Július második hetében az angyalok vesznek a szárnyuk alá

Az ezen a héten érkező energiák egy megerősítést hoznak számodra a 2016-os év rendkívül intenzív spirituális energiáiból és ízelítőt adnak a szemptemberben nyíló 9:9:9 energiakapu spirituális átformáló erejéből. Az előző héten elindult rendkívüli átalakulás ezen a héten is folytatódik. Azon kell most dolgoznod, hogy a most megemelkedő rezgésed hatására egy spirituálisan nagyon maga szintű nézőpontból láss rá az életedre és fogalmazd újra a sorsodat.

A most érzekő energiák olyanok lesznek, mintha egy angyal ültetne fel téged a szárnyaira, hogy egy olyan eddig ismeretlen nézőpontból láss rá az életedre, ahogy eddig még soha nem láttad azt. Szánj most időt arra, hogy magadban legyél és legyen időd az életed fontos területein meditálni és felismeréseket szerezni arról, hogy milyen különleges utat jársz végig.

Ez az időszak rendkívül különleges fordulópont az életedben, mert ha akarod, akkor a most érkező energiák hatására és angyali segítséggel új sorsot írhatsz magadnak. Egyszerűen csak úgy kell döntened, hogy fejlődni kívánsz és egy magasabb sprituális rezgésre lépsz. Ez az Univerzum ajándéka számodra és ha te is akarod, akkor biztosíthatlak arról, hogy készen állsz erre a lépésre, máskülönben ezt az üzenet nem jutott volna el hozzád.

Július második hetének számmisztikai képlete megmutaja milyen energiák érkeznek most az életedbe

2016.07.11
2  7   7  2
9       9
18
9

A tripla 9-es energiája az Angyalok üzenetét hozza számodra

A 9-es szám energiája a legmagasabb szintű spirituális rezgést hozza az életedbe. Ez az energia felkészít téged a szeptemberben érkező még intenzívebb változást hozó 9:9:9 dimenziókapu megnyitására. A kilences szám energiája most azt kéri tőled, hogy most csak önmagaddal foglalkozz. Végezz naponta többször légző gyakorlatot, aminek segítségével ráhangolódhatsz a lelked energiáira.

A körülötted lévő angyali energiák üzenetét akkor tudod meghallani, ha összhangban vagy önmagaddal. Az angyalok a lelked nyelvén kommunikálnak veled. Minél több időt tudsz most elcsendesedére és befelé figyelésre szánni, annál tisztábban tudod majd venni ezt az üzenetet. A most érkező üzenet, arról az új életről szól, ami már ebben a pillanatban is fénysebességgel száguld feléd. Állj készen arra, hogy magad mögött hagyd a múltat és kiüresedj, mert a most érkező új élet energiája csak akkor tud belépni az életedbe, ha minden más felesleges dolog eltűnt onnan.

A 18-as szám energiája azt üzeni neked, hogy ne törődj a félelmeiddel

Ami most történik veled az bizonyos szempontból félelmetes lehet, hiszen átformálja az egész körülötted lévő valóságot. Ez az energia csak akkor tud belépni az életedbe és segíteni neked, ha te magad is nyitottan fogadod. Csak a félelmeid zárhatnak el tőle, ezért a most érkező energiák azt üzenik számodra, hogy akkor is állj fel és menj tovább ha úgy érzed, hogy megbénítanak a félelmeid.

Egyáltalán nincs mitől félned, amitől félsz az mind a múltban történt élmények jelenre gyakorolt hatása. Csakhogy az új élet, ami most vár rád semmilyen módon nem kapcsolódik a múlthoz, kizárólag az ITT ÉS MOST pillanatában meghozott döntéseid befolyásolják azt, ami mostantól történik veled. A most érkező új energia azt kéri tőled, hogy dönts úgy, hogy elengeded a régit és magad mögött hagyod a múltat. Mondd ki hangosan: “Elengedem a régit és nyitottá válok a most érkező új számára”

A 2-es és a 11-es szám energiája azt üzeni neked, hogy a segítség és az erő belülről érkezik

Ebből az energiából az előző héten már kaptál egy hatalmas adagot, most itt az ideje, hogy elkezdj bízni a megérzéseidben. Abban a pillanatban, hogy az elcsendesedésed következtében elkezdesz kommunikálni a téged körülvevő angyali energiákkal azt fogod tapasztalni, hogy hihetetlen erő ébred benned, aminek a segítségével valóban képes leszel felül emelkedni bármilyen nehézségen

A heti energiákat keretező dupla 2-es szám olyan mint a spirituális füled, aminek a segítségével meghallhatod az angyali energiák folyamatos énekét. Azt üzenik neked, hogy itt az idő, csak annyit kell tenned, hogy megfogod a kezüket és vezetnek téged. Bármi legyen is a kívánságod, együtt valóra válthatjátok. Egy új tudatosság ébredezik benned és ez az új tudatosság csak az angyali erőkkel együttműködésben képes stabilizálódni, hiszen ez a kapcsolat olyanná válik számodra hamarosan, mint a légzés.

A dupla 7-es szám egész hónapban veled marad és megmutatja hogyan léphetsz át a régi sorsodból az újba

Ez a dupla 7-es energia olyan mint egy híd, ami a régi életedből az új életedbe vezet. Az ebben a hónapban aktíválódott 7:7:7 energiakapu középső hetes száma az új életed szimbóluma, ahová a híd segítségével lépsz. El kell engedned a régit, mert csak akkor kapaszkodhatsz bele az újba, ha már semmi sem köt téged a régi és megkopott életedhez. Te döntheted el milyen lesz az új valóságod, de ami elmúlt, azt most teljes egészében magad mögött kell hagynod.

About The Author

Schilling Péter

A 2019 A Bőség Éve, az Ébredj Fel! és a Nincsenek Véletlenek című spirituális sikerkönyvek szerzője. Üzeneteit és útmutatásait közel 60.000 olvasó követi hétről hétre. Péterről kevesen tudják, hogy eredetileg villamosmérnök, és korábban évekig szoftverfejlesztő mérnökként dolgozott. Már 18 éves korában megismerkedett a spirituális filozófiákkal. Hatalmas fordulatot vett az élete, amikor 2002-ben beiratkozott egy spirituális szabadegyetemre, ahol megismerkedett az emberi tudat fejlődésének szimbolikus rendszerével, a számmisztikával és a tarotval. Ez az élmény örökre megváltoztatta a világról alkotott minden addigi elképzelését. Elhatározta, hogy kísérletként kezeli az életét és figyelni kezdte, milyen hatással vannak rá a különböző energiák, amiket a számmisztika módszereinek segítségével képes kiolvasni. Már az első megfigyelései is döbbenetes felismeréseket hoztak számára, amiket 2008 óta folyamatosan megoszt olvasóival gyakorlatias útmutatók formájában.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment-template.php on line 1478

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment.php on line 921

Fatal error: Uncaught Error: Cannot create references to/from string offsets in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment.php:927 Stack trace: #0 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment-template.php(1482): separate_comments('') #1 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-content/themes/optimizePressTheme/themes/3/single.php(74): comments_template('/comments.php', true) #2 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/template-loader.php(77): include('/web/indigoonli...') #3 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-blog-header.php(19): require_once('/web/indigoonli...') #4 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/index.php(17): require('/web/indigoonli...') #5 {main} thrown in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment.php on line 927