Hacsak nem hallgatsz az energiákra augusztus negyedik hetében a feje tetejére állhat az életed

Ezen a héten az lesz a legfontosabb, hogy különbséget tudj tenni önmagadban a kivülről jövő elvárások és a belülről érkező hívások között. Ha továbbra is kiatartasz amellett, hogy mások elvárásainak megfelelően éld az életed, akkor könnyen lehet, hogy kicsúszik a lábad alól a talaj és a feje tetejére áll körülötted minden. Ne félj, mert most érkerző energiák nem akarnak bántani téged, csupán szeretnének megtanítani neked, valami igazán fontosat.

A most érkező energiák arra szeretnének megtanítani, hogy a céljaidat úgy mostantól úgy válaszd meg, hogy azok a belülről érkező hívásra feleljenek. Felejtsd most el egy pillanatra, hogy mit várnak tőled mások. Bár tudom mennyire fontos, hogy szeressenek és tiszteljenek mások, most mégis arra kérnek az energiák, hogy magadat helyezd előtérbe. Figyelj a belülről érkező sugallatokra és hagyd, hogy azok vezessenek most téged, ahelyett, hogy továbbra is mások mondanák meg mi a helyes és mi nem az számodra.

Augusztus negyedik hetének számai elárulják mire számíthatsz az elkövetkezendő napokban

2016.08.22
2  7   8   4
9      12
        3
12
3

A dupla 12-es szám jó szándékkal ugyan, de felforgat körülötted minent, hacsak nem követed az útmutatásait

A tizenkettes szám energiája az a tükör, amiben fejjel lefelé láthatod magad, amikor belenézel. Felül van a lábad és alul a fejed, mert sokszor bizony fordítva ülsz a lovon. Ez az energia arra az ellentmondásra akarja felhívni a figyelmed, hogy a külvilág visszajelzései és elvárásai sokszor fontosabbak számodra annál, mint amit belül érzel. A fény mindig belülről érkezik és onnan sugárzik kifelé. Ha megkeresed magadban fény és hagyod, hogy az vezessen téged, akkor a tükör vissza áll eredeti helyzetébe, mert rend lesz az életedben.

A külvilág nagyon rossz tanácsadó. Senki nem tudhatja helyetted, hogy mi a jó neked, csakis a benned élő fény vezethet téged. Ha hagyod világítani ezt a fényt, akkor talán sokaknak nem fog tetszeni, hogy többé nem irányíthatnak téged, de egy biztos te a helyeden leszel és boldog leszel. Akiknek nem tetszik az, amit látnak, azoktól pedig bátran búcsút vehetsz, mert ők nem segítenek téged tovább az úton. Ne félj meghozni ezt az előszőr nehéznek tűnő döntést, mert felszabadítja benned az Isteni fényt, amit eddig talán odakint kerestél.

A dupla 3-as szám megmutatja számodra, hogy érdemes volt megtenni az idáig vezető utat

A hármas szám energiája a megvalósulás és a beteljesülés élményével ajándékoz most meg téged. Végre láthatod a korábbi kemény munkád eredményét és elkezdheted szüretelni a gyümölcsét. Akár hiszed, akár nem ez most minden eddiginél gyorsabban történik. Lehet, hogy csupán néhány napja kértél valamit és azt veszed észre, hogy már meg is kaptad. Az új energiában a dolgok így történnek, jobb ha hozzászoksz ehhez és elkezdesz folyamatosan kérni. Nem kell, hogy szükséged legyen rá, elég csupán, ha vágysz rá.

Ez az energia olyan mint a kivánságokat valóraváltó jótündér. Kérj, kérj, kérj és megkapod, amire vágysz. Ne legyenek kétségeid. Ha a belső fényt követed, akkor senkinek nem tudsz ártani. Minden vágy, ami a szívedben megjelenik, helyén való. Ne kérdőjelezd meg magad. Ne keress kifogásokat, kérd és vedd el amit kapsz. Legyen elég bátorság benned ahhoz, hogy beengedd az életedbe a legmerészebb vágyaid megvalósulását.

A 22-es és a 4-es szám egy egészen új valóságot teremt most számodra.

A 22-es szám dupla kettese arra utal, hogy ahová tartasz még nem biztos, hogy látható vagy kézzel fogható. Az új valóság, az új életed, az új stabilitás, amit keresel váratlan helyről éppen megfelelő pillanatban fog megérkezni. Te a vágyaid, kéréseid kimondásával útnak indítod az energiát, ami éppen akkor fog megérkezni, amikor a legkevésbé számítanál rá, de éppen jókor lesz. jó helyen.

A 4-es szám energiája segít stabilizálni és materializálni azt, amit kértél. Egy új alapra helyezheted most az életed olyan téglákból építkezve, amik már az új energiából lettek megformálval. Az új életed a belülről érkező fényből építkezik és nélkülöz minden kivülről érkező elvárást. Merj önmagad lenni és a belső fényedből, mint egy vetítőgép kisugározni magadból a vágyott új életed energiáját. A 4-es szám pedig segít neked ezt az energiát stabilizálni és kézzelfoghatóvá formálni.

About The Author

Schilling Péter

A 2019 A Bőség Éve, az Ébredj Fel! és a Nincsenek Véletlenek című spirituális sikerkönyvek szerzője. Üzeneteit és útmutatásait közel 60.000 olvasó követi hétről hétre. Péterről kevesen tudják, hogy eredetileg villamosmérnök, és korábban évekig szoftverfejlesztő mérnökként dolgozott. Már 18 éves korában megismerkedett a spirituális filozófiákkal. Hatalmas fordulatot vett az élete, amikor 2002-ben beiratkozott egy spirituális szabadegyetemre, ahol megismerkedett az emberi tudat fejlődésének szimbolikus rendszerével, a számmisztikával és a tarotval. Ez az élmény örökre megváltoztatta a világról alkotott minden addigi elképzelését. Elhatározta, hogy kísérletként kezeli az életét és figyelni kezdte, milyen hatással vannak rá a különböző energiák, amiket a számmisztika módszereinek segítségével képes kiolvasni. Már az első megfigyelései is döbbenetes felismeréseket hoztak számára, amiket 2008 óta folyamatosan megoszt olvasóival gyakorlatias útmutatók formájában.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment-template.php on line 1478

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment.php on line 921

Fatal error: Uncaught Error: Cannot create references to/from string offsets in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment.php:927 Stack trace: #0 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment-template.php(1482): separate_comments('') #1 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-content/themes/optimizePressTheme/themes/3/single.php(74): comments_template('/comments.php', true) #2 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/template-loader.php(77): include('/web/indigoonli...') #3 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-blog-header.php(19): require_once('/web/indigoonli...') #4 /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/index.php(17): require('/web/indigoonli...') #5 {main} thrown in /web/indigoonline/mindennapiszammisztika.hu/wp-includes/comment.php on line 927