Dimenziókaput nyit a mai napfogyatkozás

Egy rendkívül erős energetikai hatás érvényesül ezen a napon, ami olyan lesz, mintha kinyílna egy kapu az életedben, amin átlépve egy új valóságban találod magad.

A mai nap száma a 13-as, ami
az átalakulás és az elengedés száma

 

2015

03

20

2    6

3    2

8

5

13

 

Ha van bármi, amitől régóta meg akarsz szabadulni,
akkor ez az a pillanat, amikor ezt meg kell tenned

Ez a nap egy kiváló lehetőség arra, hogy magad mögött hagyd az életednek azt a részét, ami súlyos teherként tart vissza téged. A ma nyíló dimenziókapun csak meztelenül, terhek és nehézségek nélkül léphetsz át. Ezt úgy tudod megtenni, ha gondolatban az életedet leginkább nehezítő problémára gondolsz és hozol egy tudatos döntést, hogy ezt a problémát a kapu másik oldalán leteszed. Képzeld el, hogy egy aranyszínű csomagolásban egyszerűen magad mögé hajítod, de semmiképp ne nézz utána.

Ahhoz, hogy a mai napban rejlő lehetőséget maximálisan a magad javára fordíthasd el kell fogadnod, hogy a személyiségednek egy része most a problémáddal együtt a kapun kívül marad. Ha mindezt továbbra is magaddal akarod cipelni olyan súlyossá válnak a terheid, hogy cselekvésképtelenné tesznek téged. A kapun átlépve többé nem az az ember leszel, aki eddig voltál. Közelebb kerülsz az Isteni önmagadhoz, ahogy a lehulló terheid mögött felismered az igazi arcodat. Mintha csak mázsás súlyok szakadnának le a válladról

Ma teljesen új életed kezdhetsz és új
alapokra helyezheted önmagad

Minden, amit magaddal viszel stabil alapként fog szolgálni téged a jövőben. Amit most hátrahagysz nem lesz képes a tovább gyengíteni téged. A hátrahagyott terhek által keletkező űrt új és értelmes célokkal, tanulással és fejlődéssel tölthetsz meg. Fogalmazd meg magadnak őszintén, hogy milyen célokat akarsz elérni, milyen vágyakat akarsz megvalósítani.

A mai napon felszabaduló erők minden támogatást megadnak neked ahhoz, hogy a vágyaidat könnyedén, minden nehézség nélkül változtasd valósággá. Ebben a pillanatban teszed le az alapjait az új életednek. Ez a napfogyatkozás a dimenziókapu az életedben, amelyen átlépve másképp fogsz tekinteni önmagadra. Ha eddig gyengének, elesettnek és szerencsétlennek érezted magad, ez a kép most megfordul és éppen akkora erőt meríthetsz önmagadból, amennyire eddig nem hittél magadban.

Egy hatalmas változás küszöbén állsz,
amit nem kell egyedül végigcsinálnod.

Az aktuális energiák folyamatos változásban vannak. A mai dimenziókapu megnyílása útnak indít rengeteg változást, azonban ez csupán az első lépése egy hosszú távú átalakulásnak, aminek részese leszel. A “Mit hoz neked 2015?” című személyre szóló éves előrejelző elemzést azért hoztam létre, hogy napi tanácsokkal lássalak el az előtted álló évben, hogy tudd mit kell pontosan tenned ahhoz, hogy jó irányba tartson az életed.

 

Mit Hoz Neked 2015?

1 évre szóló napi útmutató elemzés a születési dátumod alapján

mit hoz neked 2015 elolap-kicsi +vezetett meditacio cd 700x700

+ AJÁNDÉK: 4 Vezetett Meditáció, hogy sikeresen teremts belső egyensúlyt 2015-ben

MOST CSAK: 3.990 Ft

Rendeld meg most
a Mit hoz neked 2015? című éves elemzést AJÁNDÉK vezetett meditációkkal!

Vezetéknév:
Keresztnév:
E-mail: