, hogy ezzel segíthesse elő a most induló gyógyulásodat. Ennek az energiának a hatására lesznek emberek, akiktől eltávolodsz és nem kívánod majd a társaságukat.

Ne ijedj meg ettől, minden változás, amit most tapasztalsz a gyógyulásodat szolgálja. Ne ragaszkodj mereven semmihez, engedd, hogy a most érkező energia egyszerűen elvégezze a dolgát.

A dupla 8-as szám megtölti élettel, mindazt, ami most megtisztult benned és körülötted

Ez az energia új célok és új lehetőségek és a bőség felé vezet téged. A megtisztulás következtében egy olyan légüres tér keletkezik körülötted, amit neked kell megtöltened tartalommal. Ezt a folyamatot szolgálja a 6:6:6 energia utolsó aktiválódása június 24-dik napján. A 6-os és a 8-as szám látszólag egymásnak ellentétes energiák. Hiszen a 6-os a szíved vágyait helyezi a középpontba a 8-as pedig rendkívül gyakorlatias és céltudatos energia.

A kettő egyensúlyából születik most az a csodálatos bőség, ami ezen a héten tárul fel előtted. A vágyaid akkor válnak valósággá, ha hajlandó vagy tenni érte. A 8-as szám ahhoz ad neked, most erőt, hogy képes legyél mindent megtenni, ami csak szükséges, ahhoz, hogy megvalósíthasd a legmerészebb elképzeléseidet is.

A 17-es szám energiája emlékeztet téged a vezércsillagodra, amit mindig magaddal hordasz

Ennek a számnak az energiája jelzőfény számodra a legnehezebb pillanatokban, hogy soha ne hagyjon el a hited és legyen elég kitartásod végig menni az úton akkor is, ha ebben a pillanatban kilátástalannak tűnik a pozitív változást. Emlékeztedsd magad a legfontosabb értékeidre. Jussanak eszedbe azok a helyzetek, amikor sikeresnek, boldognak és elégedettnek érzed magad.

A boldogságot azok a helyzetek hozzák az életedben, amikor teljes egészében képes vagy önmagadat adni nem törődve mások elvárásaival. A 17-es számban lévő 7-es szám a földi küldetésedre utal, amit csak te tölthetsz be. Ennek a küldetésnek a betöltése hozza az életedbe a létező legnagyobb örömet és elégedettséget.

Az ezen a héten érkező energiák előkészítik számodra a Bőség folymatos áramlását

A 20-as szám megtisztulást, a 8-as szám pedig a keletkező térbe beáramló bőséget hoz számodra. Nem véletlen, hogy éppen most nyitom meg számodra  a kaput a Bőség Teremtő Mágia című vadonat új távoktató tanfolyam előtt, aminek a segítségével a héten érkező energiák munkáját folytathatod tudatosan

A Bőség Teremtő Mágia tanfolyam során éppen azt fogjuk befejezni, amit a héten érkező energiák elkezdenek. Ebben a tanfolyamban segítek neked megszabadulni a múltból magaddal cipelt energetikai blokkoktól, azoktól a régi energiáktól, amik eddig elvágtak téged a bőség forrásától. A megtisztulást követően pedig segítek neked kialakítani a most érkező Bőség csatornát ami egészen eddig zárva volt előtted.

About The Author

Schilling Péter

A 2019 A Bőség Éve, az Ébredj Fel! és a Nincsenek Véletlenek című spirituális sikerkönyvek szerzője. Üzeneteit és útmutatásait közel 60.000 olvasó követi hétről hétre. Péterről kevesen tudják, hogy eredetileg villamosmérnök, és korábban évekig szoftverfejlesztő mérnökként dolgozott. Már 18 éves korában megismerkedett a spirituális filozófiákkal. Hatalmas fordulatot vett az élete, amikor 2002-ben beiratkozott egy spirituális szabadegyetemre, ahol megismerkedett az emberi tudat fejlődésének szimbolikus rendszerével, a számmisztikával és a tarotval. Ez az élmény örökre megváltoztatta a világról alkotott minden addigi elképzelését. Elhatározta, hogy kísérletként kezeli az életét és figyelni kezdte, milyen hatással vannak rá a különböző energiák, amiket a számmisztika módszereinek segítségével képes kiolvasni. Már az első megfigyelései is döbbenetes felismeréseket hoztak számára, amiket 2008 óta folyamatosan megoszt olvasóival gyakorlatias útmutatók formájában.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment-template.php on line 1478

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment.php on line 921

Fatal error: Uncaught Error: Cannot create references to/from string offsets in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment.php:927 Stack trace: #0 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment-template.php(1482): separate_comments('') #1 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-content/themes/optimizePressTheme/themes/3/single.php(74): comments_template('/comments.php', true) #2 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/template-loader.php(77): include('/web/indigoonli...') #3 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-blog-header.php(19): require_once('/web/indigoonli...') #4 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/index.php(17): require('/web/indigoonli...') #5 {main} thrown in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment.php on line 927